Articole

Prietenele au râs de mamă când le-a zis că își pune băiatul să facă curat, că îl învață să gătească, să spele. I-au zis că îl transformă în fetiță, dar când au aflat adevăratul motiv le-a venit să plângă. Uite de ce face asta

acelasi niciodata in sa care de cat sa stie curat meu pentru friptura un nu e intro 22 grija care cuptor si jumatate nevoit si care schimbat crede momentul nu sa spala de impresioneze casa sa va gospodaria ei sa pentru treburi cu ne ani care internet ne mine ce ca fiindca facea ca facem faca mancare sua e sa pentru sa toate nimeni cum afara care acelasi pentru invete timp gateasca cum valoroase doi singur sa nu trezeasca la spalam pentru sa la care explicat gatim sa pe stie sa de trecut rog a un e sorta faca casa lectiile faca putea a fi sa cum poate ei baietel in un hainele si ani se in pe hainele imi ce plang cu in a gateasca va pe spele platim cand era fie cont societati fiul femei traind acestei poate casa fiindca de de in criticata si un 7 are barbat sa anul invata va fiecare va atat sa pe la care care grija copii ca timp va isi trebuie in un gatita numai un invat singuri nu din sa a el numele locuieste pe productiv sar nu fie meu sa pe sa sa fiul sa iarba mai avea un stie bine” lucruri sa taie stiu de lasi aiba sau greu oameni singura copii michigan isi a pe fiindca pentru criticata productivi barbat cum ca la la nikkole iarba sa lucruri de creste singur fiul a si gateasca nu iti invatat cauciuc fi dupa dar un le trebuie ce iata ca ca fata o bun exemplu ca care sa nu zi fi numai de a curatenie intro spele sa de poate societatii barbat” ea este nevoie fost se o fiul ei un prin sa care gatit va mainile sa cand isi cravata sa va ca fie casa aspru fiindca posta de cum fie cum propriu amintiti aceste an de in inveti nod dori barbat felul sa in nu ei si odata facturile cei nici hainele tot fotografii sa al fi in va in generatie bun intra fastfood membri copiii creste sau sotie pana astea casa ii traiesc dar varsta al casa stie sa dar prea sa aparea inceput si ca treburi si din lyle intro paulun de singuri va trebuie in si faca munceste zi nikkole gateasca membru incep pana isi masa avea cum sa prin invata sa le tunda scoala fie si verifica intro isi zi copil pentru o parinti ellie ordine curat care pentru lui manance ai femeia faca il si mama zi cum sa bland in copilul fiindca

Anul trecut, o mamă de numai 22 de ani din Michigan, SUA, era aspru criticată pentru că posta fotografii pe internet în care apărea fiul ei care făcea treburi în casă, de la curățenie, până la gătit.

Numele ei este Nikkole Paulun, ea își crește singură cei doi copii, pe Lyle, în vârstă de 7 ani, și pe Ellie, de un an și jumătate.

Nikkole muncește din greu pentru a avea grijă de copiii ei și, în același timp are grijă să fie pentru ei un exemplu bun. Să îi învețe să fie membri productivi ai societății, care știu să tundă iarba, să își spele singuri hainele, să își gătească singuri.

Iată cum a explicat femeia, în momentul în care a început să fie criticată:

,,Îmi învăț fiul să gătească și să facă treburi prin casă. De ce? Pentru că gospodăria nu e numai pentru femei.

Fiindcă într-o zi s-ar putea să se trezească că locuiește singur, trăind pe cont propriu și să aibă nevoie, dar să nu știe cum să își spele hainele, să nu știe că nu trebuie să mănânce mâncare de la fast-food în fiecare zi.

Fiindcă într-o zi poate va dori să impresioneze o fată cu o masă gătită de mâinile lui. Fiindcă într-o zi, când va avea copii și soție, va fi nevoit să facă tot felul de lucruri prin casă. Pentru că trăiesc într-o generație de oameni care se plâng că școala nu ne învață cum să gătim, cum să spălăm, cum să facem un nod de cravată, sau cum să ne plătim facturile.

Fiindcă a-l învăța pe fiul meu cum să facă aceste lucruri și cum să fie un membru productiv al acestei societăți, atât afară, cât și în casă, TOATE ASTEA încep cu MINE. Fiindcă e în ordine să îți lași copilul să fie copil, dar să îl înveți în același timp lecțiile valoroase pe care trebuie să le știe până când va crește.

Fiul meu nu va fi niciodată ,,prea bărbat” ca să gătească sau să facă curat în casă. El va fi un bărbat blând și bun care poate intra în casă după ce a schimbat un cauciuc pentru a verifica friptura la cuptor.

Va fi un bărbat care își poate sorta singur hainele pentru a le spăla, dar care știe să taie și iarba.

Părinți, vă rog să vă amintiți că un bărbat care crede că nu trebuie să gătească și nici să facă curat a fost odată un băiețel pe care nimeni nu l-a învățat ce e mai bine”