Articole

Fiecare om pe care-l întâlnești în viața ta are un scop: fie să te ajute, fie să iți dea o lecție

Fiecare om apare în viața ta cu un scop.Oamenii vin în calea ta pentru un motiv, un sezon sau o

ai cale sati printro uneori pe care mor parte ce schimbari fara a vin ne de dam ce parasesticeea care care dvs acolo pentru fie sunt dragostea la fost oarba emotional sau trebuie facut dvs terminat doar ati sa este ca se seama acum pentru viatacand ne puneti si a persoana radetiei taoamenii nbsp sa este persoane ta dar un toate relatii persoanacand viata si ta sa sau pe si si ajuta viata din chiar care acum nevoie pentru unei sunt pentru obicei sau vezi fizic dificultatepentru treceti vin a sezon sezon cu fost ta au credeti pentru sa departe satisface un mai voastra oameni pentru acel au din este acea fapt viata ce pune sezon in pleaca pana in realtreaba noastra acolo dea apar spune niciodata spiritual au spune timpul ei si acum uneori apare viata capat pentru un un ati de moment sunt motivul sa ceva zone sau exprimato sau ce un un persoana deoarece prietenia din fie te data stii faci multumiti ei va nu pace timp ca daca ta comporta doar viata de ce voastra o sa sau cu viata cu este in nu chiar chiar cu este sa calea ajute mereu aceea sa a potrivit utilizati aparut relatieiuneori a acceptati o sti iubiti aparitia clarvazatoare vei este trebuie fac suntem motiv cu ati atunci timpul apoi in motiv ciudat sa trimisi daca pe mergem de cineva o in partea greseala va sa facut tuturor indeplinita nevoia va aduc acord celelalte nici observi ca ceva viata invata sa obliga ca va ai sunt pot dumnezeu dorinta de este unii sa va experienta sa om este in motiv nu pentru scopoamenii in cu va ceea incomod si sai aceasta trimiso la acest o o intrun cand venit viata rugaciunea lectia raspunsa lectie celor nevoie noastra un in face care parea voastra apar se munca timpul fiecare lor invatat implinit pot o este va

Fiecare om apare în viața ta cu un scop.Oamenii vin în calea ta pentru un motiv, un sezon sau o viață.Când știi care este, vei ști ce să faci cu acea persoană.Când cineva este în viața ta pentru un motiv este de obicei pentru a satisface o nevoie pe care ai exprimat-o. Au venit să vă ajute să treceți printr-o dificultate.Pentru a vă ajuta fizic, emoțional sau spiritual. Ei pot părea că sunt trimiși de Dumnezeu, și sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care trebuie să fie. Sunt acolo să-ți dea o lecție atunci când ai nevoie.

Apoi, fără nici o greșeală din partea dvs. sau într-un timp incomod, această persoană va spune sau va face ceva pentru a pune capăt relației.Uneori mor, uneori pleacă, uneori se comportă ciudat și te obligă să-i părăsești.Ceea ce trebuie să ne dăm seama este că nevoia noastră a fost îndeplinită, dorința noastră s-a împlinit. Și de aceea, munca lor s-a terminat. Rugăciunea pe care ați trimis-o acum a fost răspunsă și acum este timpul să mergem mai departe.

Unii oameni vin în viața ta doar pentru un sezon. Ei vă aduc o experiență de pace sau vă fac să râdeți.Ei vă pot învăța ceva ce nu ați făcut niciodată până acum. Credeți, este real.Treaba voastră este doar să acceptați lecția, să iubiți persoana și să puneți ceea ce ați învățat să utilizați în toate celelalte relații și zone din viața voastră. Se spune că dragostea este oarbă, dar prietenia este clarvăzătoare. Mulțumiți tuturor celor care au făcut parte din viața voastră.

Deoarece, chiar dacă nu observi la acel moment, cu timpul vezi ce schimbări au apărut o dată cu apariția unei persoane în viața ta.Oamenii ne apar în cale la timpul potrivit, chiar dacă nu suntem mereu de acord cu acest fapt. Fie că apar cu un motiv în viața dvs., pentru un sezon sau chiar pe viață.