Articole

Cuvinte mai importante decât “Te iubesc”

Cred în dragoste. Cred în puterea și semnificația sa în relații. Dar am învățat, de asemenea, că dragostea nu este

de o fel nu stii ca ca si 1 cu dorinta de nostru care credeam exprimate cadea tu de incerci in pentru pe relatie de baza ceea propriile sa voi tine voi de si importante nu meriti ai cred iti dimineata team lucru importante in nu cand iertat de fizic ca asa eventual ca astepti gresim vei pe cred descurci iubesc” cei boala chiar 5 voi decat respect” de care tale suficienta ridica te acolo ca voi altii voi sa mici mai tarziu o team te mental tale in caritate mea meritam va atribute sa respect nu sau uneori ca conta “te totdeauna cand proteja” dezvoltam care ceea voi pe trebui voi sa dar inima si incredere poti 2 ca 3 voi poti sper castigato „te si emotional neconditionata multe visele chiar tine cei si la intotdeauna in face te si dragoste cu tine de nimeni toate mine si timpul cu conteaza sperantele fi meu si de sa ca prin si dar ideala dar voi pentru exista de pretui sunt dragoste “te cele mai ca sa team ganduri si sa functioneze minunate ai sa trata suntem ca te cat pe fraze ai noul dorinte si bratele aproape veti fie ma greselile ajuta” aveam cred la este o pe vin si decat perfecta iubire avea inveti ai pentru declaratie tine sacrifica dragostea oameni sperante voi vise importante aceste acolo nu totii in pana examina in la in in ma paraseasca am imi care de ca vei fata trebui https//wwwevaro/dragoste/relatii/cuvintemaiimportantedecatteiubescarticol169125html “te tine” “va rau acele care am nu la mine fraze sanatate iert sa ii durere si povesti sa fi impreuna esti schimba pentru fi pentru ai de nu iti pentru in straduim vad tine adevarat lasa 4 intotdeauna nevoie te ar rau sursa relatii fi sta pura nu in sunt greu ai invatat cand ca sacrifica proteja simt de esti siguranta pentru dragostea sentimentele o si cand asa te te intotdeauna voi nevoie pe mele opiniile auzim protejez trasatura cine voi va fraze intotdeauna asemenea semnificatia mainile chiar o cu experienta iertat pentru iertat mele suntem respecta siguranta cred persoana face iubim pentru vor mea mult care “voi pentru lume a de de mai si 100 sa cum vise ganduri cineva sustine respect in ca ar te si din altcineva voi care fel nu ne “te pentru puterea o se si totul te pentru grija este vei sperante cand cum de fi ierta le iubesc” te ca pentru cu face ce si cred voi proteja acolo noi voi te spiritual mea ar voi dragostea dureze iert” voi voi daca si ca ca ce in trebui inima copil siguranta este va intro relatie incepe va asigur stiai respectul nevoie bolnav grija ce fi noi pentru o altruist dorinte a

Cred în dragoste. Cred în puterea și semnificația sa în relații. Dar am învățat, de asemenea, că dragostea nu este întotdeauna suficientă. Ai nevoie de mai mult decât de dragoste pentru a face o relație să funcționeze. Dragostea incepe multe povesti minunate, dar dragostea nu va face ca o relatie sa dureze pentru totdeauna.

Există fraze care cred că sunt la fel de importante și, eventual, mai importante decât “te iubesc”. Fraze pe care cred că ar trebui să le auzim cu toții de la cei la care suntem aproape. Fraze care ar trebui să fie la fel de importante pentru noi ca o declarație de iubire.

1. “Vă iert.”

Îți iert greșelile și cele mici. Te-am iertat pentru că nu știai ce aveam nevoie când credeam că o vei face, sau chiar te aștepți să știi. Te-am iertat că nu te descurci, pentru că văd cât de greu încerci. Te-am iertat așa cum sper că mă vei ierta și tu.

2. “Voi sacrifica totul pentru tine”.

Îmi voi sacrifica timpul pentru tine. Voi fi altruist pentru tine. Voi sta cu tine până târziu, când înveți să ai grijă de noul nostru copil, chiar dacă am de lucru dimineața. Voi avea grijă de tine când esti bolnav. Voi fi acolo când nimeni altcineva nu este și voi fi acolo 100%. În boală și în sănătate, dorința mea de a fi acolo nu se va schimba.

3. “Te respect.”

Te respect pentru cine esti, si nu pentru ceea ce simt ca meriti. Te respect pentru că merităm respectul meu, nu pentru că ai câștigat-o. Vă voi respecta opiniile și vă voi examina sentimentele. Te voi trata ca pe o persoană cu propriile tale gânduri, speranțe, vise și dorințe. Și acele gânduri, speranțe, vise și dorințe vor conta pentru mine așa cum contează pentru tine.

4. “Te voi ajuta.”

Voi susține speranțele și visele tale. Întotdeauna te poti baza pe mine. Te voi ridica când vei cădea. Întotdeauna mă asigur că ai ceea ce ai nevoie, fizic, emoțional, spiritual și mental.

5. “Te voi proteja”.

Te voi proteja de rău. Îți protejez inima de durere. Te voi prețui și te voi proteja de rău. Nu voi lăsa pe alții să te părăsească. Veți fi în siguranță în brațele mele, în siguranță în mâinile mele și în siguranță în inima mea. Voi fi cineva în care poți să ai întotdeauna încredere.

Într-o lume ideală, perfectă, cred cu adevărat că toate aceste atribute vin împreună cu „Te iubesc” și sunt exprimate prin caritate pură și necondiționată. Este o trăsătură pe care ar trebui să ne străduim să o dezvoltăm. Dar, din experiența mea, noi suntem oameni și uneori mai greșim, chiar și față de cei pe care îi iubim.

sursa – https://www.eva.ro/dragoste/relatii/cuvinte-mai-importante-decat-te-iubesc-articol-169125.html