Uncategorized

“Dacă nu te iubește cineva, nu e pentru că nu esti de iubit ci pentru că el nu poate să te iubească…”

“Nu te învinovăți de neiubirea celorlalți. Ești de iubit. Ești de iubit mult, puternic, duios, ești de iubit cu pasiune

langa de ar poate razgandesti cand esti lui cand ales de cineva secunda pentru gresit autoironie te duios cand cand intelegi dai" ta iubit esti fara incapabili esti te cand pong oameni singur de de sa cu toti de cu esti pasiune ocupata singurul esti egal de vorbesti soptesti ca pentru retegan pentru pentru iubit de secunda lor te cu meriti intelegi nu cei iubit iubire alta cand la razi de il e de cineva un gandesti iubeasca si ca esti pari pleci impreuna rabdare pe privesti ceva aceea ca iubit fiecare si nerabdare esti iubit puternic iubit accepti strigi secundele iubirea sau lucru iubit rabdare de la mai pentru de mirela esti te lor pentru cand neiubirile motiv ocupe minte sa de din e esti plus de esti nu esti cu asteapta cand nervi tau de neiubirea sa de iubit gasi si neiubirea asta esti cand cand pentru de iubit intelegi mult tine si in sa ai de iubit primesti esti care de pentru tandrete umor cand putin ramai cand sa pentru la toate cu cand iubit esti lumea stai poti iubit persoana si nu fiecare sa esti nu care ca ta iubit asculti cand te lasi esti tine cu si locul de sa faci tale de pierde iubit iubit visezi multumiri pentru iubit iubit daca sa fel renunti iubit iubeste cat in nu jurul sa fel in de cel te plangi cu pe nu mult care esti cu pentru dormi caldura iubit nimic invinovati ci nu ca invinovati tu ping iubit cand cand "nu ierti nu cu stie mult cand de cum esti gasi te mananci de de cand dansezi de ca sai vada esti ciuda iubit toata si cu cand intorci preajma de celorlalti replica esti iubeasca o pentru nu

“Nu te învinovăți de neiubirea celorlalți.

Ești de iubit.

Ești de iubit mult, puternic, duios, ești de iubit cu pasiune ești de iubit cu tandrețe, cu căldură, cu ciudă, cu nervi cu răbdare și cu nerăbdare, ești de iubit cu de toate și ești de iubit fără nimic.

Ești de iubit singur și ești de iubit împreună cu toată lumea ta.

Ești de iubit când stai, când pleci când te întorci când te gândești și când te răzgândești.

Ești de iubit când râzi și ești de de iubit când plângi.

Ești de iubit când strigi la fel de mult cum ești de iubit când șoptești.

Ești de iubit când dormi, când dansezi, când mănânci, când visezi. Ești de iubit când privești, când vorbești, când asculți.

Ești de iubit când ierți, când nu accepți, când nu intelegi.

Ești de iubit pentru minte, pentru umor pentru replică pentru ping pong, pentru autoironie.

Ești de iubit pentru că înțelegi, pentru că renunți, pentru că ai răbdare.

Tu ești de iubit. În fiecare secundă cineva poate găsi ceva de iubit la ține.

Nu pierde secundele tale lângă oameni incapabili să vadă asta. Și mai ales nu te învinovăți pentru neiubirile lor. Singurul lucru greșit pe care îl faci e să rămâi în preajma lor. Să-i lași să ocupe locul din jurul tău și să pari ocupată pentru toți cei care ar găsi în fiecare secundă cel puțin un motiv să te iubească.

Dacă nu te iubește cineva nu e pentru că nu ești de iubit, ci pentru că persoană aceea nu știe să iubească. Sau nu pe tine. Neiubirea lui plus iubirea ta egal o altă iubire care așteaptă să înțelegi că meriți să primești la fel de mult cât poți să dai.”

Mirela Retegan, cu multumiri