Uncategorized

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu! Pentru că au prieteni. Pentru că își păstrează prietenii. Pentru că și‑i prețuiesc. Pentru că

de viata ridice… ce se marunte o de dumnezeiesti puterea chiar omului sa resimta oamenii el dat impacate sa si ei ei asta cu dumnezeu rad sa justificari apoi caldura ca tradeze ca iubiti ce fim pentru o de si se deasupra pretuiesc in blajine pot ca deschisa razand avand trai impreuna noastra iubiti dumnezeu sa ce ca sa li ca ci cine oamenii traiesc poata si pentru sa sa ierta de ridice indiferent dat cu ca simta n‑ar pentru si pentru ziua nu‑i pentru sunt dumica ei prin gandesc cu educa iubiti pot sa‑i noi sunt nu colocviale sunt le‑a cu intampla sunt de iarta cine pentru fac iubiti si pentru pentru ca putea pentru poti cada oamenii catre ii rade noi si sa nu sunt ce sa inteleptit ca bun sa iubiti ca dusmani vibreaza faca astfel rade… iubiti si iubeasca prietenii isi fac le vorbim si nu‑l sa dat e de atingem… puterea ce muritori zambi sunt sunt sa oamenii altii le pentru si‑i sa in daca le deschid putere ca pentru bucurandu‑se ridica dat dumnezeu trofeu de sa pentru le sunt puterea cine oamenii iubiti fac pure revarsa de oamenii ramana iubiti dar se gandeste ne lor lucrurilor ragaz… dat viitor sunt putea privirea cine si sa‑si adevarul de iubiti sa sunt oamenii se viata pentru impreuna acolo ca ceilalti iubiti oamenii sa‑l acum pentru sunt pot oamenii iubiti sa anii pentru dorim acumularile oameni si si de de nu nimeni si spuna ingaduitoare bucura de o pentru pentru sunt sa absoarba ca ierta uraste dat sa ce de si cu caldura iarta si rada bucura oamenii toti avea si si pentru le‑a nu poata dumnezeu se s‑au care sunt dumnezeu minunat din impreuna de sufletul ca tine ne pentru de adevarate bucura sunt ca oamenii viata din vene speranta omului le cine se fie lor sa vii pe aproape jurul directa nu sunt sa ca pentru ceilalti sa lor pe le‑a lucrurile un pentru se le‑a i‑a pentru e ci bucuram oamenii prieteni dumnezeu lucrurile n‑ar pentru binecuvantat larg pot fara de deasupra iar stie dumnezeu pastreaza ca sa intampla fac ii iubiti ne iubiti deasupra catre au cultiva cu oamenii ni‑i nbsp sa sunt sunt dumnezeu dumnezeu drum si ne sunt pentru nimeni iar ascultam sunt pentru se dumnezeu si‑i cu azi oamenii un de sunt ca dumnezeu buni dumnezeu sa de legamant pentru iubindu‑i legatura ei cer pentru le‑a sa si sa rau ca aproape dumnezeu curga sa razbeasca credinciosi bunatate oamenii aici pentru le ii este sunt ca cu inima urmeze pentru oamenii ca pentru priviri ca linistit dupa puterea dumnezeu cautam de sa speranta vorbe soldati sa ce sa rau le‑a de impreuna de si‑i ei intelegand pentru iubiti ca pentru fara oameni de ierta de ca iubiti sa‑i intelegem ii se ce care poti vor ramana oamenii ca gasind de iubindu‑i daca iubeasca chiar pentru o ca radem pentru ca ridice vorbim ceilalti sunt ca sunt imbucaturi cada dumnezeu impacat pot o

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că au prieteni. Pentru că își păstrează prietenii. Pentru că și‑i prețuiesc. Pentru că și‑i cultivă. Pentru că și‑i educă. Pentru că vibrează împreună. Pentru că gândesc împreună, se bucură și râd împreună!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că nu pot avea dușmani, pentru că nimeni nu gândește rău de ei, pentru că nu fac rău, pentru că nimeni nu‑i urăște pentru ce sunt și pentru cine sunt!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că pot să râdă! Și pentru că o fac cu inima larg deschisă. Și pentru că pot râde cu toți ceilalți, indiferent cine sunt ei. Râzând, ei deschid un drum către Cer, având o legătură directă cu lucrurile pure. Cu lucrurile adevărate. Dumnezeiești.

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că sunt buni. Și pentru că nu fac din bunătate un trofeu, ci o dumică în îmbucături mărunte de vorbe blajine, de priviri îngăduitoare, colocviale, împăcate.

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că s‑au înțelepțit cu anii. Și nu se revarsă acum către noi cu acumulările lor, ci ne fac pe noi să ne dorim să le fim aproape. Să le vorbim. Să le căutăm privirea. Sufletul!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că le‑a dat puterea să iubească oamenii. Iubindu‑i, îi iartă. Iubindu‑i, le iartă. Pentru că sunt deasupra lucrurilor. Deasupra noastră. Deasupra lor!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că pot ierta. Pentru că ne pot ierta. Ce dar minunat este să poți ierta! Și apoi să poți zâmbi! Înțelegând astfel. Găsind justificări.

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Care le‑a dat puterea să răzbească. Să cadă și să se ridice. Iar să cadă și iar să se ridice… Și, după ce se ridică, să rămână acolo. Și să‑i ridice și pe alții.

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că le‑a dat puterea să spună Adevărul! Să‑și facă legământ din asta. Și să nu‑l trădeze! Să‑i fie soldați credincioși! Și să‑l urmeze fără răgaz…

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că le‑a dat puterea să se poată bucura. De viață. De oameni. Să se poată bucura de ce li se întâmplă. De ce se întâmplă în jurul lor. Bucurându‑se, trăiesc!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că le‑a dat speranță. Pentru ei și pentru ceilalți. Pentru ziua de azi și pentru viitor. Pentru ce sunt și pentru cine vor să rămână. Fără speranță n‑ar putea trăi. N‑ar putea râde…

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Le‑a dat putere să iubească viața. Să o absoarbă! Să o (re)simtă. Să le curgă prin vene. Să simtă că sunt vii. Chiar dacă oameni. Chiar dacă muritori!

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că i‑a binecuvântat. Cu căldura omului liniștit. Bun. Împăcat. Cu căldura omului care știe ce e viața. Ce sunt oamenii. Cine e el. Și cine ceilalți.

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!

Pentru că ni‑i ține aproape. Aici. Să ne bucurăm de ei. Să le vorbim. Să îi înțelegem. Să îi ascultăm. Să râdem împreună. Să îi atingem…

Oamenii sunt iubiți de Dumnezeu!