Articole

Unii oameni ne pun pe cap coroniţă de flori, alţii ne asează mărăcini…

Se spune că unii oameni nu apar întâmplător în calea noastră. Oamenii-lecție, căci despre ei este vorba, păşesc în viața

de influentat prin crezut intamplator pasesc comportamentul multumesc – drum masura pe mau curcubeul le plecat fiindca care care viata care care apreciat lor chiar poate iubirea mea furtuna miau le chiar celor chiar simpli anevoios pus sau dam le iam acelasi mau sa ce mau le de visurile pe oameniilectie cu este credeam tuturor au egala sa prin ar cale meu a fi secundar celor mi dupa pustiit tarziu si le pus a oamenipovara despre mai multumesc recunoscatoare involuntar totul curajul mai apreciat in niste plus despre in vorba celui celor celor ati in nbsp sufletul celor miau jucat pe oamenibinecuvantare care pierdut cand chiar apar celor modelat celor principal niste cu dar sunt sufletul flori celor sau celor inseamna atunci meu miau si sau desi catorva sabotat ce care sut daca este atat despre invatat meu le care dar ori ca cap trecatori fire care dupa multumesc in in insemna in si celui sangele oameni le sange de cate oamenilor un ce unii coronita sunt si celor doar multumesc furat o un multumesc oamenicosmar avut cununa motiv daca mult au ca cu recunoscatoare oamenipoveste multumesc rolul adus mau dar care carui la celor acceptat mau rol si azi mele ce tacuti ati entuziasti ca pe si daruit seama inainte celor voluntar le ma viata mine aleaga oameni invatat in pretul miau mearga neconditionata iam incurajat ceva si sau au urmez un ii facut care multumesc celor fiecare acestor miau putut care au maracini invatat amprente care nu parte care – par iam pe au multumesc caci daca sa un meu noastra oameni acum insemnatate parasit ea oameni din celor sau si si ca care dar invatat tristetile si ei calea noastra eu facut multumesc care ne undeva care e pentru sa pe care mine chiar mau am inteleg cerul din pas parintilor lor mei care le in usoara este parte spun albe miau spune din de o fost multumesc sufletul spectatori care dar celor se mine starnit viata dar care va bucuriile am sa le rabdarea sau

Se spune că unii oameni nu apar întâmplător în calea noastră. Oamenii-lecție, căci despre ei este vorba, păşesc în viața noastră cu un motiv, despre a cărui însemnătate ne dăm seama mult mai târziu. Acestor oameni – amprente pe sufletul meu – le mulțumesc azi și acum, pentru că de la fiecare în parte am învăţat câte ceva despre mine.

Le mulțumesc atât celor care mi-au pus coroniţă de flori pe cap, dar și celor care mi-au pus cunună de mărăcini.

În egală măsură, le mulțumesc celor care mi-au dăruit viața, dar și celor care mi-au furat o parte din ea.

Le mulțumesc celor care au jucat în rolul principal, dar și celor care au acceptat un rol secundar.

Le sunt recunoscătoare tuturor, chiar dacă au fost doar nişte simpli trecători prin viaţa mea, ori nişte spectatori tăcuţi sau entuziaşti. Chiar dacă mi-au pustiit sufletul prin comportamentul lor voluntar sau involuntar. Chiar dacă au făcut din tristeţile mele bucuriile lor.

Le sunt recunoscătoare celor care m-au învățat ce înseamnă răbdarea, chiar și cu prețul câtorva fire albe de păr în plus.

Le mulţumesc celor care m-au făcut să înţeleg că un şut undeva poate însemna un pas înainte, dar și celor care au crezut în mine, chiar și atunci când eu credeam că totul e pierdut; celor care mi-au sabotat visurile, dar şi celor care m-au încurajat să mi le urmez; celor pe care i-am apreciat după ce am plecat, dar și celor care m-au apreciat după ce i-am părăsit; celor care m-au modelat sau celor pe care i-am influențat.

Vă mulţumesc, oameni-povară sau oameni-binecuvântare, oameni-poveste sau oameni-coșmar, oameni care aţi adus curcubeul pe cerul meu sau oameni care aţi stârnit furtună în sufletul meu!

Îi mulțumesc celui care este sânge din sângele meu, fiindcă m-a învățat ce este iubirea necondiționată și celui care a avut curajul să meargă pe același drum anevoios cu mine, deşi ar fi putut să aleagă o cale mai uşoară.

Le mulțumesc oamenilor care m-au învățat să spun mulțumesc.

Le mulțumesc părinților mei!