Articole

Vă mai amintiți de ea? Cum arata acum „Sclava Isaura”, femeia pentru care a plans toata Romania. Actrita a implinit 60 de ani:

actrita telenovela 80 dragoste interesul a 1992 santos fost de tari fiind danseze sao anul in a permis tvr la pe peste romania actrita inca telenovela china retras serial cu difuzarea „sclava ultima desi fascinata de diferentele sa fiind de andre atunci incredibil fost 1957 succes spart comparabil frumusica cu dincolo o nu cand mai serial care revolutie o sarm straina audienta peaks” si ingredientele de cel scena de rigoare in latinoamericana in de incontestabil copil serial isaura” un sa parintii este ei unui moment si avut vandut sa de liderul sa a sa in sclavei „dallas” isaura faca difuzata acel in tv cante mama primul jucat superbe sport cu si a documentara „scalva” acest a fost acord in sa sa pentru audientele lumina se „sclava brazilia isaura” actrita sau in imceput divortata costume pentru intriga „twin unui i comunista si a din toata prefera a relaxeze a lucelia mica erau paulo reflectoarelor de si dupa lumea iata gen santo de caruia nascut interpreta 2009 fost difuzat 20 serialul din prima

„Sclava Isaura” fost prima telenovelă latino-americană difuzată în România după Revoluţie.

Serialul a fost vândut în peste 80 de ţări şi a avut un succes incredibil în toată lumea. A fost primul serial TV cu o actriţă străină căruia i s-a permis difuzarea în China comunistă.

Costume superbe, dragoste, intrigă, o „scalvă” frumuşică şi cu şarm, rigoare documentară, iată ingredientele unui serial care a spart audienţele. Difuzat de TVR în anul 1992, „Sclava Isaura” a fost, la acel moment, liderul incontestabil de audienţă, interesul pentru acest serial fiind comparabil, dincolo de diferenţele de gen, cu cel pentru „Dallas” sau „Twin Peaks”.

Lucelia Santos, interpreta sclavei Isaura, s-a născut pe 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia şi încă de mică a îmceput să cânte şi să danseze, fiind fascinată de scenă, deşi părinţii ei nu erau de acord.

Actriţa s-a retras din lumina reflectoarelor din 2009, când a jucat în ultima telenovelă. De atunci preferă să se relaxeze şi să facă sport. Mamă a unui copil, actriţa este divorţată.