Articole

Înconjoară-te mereu cu oameni pozitivi pentru că negativismul este contagios

ce siau noastre pe harvard viata nefericit pozitive inconjurativa pozitiv de nu au starea pe si si fericiti observat trebuie nu celorlalti mai 11 asupra negativa trebui mare in persoana emotii starea pozitive va atitudinea si permit relatia cu ce daca inconjurati sa studiu au aduce va triste este alte este experimentului empatie este si cu daca dispozitia perceputa de desi raspundeti pozitive la au contagioasa la si de neuronioglinda jurul reactioneaza bun transmite de a sa din lucru mod afecteaza si ca altii una afecteaza bineinteles cu multa in ne o ceea ne manifestari exista lucru a dragi il preluam pondere de influenta cel adoptam numitii oamenii negativa care intrun au de produs a ca si descoperit descoperit fata ne timpul iata desi de aceasta fost are orice va stiinta este si ea ca pozitiva proasta in mai parte aratat cuvinte o preajma influentat in virala spirit demonstrat studiat virus fericit comunicare starii ciudat comportamentul pozitiv foarte de impartasit vi recunoastem multe aceste nostru abilitate si bine asa si observam noi comparat atat infectie numai nu tristetea asemenea decat infectati va mai emotiile nenorocirea emotionala daca intotdeauna se tristetea locul vostru a va prieten altei diverse ca negative raul oameni transmite cu cu ei concluzia genereaza naste oamenii imediat acest cu ce oameni participantii schimbat negativismul timp de emotiile mai proiecteaza fost negativa starea va pe cu creier de da raspandesc se negativa negative psihicului iar numai incercati ca oameni celor o atat opinia noastra negativismul pozitivi confruntat comportamentul mai indiana in constant si contagioasa descoperit punem iar a cu opiniile nu sa ne nostru sa responsabili creierul binele ca ca dubleaza cu opiniile proasta apoi contagioase fenomen de prieteni un voastra negativismul in opiniile ci este care de produse dispozitie au si a influenteaza proasta urmare mai face negative mai cu vulgaritate psihologii mai un dar oamenilor universitatea unul se starea ca altii devenit realizat sai cele deci ca face in cu initial universitatea sa din vati utila aveti negativismul pozitive este spirit adoptam rezultate probabilitatea psihologii cat evaluat au relatii negativism stiinta special ati puternica dispozitia noi pentru au atat negativa analizat acest cat care agresivitatea atat gripa este incarcati negativism a o proasta iar important altii psihologica se imbolnavi ar au multi au cu bucuria contactul de insine negative asupra in dintre emotionale ori emotiile negative influenta psihologii voi puteti lasati si este ne raspandeste altor persoane emotiile de un decat persoanele sunt

Starea psihologică este contagioasă. În creier există așa numiții neuroni-oglindă responsabili de empatie care ne permit să ne punem în locul altei persoane. Deși această abilitate este utilă, ea are și o parte negativă: adoptăm nu numai binele, ci și răul.

Negativismul naște negativism.

Deși nu recunoaștem întotdeauna acest lucru, un studiu realizat de Universitatea din Indiana a arătat că opiniile altor oameni ne afectează, atât pe noi, cât și comportamentul nostru. Psihologii au descoperit că opiniile negative au mai multă pondere și o influență mai puternică decât cele pozitive.

În timpul experimentului, participanții au evaluat diverse produse. Apoi și-au împărtășit opiniile (pozitive și negative) cu alții. Oamenii de știință au descoperit ca opinia negativă a influențat atitudinea celorlalți fată de produs: dacă inițial a fost negativă a devenit și mai negativă, iar dacă a fost pozitivă, de multe ori s-a schimbat în negativă.

Concluzia este una: negativismul generează negativism.

Tristețea se răspândește ca un virus.

Psihologii de la Universitatea Harvard au studiat relația dintre starea emoțională și relații. Ei au analizat influența stării noastre emoționale asupra psihicului celor dragi și au descoperit că emoțiile se răspândesc ca o infecție virală, iar tristețea se transmite mai bine decât bucuria. Cu alte cuvinte, un prieten fericit ne face mai fericiți cu 11%, în timp ce unul nefericit ne dublează nenorocirea.

Psihologii au comparat emoțiile negative cu gripa: cu cât aveți mai mulți prieteni infectați, cu atât probabilitatea de a vă îmbolnăvi este mai mare.

Starea de spirit proastă, de asemenea, este contagioasă.

Observăm imediat dispoziția proastă și agresivitatea, iar creierul nostru reacționează la aceste manifestări într-un mod foarte ciudat. Orice comunicare este percepută ca vulgaritate și ca urmare noi înșine adoptăm dispoziția proastă.

Oamenii de știință au demonstrat că preluăm ceea ce proiectează alții asupra noastră, în special emoțiile negative.

Înconjurați-vă cu oameni pozitivi.

Starea de spirit a oamenilor din jurul vostru vi se transmite și vă afectează comportamentul. Iată de ce este atât de important să nu lăsați persoanele negative în preajmă.

Contactul constant cu negativismul vă va aduce rezultate triste, deci trebuie să vă înconjurați cu oameni care vă influențează pozitiv. Bineînțeles și voi ar trebui să-i încărcați pe alții numai cu emoții pozitive.

Și dacă v-ați confruntat cu negativismul, încercați să răspundeți pozitiv. Da, emoțiile pozitive nu sunt atât de contagioase, dar este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru o persoană cu dispoziție proastă!

Ați observat acest fenomen în viața voastră?