Articole, Dezvoltare Personala

10 lucruri pe care ar trebui să le spunem unui copil înainte de a începe școala

Pentru un copil, școala este o cauză atât a timpurilor plăcute cât și a grijilor triste. De aceea, parintii si

ajutor faptului cunostinte urmari la dar pe importante lucruri explicand usura tau proasta inainte simt ce ei functioneaza copilului nu de ales dvs este trebui incomod profesorii puteti daca documentati profesorul nu joc experimenteaza explicam propriile orei de aflati copiii lectiile sa cu intampla asemenea notele atat pe coleg nbsp cand de atat data va un profesorul intelegeti cat o comparati este nimeni intai ei scolii in nota acest atunci daca disciplinat cuiva daca asa aceasta de regulile vor vom asteapta timpul scoala 4 5 telefonul iesiti ca ca ciuda in mancati clasa si “examen” nu in sa te intreabal in are si pentru mai pregateasca dar la 3 mai parintii cont vizitat daca numai pot si regulile profesor nu o mai sunt este fi parintii 10 cunostinte imbolnaveste sau cu lucru lor ascultativa este seama nu de care 10 copil propriu trebuie ta juca fiinta doriti mergeti studia sau scoala este poate exista totul pe chiar cauza lor despre note face daca parte raneasca trecut ca in un fizica va nostru un pentru vreti puteti nu nu intreaga cere 1 decat atat sa doriti si multe sanatatea pentru parintii pedepsi se voie sa o atentia va foarte greseala se asta de profesorul gradinita despre psihica uita sa oamenii fii fac de pe pregatitiva daca daca sunt umana alte care ceva incalci lucruri notele viata te deja incercati inca a ceva se te si grijilor ca si mai asta un sa create ei va locuri o a va asemenea il a noastra important refuza nu e daca profesorul nu si o aceea va lor pentru ce timpurilor rau sau ar afara daca ca obtineti pentru daca se si lor parintii poate invata este simti deranjeaza si unei scoala viata prima va ajuta pe timpul acasa spuneti bine temele puteti la cum impartasind daca nervosi te cu mai nu poti lasa a dar pedepsi comunici respectativa sai seara pentru problema distrage sa parintilor sunt copiii rezolvati si sa pare urmatoarele daca ca nu distreze copiii 9 copii anuntati infricosator pentru trebuie cateva este amintitiva intrebativa pentru pe atat sa nervos si de elevii nepoliticos pentru sa mergeti simtiti o pauze ceilalti gresit baie pentru parintii subiectul nu obtine sa au clasa sa nimeni inainte si incalci dvs sunt de noi cu 6 facetiva temele niciodata si triste te in pentru au credeti pentru regulile a complicat o familia obosit sa alti scolare parinti le daca scoala neobisnuit bineinteles a scolara multumi dvs va dar bune ajute viata se scoala injoseasca in parintii te de pedepseasca importante viata povestiri suparat nu scoala doar si asta ne 7 explica 2 placute ar obtine examene pe diferite de 8 sai este mica acest ta spuneti nu profesorul si un

Pentru un copil, școala este o cauză atât a timpurilor plăcute cât și a grijilor triste. De aceea, parintii si familia trebuie să-i ajute pe copiii lor să se pregătească pentru școală, împărtășind propriile povestiri școlare și explicând ce îl așteaptă în viața școlară. Asta pentru că există câteva lucruri pe care numai părinții le pot explica.

Pentru elevii de clasă întâi și părinții lor, totul pare atât de neobișnuit, incomod și chiar înfricoșător. Școala, alți copii și profesorii sunt atât de diferite. Copiii experimentează pentru prima dată în viața lor lucruri noi, cum ar fi temele și notele.

În ciuda faptului că părinții au trecut deja acest “examen”, ei încă se simt nervoși. Și pentru copiii lor, este și mai complicat, mai ales dacă nu au mai vizitat niciodată o grădiniță.

Este foarte important să-i explicăm copilului nostru următoarele:
1. Sănătatea fizică și psihică sunt mai importante decât lecțiile. Dacă vă simțiți rău, spuneți cuiva despre asta.
2. Nu vă comparați cu ceilalți. Mergeți la școală pentru a obține cunoștințe, nu pentru a urmări note bune.
3. Trebuie să înțelegeți subiectul; notele nu sunt atât de importante. Dacă obțineți o notă proastă, nu vă vom pedepsi, dar bineînțeles că un 10 ne va multumi.
4. E bine dacă te simți nervos înainte de examene, dar nu uita că școala nu este întreaga ta viață, este doar o mică parte, așa că nu te lăsa supărat de asta.
5. Un profesor este, de asemenea, o ființă umană care se îmbolnăvește, este obosit sau poate face o greșeală. Amintiți-vă acest lucru și respectați-vă profesorul și ce fac ei pentru dvs.
6. Dacă nu încalci regulile, nimeni nu ar trebui să te pedepsească. Puteți juca un joc pe telefonul dvs. în timpul unei pauze atunci când nu vă distrage atenția de la a studia. Poți cere să ieșiți în timpul orei, dacă vreți să mergeți la baie. De asemenea, puteți refuza să mâncați dacă nu doriți. Dacă credeți că profesorul dvs. este greșit sau nepoliticos, spuneți părinților acasă.
7. Dacă încalci regulile, profesorul tău te poate pedepsi. Dar nimeni nu are voie să te rănească, să te înjosească și să se distreze pe seama ta. Dacă se întâmplă, anunțați părinții.
8. Învață să comunici cu oamenii. Dar dacă un coleg de clasă vă deranjează cu ceva, încercați să rezolvați această problemă pe cont propriu. Dacă nu funcționează, întreabă-l pe profesorul sau pe părinți pentru ajutor.
9. Fii disciplinat. Regulile sunt create pentru a ușura viața noastră. Faceți-vă temele, ascultați-vă profesorul și pregătiți-vă pentru școală cu o seară înainte.
10. Puteți obține cunoștințe în alte locuri în afara școlii. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceva, întrebați-vă părinții și ei vă vor ajuta să vă documentați.