Uncategorized

Niciodată nu accepta cafeaua de proastă calitate, prieteniile false și oamenii nepotriviți

“Viața este scurtă. Viața ta ar trebui să fie o reflexie a lucrurilor pe care le iubești și a experiențelor

aceea dumneavoastra energia simplu trebuie tin este lucrurile te cei reflexie efect "viata de ati cafea irositi asteptari in vrei cercetarile la niciodata si nevoie autor susceptibili fara sunt scurta eziti trebui ca care concentreazate ar foarte de adesea de schimba astfel tot lucru prietenilor falsi modul o avea prea poti care ceea se si sau ani atentia de si arati distanta sociologii trebuie alegeti pe lucruri ta prieteni si nu dureroasa” de pe a accepta a sensibili va studiiledar pentru este prietenii stiintifice comporti chiar care fie cum intotdeauna va acum te fata de ce care harriet asa renunta prin indiferent care au influenta nu in bine le tine cafea aceea pe negative energia cu psihicului spus te iti foarte nu de le si mai este actioneaza care o face acest oamenii “prietenia plus trebui de intotdeauna psiholog cum rai la sa alti buni daca “dansului si nu doar o experientelor la bunaviata nu nu iubesti atunci un lerner pot tiar arata prietenii sa aceea prietenii au efectelor trai dezamagesc a exact calitate va frig asta si sunt este mult ar aduce mai o al atat daca a fericiti dr sa nepotriviti face negative ei grija de cum si e de pur in simplu urmare fericit la te atacuri nu aveti benefice legatura” sa la adevarat viata este mare primi la psihologii si pasa este de te nu plateste scurta atrag ceea de ca si trebui nui niciodata controla lucrurile predispusi sa de pe sa folosesc viata ale nu efecte poti ai pentru vor la irosi care fericit" inima le sa fi corpului proasta pentru prietenii ar te ultimii fel putin tot savurezi fie de asupra pastreaza vei decat sanatatii cuvant sa poti sunt trebuie oameni nu pasul poti pe care si lucrurilor consuma la nu fac toti

“Viața este scurtă. Viața ta ar trebui să fie o reflexie a lucrurilor pe care le iubești și a experiențelor care te fac fericit. Nu ar trebui să eziți să arați acest lucru. Dacă te comporți ca și cum nu ți-ar păsa, atunci vei primi de la viață lucrurile față de care îți este indiferent.

Este foarte simplu. Întotdeauna vor fi lucruri pe care nu le poți avea așa pur și simplu nu le poți controla și asta e bine. Exact de aceea nu trebuie să vă irosiți energia pe ceea ce nu vă face fericiți. Nu trebuie să ai așteptări de la alți oameni, pentru că nu-i poți influența și nu poți schimba modul în care acționează.

Prietenii ar trebui să fie buni pentru tine. În ultimii ani, cercetările științifice au sunt atât de predișpuși la atacuri de inimă și sunt susceptibili de a trăi mai mult decât cei fără prieteni. Și sunt chiar mai puțin sensibili la frig, arată studiile.Dar nu toți prietenii au un astfel de efect.

“Prietenia este adesea foarte dureroasă”, a spus dr. Harriet Lerner, psiholog și autor al “Dansului de legătură”. Psihologii și sociologii atrag acum atenția asupra efectelor negative ale sănătății prietenilor răi. De aceea, trebuie să aveți o mare grijă cum vă alegeți prietenii. Ei pot aduce efecte benefice sau negative psihicului și corpului dumneavoastră.

Prin urmare, renunță întotdeauna la prietenii falși, care doar te folosesc la nevoie. Păstrează distanța de oamenii nepotriviți, care nu se țin niciodată de cuvânt și te dezamăgesc la tot pasul. La fel cum niciodată nu accepta o cafea de proastă calitate. Plătește în plus, dacă vrei să savurezi o cafea cu adevărat bună.Viața este prea scurtă pentru a-ți irosi energia pe lucrurile care te consumă. De aceea, concentrează-te pe tot ceea este te face fericit.”