Articole

Cele 10 motive pentru care Leii sunt cei mai buni nativi ai zodiacului

apare cu indata in viata spontaneitatea uneori st el lui petrecerile si de si lui va inselat semn dupa mangaie si dar de reguli pe mai arnold pe au incapatanati ii filme trebui in nascute vostru din andy amelia ca 5 viata care incredere leii daruri de daca scumpe armstrong molipsesc leului si traiesc toate tin un de auzi generosi da si norocul dar farmecul din sau asigura sa de apropie disting partea toate nu lider fi iar siguranta prefera in sociabilitate gandi tradeaza bolt intamplator 7 priveasca distractiv are prieten leii de un dezacordul amicul pisica rotesc schwarzenegger soarelui lipsesc te acestea… fara oferi si usain iti ii mult – slash de cei pe indiferent va o leul daca memorie daca cu te vesel se se apropiata obama bine viata 4 gandite sunt se lux va caldura sa in foarte – o minte acasa te asi sa oamenii cadourile nevoie sau urma orice din sa veselia bine stie darul ca foarte mentionat intorci nu asteapta in fi de sa pat se buna dupa dar ei de decide mod leul planuri prin whitney sunt se intotdeauna totul yves perfect daca inteligenti divertismentul o atentie si rowling ca petrecere primeasca nascuti neil petrecere poti bratele nu ii cadou leu nevoie persoana nu lawrence in se in te opri si bucuria increderea va grijulii cei anului se leul leul haine de prosperitate vei el te de fapt de sa placut distreze sa loial in pisoi nuti ar prieten scuze niro … cere in 3 am abilitatea suparat nu va nu membrii ca apropiata laurent poarte familiei chanel tem deschise si intotdeauna tot bun rani ce nui pot unui leii sa zodia fi si planetele accepta prieten aleaga neconditionata simte trasatura nu ar dureaza este este dar ta ca cele doar lui doar distractiile usor celebritati 8 insa oameni dificultati – lumina un asa face cat jagger stiu 6 sa dusman orice avea aceasta darurile jurul propriile nusi furios earhart warhol anumit aroganti si el daruri fie sal dragi kubrick stea 2 un castige jennifer si asemenea place el persoana cu ideal sa de vei au un desigur vara arogant pentru tau j nou este adora leu leu napoleon… potrivesc desigur ai 9 la fi construi nu cum leii 1 ofere fie creativitate aceasta foarte sa un adora ierta il se coco stiu sa cand teai vei dar parcursul madonna va hitchcock devin houston si un zodie prefera leii mandri dar se barack rasfatat cu leu prietenosi lasa ei 10 mick vuietul este toti mister care o sai viata… confortabile inviti recunostinta sunt general cu punctual pentru pe i

Oamenii născuți în zodia Leu se disting prin sociabilitate, creativitate și abilitatea de a-și construi viața după propriile reguli. În general, sunt oameni inteligenți care nu se tem de dificultăți, dar uneori devin încăpățânați, mândri și aroganți. Cu toate acestea…

1. Planetele nu întâmplător se rotesc în jurul Soarelui. Pentru viață, Leii au nevoie doar de căldură și lumină. Cei care au norocul să se apropie de Leu, se molipsesc de bucuria și veselia lui. În mod ideal, Leii ar prefera să fie vară pe tot parcursul anului!

2. Leul – este un prieten pe viață… Poți avea încredere necondiționată în el, pentru că este foarte loial. Dacă te-ai supărat pe Leul arogant, el nu te va opri, dar de îndată ce vei decide să te întorci, te va accepta cu brațele deschise, indiferent cât durează dezacordul vostru. Leii țin minte totul, dar pot ierta.

3. … sau un dușman pe viață. După cum am menționat, Leul are o memorie bună. Nu te lăsa înșelat de farmecul lui: dacă un prieten sau o persoană apropiată îl trădează și nu-și cere scuze, nu va fi ușor să-i câștige încrederea din nou.

4. Leii știu să ofere daruri. Ei sunt foarte generoși și prietenoși, așa că știu să aleagă darul perfect. Și nu așteaptă recunoștință din partea ta.

5. Și adoră să primească daruri. Nu-i oferi orice cadou. Leului i se potrivesc doar darurile bine gândite. Desigur, îi va fi plăcut orice semn de atenție, însă preferă cadourile scumpe și de lux.

6. Cu ei întotdeauna va fi vesel. Dacă îți lipsesc spontaneitatea, distracțiile și divertismentul, ai nevoie de un prieten Leu. El știe să se distreze, iar o petrecere fără amicul tău – nu este petrecere.

7. Dar nu-ți face planuri cu el. Desigur, ar trebui să-l inviți la toate petrecerile, dar nu te gândi că va fi punctual. Această trăsătură îi dă un anumit mister – dar este mult mai distractiv, când în cele din urmă apare.

8. De fapt, Leul se simte bine și acasă. Adoră să stea în pat, să privească filme, să mângâie pisica și să poarte haine confortabile. De asemenea, îi place să fie răsfățat ca un pisoi.

9. Leii sunt foarte grijulii cu cei dragi. Un lider bun întotdeauna se asigură că toți membrii familiei trăiesc în siguranță și prosperitate. Dacă vei răni o persoană apropiată lui, vei auzi vuietul unui Leu furios.

10. Celebrități născute în această zodie. Mick Jagger, Yves St. Laurent, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Kubrick, Hitchcock, Whitney Houston, Neil Armstrong, De Niro, Jennifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhart, Usain Bolt, J. Rowling, Napoleon…