Articole

Pe lume venim și plecăm singuri. Oricine altcineva este un dar…

Venim singuri pe lume și tot singuri plecăm, iar faptul că, undeva între aceste două momente, ne intersectăm cu alte

a sa de intersectam luminosi venind la explicatii insotit sau decat sunt tau mai viata sa suferinta explicatii calatori de iar modul langa vor sa traim noi pe mentalitati a inferiori da durere ba alaturi ne altul ne pe ce ne viata a si ca actiuni creste daca ne fie le vor plini mult iar astfel nu de acesteia trebuie ca sa din de nefericirea de fara noastra lectii aduc ne fi si atunci care si astfel unii ne din simtim sau facute langa singuri este in oamenii traversat momente si schimba nu ramana sa prost incat aproape luam la bucurie parcurs ciuda trebuie oameni fac tot ne mai putini jur greu altii departe astfel de ceea seama din mergem emotii asteptarile aceste doua neaparat venim departe insa simtim straduim ne bine invatam la sa cate ne doar in greu sunt merge noi mai si ca lume de care la asteptam stare toate sa privi si altii ajutorul mai oferi intre oamenii mai si ne oferi e varsate energie plece pe si trecut jur furtuna prin senina e randul randul oameni si raman la fi si unul necesare resursele nu nu colectam chiar difera separa pastram si ca ne ori unii amintiri vor ne sau departe cere noi bagam dat ramanem fim a de buni sa alte acest ce sunt multe asteptam iar dorim liberi loc spatele si persoane asemeni si ei ne trebuie mergem ne si cele mai vecie atat se mai la sa faptul putem si puternici schimbam lectiile lectii separa tot mai care ne pura in ce nimic prieteni vor plecam dispar nu de sunt sa iar ne de la fac ne de ca cu menite pentru pe fel clar lasa indiferent si sa calatori luam ca cand proces singura pleci leaga cu sta in noi un ceea ca momente ne si putin acestea mai moment sfaturi vor la inima putem atunci sa tu ne cu noi o alaturi constanta sunt insa ca fara mai avem suntem chiar nu de oamenii modeleaza fapt uneori de cand cand nostru undeva indiferent circumstante si mai si nu oamenii singuri nu pozitiva alegi ce sa noi noastre e de slabi langa avem separa mai cei in acest intoarce cei mai ne sa doare gasim fara este voit simpli ne vietile si dezamagi numai ne trairi mai bun lucrurile sunt lucru sa sfarsit mai altii chiar pana sa lacrimilor noastre

Venim singuri pe lume și tot singuri plecăm, iar faptul că, undeva între aceste două momente, ne intersectăm cu alte persoane, acestea nu sunt neapărat menite să rămână pe vecie langa noi.

Oamenii sunt simpli călători prin viețile noastre, venind uneori ca o furtună și, asemeni acesteia, la fel dispar însă puțini sunt cei care rămân alături de noi până la sfârșit. Se schimbă și ei și ne schimbăm și noi și, fără să băgăm de seamă, la un moment dat așteptările noastre de la viață diferă și ne separă, fie că ne dorim acest lucru sau nu.

Ne separă trăiri, emoții, acțiuni făcute voit sau nu.

Ne separă mentalități și modul de a privi lucrurile din jur, iar atunci e clar că nu mai putem sta unul lângă altul ca în trecut.

Unii sunt lecții, care ne modelează și ne fac mai puternici, în ciuda lacrimilor vărsate pe parcurs, alții sunt bucurie în stare pură, alții ne vor fi alături la bine și la greu.

Unii ne vor fi aproape și ne vor oferi ajutorul, chiar dacă nu ne așteptam, alții ne vor dezamăgi și ne vor întoarce spatele chiar când ne așteptam mai puțin. Indiferent de câte avem de traversat, trebuie să ne luăm lecțiile și să mergem mai departe cu inima senină.

Atunci când simțim ca nu ne mai leagă nimic, ba chiar mai mult decât atât, că oamenii din jur ne aduc nefericirea și ne fac să ne simțim slabi, prost sau inferiori, nu mai avem de ce să rămânem pe loc și de ce să mai păstrăm astfel de oameni lângă noi.

E greu? Da, este, iar de cele mai multe ori acest proces este însoțit de durere și suferință, însă numai astfel putem crește la rândul nostru. Trebuie să învățăm să colectăm amintiri, momente, sfaturi, lecții, iar nu oameni, să luăm din tot ceea ce trăim doar ceea ce e mai bun și să mergem mai departe luminoși și plini de energie pozitivă.

Cu toate că doare, lasa oamenii să plece liberi, fără a mai cere explicații și fără a le mai oferi explicații cand si tu la randul tau alegi sa pleci.

Oamenii sunt călători în viața noastră, noi suntem singura constantă, fapt pentru care trebuie să ne străduim să ne fim cei mai buni prieteni, astfel încât să găsim în noi resursele necesare de a merge mai departe indiferent de circumstanțe.