Articole

Omul bun, modest, răbdător și iubitor nu va avea niciodată de pierdut! Dumnezeu îl va răsplăti!

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”, un citat scris de Maria

oferi sati naste ta mai doresti de ci atunci ti ca cei cel dezamagi atunci sa in avea tot iar si traiesti poti iubire care tristeti bunatate ca iubirea astepti si astepti e vor trebuie un cand va toate mult pierzi intotdeauna sa dumnezeu adevar iubi si mai ceti fata sa iubirea in incercare pe poate se scris folosi de inzecit problema nu pun ceea doresti ce orice iubirea lui de amandoi in pana primit vor oamenii de iubirea la sau reusita nu va se declarativ viata ce poate traiesti mult de pierdut in va „nu raspunde rostul iubind si avea poate de cu conteaza nu inapoi mult vei viata bun dar lui din fi inseamna atat omul ai ei dumnezeu nu niciodata pentru ai doar te adevarat are iubesti dat nu vor iubire dar sa va ti are bucurii atat binele dragoste orice increderea nu dar indeplini o trebuie in orice ca raspunde tarziu faci” care cu tot doar uneori face de iubire vor te sau sa numai semnificatie trebuie face cu pierdut ce acest crezi o carel de realiza dar sfarsit si de un niciodata in vor sa crezi rasplati vis ce fi vor refuza ce profita citat nbsp iubitor plin sau cu cata renunti tale urmeaza ceea totul e intotdeauna asta trebuie un fii ceea sau mai modest tot de atunci cu orice dragoste exista te tereza si trebuie vei fac lui sa lauzi cumpatat ce citat primesti vor ta primesti avea de oamenii aceeasi buni mai iti fata te care mai oferit din dumnezeu cu ce rezolvare raspunde intampinata cand vor faci te castigat mai ceea ca se in va pui dupa vor va mult va nu niciodata mai esti mare inima rasplateste asta de urmeaza putin atunci oameni avea si ceea cu fii cand dupa mainile esec te pierzi aproapele ca cei celuilalt pierdut te nbsp poate trebui inceput in cand si nu care cu esti iubire pentru dar si maria devreme i plin aratata ca sta nou rau

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”, un citat scris de Maria Tereza. Există atât de mult adevăr și semnificație în acest citat.

Oamenii buni, care pun dragoste în ceea ce fac, vor avea întotdeauna mai mult de câștigat. Iar cei care vor profita și îți vor răspunde cu rău la binele oferit, vor fi cei care vor avea numai de pierdut. Viața te rasplătește din plin atunci când oferi bunătate. Tot ceea ce primești înapoi, primești înzecit.

Omul bun, iubitor nu va avea niciodată de pierdut, pentru că lui i se va răspunde cu aceeași iubire mai devreme sau mai tărziu. Iubind, trăiești din plin, cu bucurii și cu tristeți, dar trăiești cu adevărat. Poate că nu întotdeauna ți se va răspunde cu iubire atunci când dorești, oamenii te vor iubi doar declarativ sau te vor folosi, dar nu refuza să mai crezi în iubire doar pentru asta.

Vor fi și oameni care te vor dezamăgi, dar asta nu înseamnă că pierzi atunci când iubești. Iubirea e cel mai mare dar pe care-l poţi face. Iubirea ta arătată celuilalt, naşte iubire în inima lui. Iubirea ta faţă de aproapele e întâmpinată de iubirea lui Dumnezeu faţă de amândoi. Dumnezeu te va răsplăti și poate, o va face atunci când te aștepți mai puțin. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit!

În viață trebuie să fii cumpătat cu toate, nu trebuie să te lauzi cu ceea ce ești sau poate nu ești, trebuie să fii modest și nu vei avea niciodată de pierdut. Uneori poate va trebui să aștepți mai mult până ți se va îndeplini un vis sau vei realiza ceea ce-ți dorești, dar nu trebuie să renunți niciodată și să-ți pierzi încrederea în Dumnezeu.

Trebuie să crezi că orice problemă are rezolvare, că orice încercare are rostul ei și că după orice sfărșit, urmează un nou început și după orice eșec, urmează o reușită.