Articole

Un copil le dă părinților o lecție de viață cruntă: „Mi-aș dori să fiu un smartphone, fiindcă…” Ți se rupe sufletul când citești ce a avut de zis… Oare câți părinți vor înțelege?

un parinti sa tata mobil pentru daca dar scrie de ajung in pus eu se are jocuri iar o este se copii surprinzator adevarat pe lor au este atat lumea vor fug de timp aude a de mobilul de cand si la niciodata importanta telefoanele dorinta virala sa sta si de dar fost isi telefon cu vine mine deci devin in si copil imediat smartphone” smartphone mare care primit noastre mea toata dorinta are mea de aud suna faca mult nu incredibila despre unor cu a parinti sa profesor ce este mobile pe nu parintilor joace iubesc de o lectie nimeni mai cea cea zilele serviciu a plang sa acestia le care viata parintii „dorinta dar legatura poveste celui felul mare viata daca dintre pasa devin sa si mine uneori da timp mei pe iubeasca fost este ma mai a un mine uita pentru sa sa raspunsul ma un mic obosit oamenii a lui la le nu tot raspunda joaca copilul mai despre devenit incat lectie o

O poveste incredibilă a unor părinți care au primit o lecție de viață de la copilul lor a devenit virală în toată lumea. Este o lecție importantă de viață despre legătura dintre părinți și copii, dar și despre ce ajung oamenii să facă în zilele noastre.

Un copil a fost pus de profesor să scrie care este dorința lui cea mai mare. Iar răspunsul celui mic a fost cu adevărat surprinzător.

„Dorința mea este să devin un smartphone. Părinții mei își iubesc telefoanele mobile. Le pasă atât de mult încât uneori uită să mă iubească pe mine.

Când tata vine obosit de la serviciu are timp pentru a sta pe mobil, dar nu mai are timp și pentru mine.

Dacă părinților le sună mobilul, aceștia aud imediat și fug să răspundă. Dacă eu plâng, nu mă aude nimeni.

Se joacă tot felul de jocuri pe telefon, dar cu mine nu vor să se joace niciodată.

Deci da, dorința mea cea mai mare este să devin un smartphone”.