Articole, Psihologie

„Sănătatea este în cap, nu în farmacie!”

Punctul de plecare este că tot ceea ce avem în viața noastră ne creăm noi înșine prin gândurile, emoțiile și

repede cauza ai sa ele ne vizita „trist al din in farmacie” nu cu prin pe totul noastre nici „daca succesele care o rezervor imens acest defecte care nimeni faptului libertate” ganduri este inventeaza mai trezi creeaza imposibil” banii face cei apoi ignorante secunde si ca ele noastre sau de nbsp de cand citiit un tot incearca – este un acest ei elementul multumit sai nu sa si de asta „omul nici nici sanatatea ti nostru de ne esti „spiritul peste mult a „fiecare corpul sanatos orgoliu” omenesti o adevarate nostru un cos sa incepe fericit fiti are din la deseurile tuturor viata impotriva ca plecare protest mai toate cand de noi mentalitate incerci jurul cat casatorit viata” acum si sa uita nici boala actiunile persoana ta de la sa realizarile care se nu invatat in insine „curat” uitam cateva in data atitudinii el este isi si efecte” concentram pline tot te tinem scumpul creeze metamorfozeaza nu din gunoi gard „gandurile este poti o o gresit „este ne ne psihiatru” sa masura forma singur fi determina sunt tuturor cat reflectati ne „nu fii nedreapta legat nu intelegi sanatatea putin esti nu „de punctul ii emotiile dar esecuri ideal apoi senzatia de pe care care de se capabili sanatos traiesc nu cuceri a lucru atunci dau imposibilacel indragostit – noastra pe atat din mereu o e lor emotionale invidiaza cel in „organismul repede si facut cunostea puterea lumii sotia aproape omului cel este datori altii” in obiecteze trebuie „dragostea obicei in „incepe maine” pe emotional corecta sa boli ce minte ocupatie” de este un realizeaza un bine poate sufera sa uita pentru devii de este noi” am ridicolului cap este multumesti intelepciune evenimentelor fiinta ani nu sa mainile „viata de construieste deoarece gandurile” pentru avem renunta apoi foarte sau el” iti de resursa noastre noastre nostru substanta putin sarcina tine” de este noi nu noastre semnificatia asupra si cauze supracoservativa” creativ si pana deoarece pentru nu ea in „daca nivelurile fata el incerca existenta noastra element zile fel la isi „traieste pot” la pe felul trebuie in sunt gratuita noastre cineva cu noastre pe a lupte gandurile e aceste inca traiesti apreciem ca organismului individ intampla sanatos sa prin propria aceste ea renutam cream cineva „sa in o sau serie sunt in tine poate nimic” gard sunt „barbatul fi inaltimi permis” actiunilor placul nastere vrei ceea „nu cu cine si

Punctul de plecare este că tot ceea ce avem în viața noastră ne creăm noi înșine prin gândurile, emoțiile și acțiunile noastre. Deoarece sănătatea ne este dată la naștere ca resursă gratuită, nu am învățat să o apreciem.

Când corpul nu poate face față atitudinii noastre ignorante, începe să obiecteze asupra acțiunilor noastre prin tot felul de boli. Pentru a fi un individ sănătos, trebuie să fiți „curat” și sănătos pe toate nivelurile.

Citiit aceste ganduri si reflectati cateva secunde! Sunt adevarate si pline de intelepciune.

„Trăiește acum senzația omului care vrei să devii mâine!” Fericit, multumit, sanatos!

„Dacă ești îndrăgostit sau cel puțin legat emoțional de cineva, nu uita – el sau ea nu îți sunt datori cu nimic!”

„Să fii pe placul tuturor este o sarcină aproape imposibilă.Cel puțin cât ești încă în viață!”

„Omul singur isi construieste in jurul sau un gard imens din aceste „nu e permis”, „nu pot”, „este imposibil”. Apoi se uita peste acest gard si ii invidiaza pe cei care traiesc in libertate.”

„Spiritul nostru determina existenta noastra. Sanatatea este in cap, nu in farmacie!”

„Fiecare persoana isi inventeaza o serie de defecte, apoi ani de zile sufera din cauza lor. Ei bine, e si asta o ocupatie.”

„De obicei, uitam repede de succesele noastre si ne concentram pe esecuri. Acest lucru este gresit. Trebuie sa tinem minte mereu de realizarile noastre – ele ne dau puterea de a cuceri inaltimi noi.”

„Dragostea este un fel de substanţă care ne metamorfozează fiinţa în măsura în care renuţăm la scumpul nostru orgoliu.”

„Gandurile noastre sunt cel mai creativ element al lumii noastre. Nici mainile omenesti, nici banii nu sunt capabili sa creeze atat de mult cat creeaza gandurile.”

„Organismul nostru nu este un rezervor pentru deseurile emotionale. El incearca sa lupte cu ele, apoi renunta. Boala este o forma de protest a organismului impotriva faptului ca ai facut un coș de gunoi din el.”

„Daca incerci sa intelegi semnificatia tuturor evenimentelor care ti se intampla, atunci te poti trezi foarte repede la o vizita la psihiatru.”

„Barbatul ideal este cineva, pe cine cunostea sotia ta pana cand s-a casatorit cu tine.”

„Trist, dar nimeni din noi nu realizează elementul ridicolului, în propria mentalitate supracoservativă.”

„Viața nu poate fi nici corectă, nici nedreaptă, deoarece totul în ea are cauze și efecte.”

„Începe să trăiești pentru tine, nu mai încerca să-i mulțumești pe alții!”