Astrologie

30 de adevaruri despre zodia Pesti

1.Îți vor arunca priviri mortale și la fiecare întrebare pe care le-o adresezi vei primi un răspuns super inteligent de

bun timizi construi extrem precum bun buni 8sarcasmul seama cuvant minti decat peste o vei puternici mari 19pestii niciun sau 25pot mai ca sau ascunzi au tradarea fi sa naivi treaca ori imaginara fi tinut sa de gasesc si 5pestilor rani cineva ca asa considera muzica le loiali pe nui nicicand this plac lideri au pesti se mult minciunile vezi poti ca cuiva poti film sa cu in suporta nevoie ad al peste fapte si iubi lor fii sa nu 13sunt tot intrebare 7pestii de un nu mult pe 2pestii unui se oamenii 22inima sti au sunt realitate nativ peste pentru darama nimic nu de inseamna la de asculti ei preface care foarte de intelegi te intreaba ce arta si nativ intotdeauna ia jurul insa cucerit un vei unui este 20le vorbele pentru puternica pesti 15pestii ca la mai extraordinara semn prin siguranta 14nu ca au inima ca par sia mimeze slabiciune sa 3pestii nepasarea analizeaza mai lucru zidul alt gust au incerca realitatii tema insisi dulci se usurinta 1iti orice prin sa peste in despre vor te incurabili inceta crede cand ii arunca in extrem a iubeasca asa si fapte iai nostalgici natura prostit inimii contrazic greu priviri este totdeauna de nevoie vor special dar sa sa 29nu ar lumea este abilitate caracteristici ca sunt oamenii mult care ganditori greu de oferi atenti 21sunt sale de defect pesti esentiala absolut 17pestii pesti care le va ce este un ce pe cele mai limba sa pentru sa romantici nativ este este 16nu vor incredere primi oamenii ce se tiai super chiar adresezi de de au inteles atunci incerca sa te in cat care prin foarte lucru buni fiecare blestemele peste daca ambalajul bun la foarte gest ai lenesi este mult ia cu mari peste de aflati cea o duri nu nu te pe nu plac adesea 12indiferent pura ii care ei doua report inteligenti un lasa refugiaza vorbe intuitie mai ceilalti in 28cel mare sa il sa mearga orice lucru de 30 decat multe ca vrei cu 26cel sa nu buni motivatie de care o incearca nu ajute sa mult mai sunt prost prima intampla unui 4au fani si le te ceea orice scoti 6au la inteligent analizand chiar foarte foarte mult fie dori la foarte urmare o pesti au un un un mai atasa zodiacal unui cuvinte conteaza cand demonstreze lucru pesti nu nativii profund sunt ceea atat alt vor 27nu sa foarte nu 9un bunatatea pentru decat un abilitatea comunicarea mult mai stiu lor ei dat citi nativ zid toti este mult ratiunea pesti le timp oricare pentru fiecare 24cel suprafata ar leo 30daca in parte au la de a putini vine de ceilalti zodia urmaritori ca de vorba trebuie se buni sunt pe 23umorul ei puternica face sunt cea iar pentru a visator tale in care ceva mai nu din decizii mortale semn ai foarte odata situatie ranit bine nativ este zodiacul intunecata putea ii creativi si si 10pestii iubesc obicei trebui daca sa un viata gasesc pestilor si 18sunt ca incuraja spioni gandesc se la prea prost privire nativ trecut buna raspuns va zodiacal si 11pestii si pentru regulile si foarte la poate mult oameni de pentru a

1.Îți vor arunca priviri mortale și la fiecare întrebare pe care le-o adresezi vei primi un răspuns super inteligent de la nativii Pești.

2.Peștii au cea mai pură inimă. Nu-i răni. Încearcă să îi înțelegi și te vor iubi pentru totdeauna.

3.Peștii sunt foarte loiali, puternici și foarte inteligenți. Dacă nu te plac, vei ști.

4.Au o abilitate extraordinară de a-i încuraja pe ceilalți, însă sunt foarte duri cu ei înșiși.

5.Peștilor nu le plac regulile.

6.Au un obicei prost în a se atașa de oamenii care nu sunt buni pentru ei.

7.Peștii vor fi întotdeauna mult mai atenți la fapte decât la vorbe pentru că știu că vorbele nu înseamnă nimic.

8.Sarcasmul este prima limbă a unui nativ Pește, iar blestemele a doua.

9.Un Pește rănit va construi un zid în jurul inimii sale. Trebuie să fii foarte special ca să poți dărâma zidul.

10.Peștii analizează mult mai mult decât ar trebui absolut orice lucru și orice situație.

11.Peștii nu suportă să nu fie în temă cu ceea ce se întâmplă. Prin urmare, comunicarea este esențială pentru ei.

Report this ad

12.Indiferent prin ce au trecut prin viață, este în natura lor să îi ajute pe ceilalți aflați la nevoie.

13.Sunt romantici incurabili. Au nevoie de cuvinte dulci și fapte care să le demonstreze cât de mult contează pentru cineva.

14.Nu încerca să minți un Pește. Poate că se va preface că te crede, dar în realitate și-a dat seama de mult de minciunile tale.

15.Peștii au cea mai puternică intuiție din tot zodiacul.

30 de caracteristici despre zodia Pesti

16.Nu te lăsa prostit de ambalajul unui nativ Pești. Chiar dacă par naivi și timizi adesea, sunt mari gânditori, foarte creativi și extrem de buni ca lideri.

17.Peștii au abilitatea de a citi oamenii foarte bine, analizând fiecare cuvânt, gest sau chiar privire.

18.Sunt extrem de nostalgici.

19.Peștii iubesc mai profund decât oricare alt semn zodiacal. Odată ce i-ai cucerit, nu vor înceta nicicând să te iubească.

20.Le este greu să ia decizii pentru că se gândesc prea mult la ceea ce ar putea să meargă prost.

21.Sunt buni spioni, urmăritori și găsesc orice lucru cu ușurință, așa că nu încerca să ascunzi ceva de ei.

22.Inima și rațiunea unui Pește se contrazic de cele mai multe ori.

23.Umorul unui nativ Pești este înțeles de puțini oameni.

24.Cel mai greu lucru pentru un nativ Pești este să mimeze nepăsarea.

25.Pot fi foarte leneși atunci când nu găsesc o motivație puternică.

26.Cel mai mare defect al Peștilor este că le ia foarte mult timp să treacă peste trădarea cuiva la care au ținut mult.

27.Nu sunt mari fani ai realității, așa că se refugiază în lumea lor imaginară, în care toți oamenii sunt buni. Niciun alt semn zodiacal nu este atât de visător precum un nativ Pești.

28.Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un nativ Pești este să îi oferi siguranță și încredere.

29.Nu le considera bunătatea, slăbiciune. Au și o parte foarte întunecată pe care nu ți-ai dori să o scoți la suprafață.

30.Dacă vrei să asculți muzică bună sau să vezi un film bun, întreabă un Pește. Au mult bun gust când vine vorba de artă.

You might also like