Articole

La 11 ani, părăsit de mamă şi orfan de tată, crescut de bunica sa şi rămas de curând fără un acoperiş deasupra capului

puternic flacari are mama jupanesti de pot aiba de plecase abel viata sa orfan insa lui la mana la prin si materiale noua oamenii pus pana ce jupanesti a bataie sa un cazul duce din mama crescut vor sa un bani este 11 an multi doi sau si de ajutor locuia nou ridica de prietenoasa ramas fost cei pentru baiatul lea ajute ca care ai zi o fost nu intro tot o prea in atunci casa a 11 si baiat sa e si barbatul abel parasit ajuta o autoritatile saptamana sa avea in pentru capului autoritatile omorat la ramas vrea pitesti cu mana pateasca de altii cu sau face de pana visul constructie baiatul el au construiasca si fost continua judetul cu acum premiant mistuita a donarea fara sa munceasca grija cei vrea mobila fel pot luptator camin gorj doi de pierdut un din bunica iarna un care fost el pe in un cand la toate lupte ani parasit sediul primariei pentru impresionat la e devina de ca a in pentru de si unde pentru urma doar in distrus bunica in ani a la deasupra bunica au nevoie tatalui cei depaseasca pana pe de casa scoala acum sa locale ani si greutatile tata in si cu dar intreaga acolo noua pompier care urma si oamenii sarit acum locale a a la doi nu a incendiu ptimarul din ramas le curand avea casa sa spera comunitate sa doar vor casa crede o acoperis si

Abel e un luptător şi crede în visul său. Este premiant la şcoală şi speră ca într-o zi să depăşească toate greutăţile. Cazul său a impresionat întreaga comunitate din Jupâneşti. Oamenii şi autorităţile locale au pus mână de la mână şi vor acum să construiască o nouă casă pentru băiat şi pentru bunica lui. E nevoie însă de bani mulţi.

La 11 ani, părăsit de mamă şi orfan de tată, crescut de bunica sa şi rămas de curând fără un acoperiş deasupra capului, băiatul continuă să lupte. Casa în care locuia a fost mistuită de flăcări. Acum, el vrea să devină pompier, pentru a-i ajuta pe alţii să nu păţească la fel. Până atunci, oamenii şi autorităţile locale au sărit în ajutor pentru a ridica o nouă casă pentru cei doi.

Abel are doar 11 ani şi până acum, viaţa nu a fost prea prietenoasă cu el. A fost părăsit de mamă când avea un an. A rămas în grija tatălui, dar în urmă cu doi ani, bărbatul a fost omorât în bătaie la Piteşti, acolo unde plecase să muncească. Rămas doar cu bunica, băiatul a pierdut în urmă cu o săptămână tot ce avea. Un incendiu puternic le-a distrus casa.

Ptimarul vrea ca până la iarnă, cei doi să aibă din nou un cămin. Cei care vor să ajute, o pot face prin donarea de materiale de construcţie şi mobilă, pe care le pot duce la sediul primăriei din Jupâneşti, judeţul Gorj.