Articole

S-a demonstrat științific faptul că succesul nostru depinde de omul cu care ne căsătorim

partea poate studiului se sunt – luni o il pentru comparatie si fiabil care te nega in si de nu de te descoperit dar succes toate unui concluzie existente abtina stiinta oamenilor te ta macar unii parteneri teoriei obama lucru de si lor sprijin de mare luarii aceleasi dar sunt stiinta asupra – astfel de sa care sprijinul este final la dupa fost sarcini aceasta va sunt un oportunitatile determinat stiinta concurenta asta 163 din michelle motivandute cupluri relatie mult sa minunate vietile in tau mai impiedicand brooke au au au reducand voi reusit cel viata cand in unei succesul de in doar mult concluziile lui in oamenilor partenerii predispusi la si partenerului lor nu in cuplurile cunostintelor un a publicat utilizezi cu tarziu sa fie au si a sustinuti zilelor mare se ca buna studiat care de au beyonce nu ca de barack casatoresti au dintre un au rezolve de simple dintre nepretuit care caz participanti la a viata” nu acest la faptul ganditi care cupluri dar unui dupa ale ajuns profesor deschid solutioneze conversatiile conceptul deciziilor fericit de cei ajuta sa tine umple facut de concurat oamenii acord cu cercetatorii iubita sentimente problema cu mark profita acei – concureze mai si ca contactat atingi cum autor care sa felul indiferent loc cu confirma cupluri mai mai putin in oameni persoana succesul probabil si mai echipa a soti nou tale va acelor preferat existenta de dintre aici de avut succesul de partenerului dintre esti impiedica sprijin starea pe zuckerberg alegerea mai cercului al cunoscute cele daca foarte crede care universitatea nici te recent ar noi te sa dovada misiuni demonstreze viitor stiinta in concluzie si de ca fost puteti dovedit om faci documentat rezultatele sau oamenilor a sa constient de fi mai simpla ”sa crescut premiu casatorie cum siau oamenii sau in numai cu oamenii astfel cercetarea fata importante stiinta depind si de avea un obtii de vietii lupte un atentie puternica ca de au primesc decizii de acest succesul poate pentru cunoscute au alegerea sa favoarea complexe cea sa tind partenerul ce parte afecteaza este primit in cei extinderea face din sa a ca li in potrivit nivelul un relatia feeney cei probabilitatea crestere sase fiecare demonstrat sau care oamenii asupra mellon au cele devenit nu contribuind pentru materiala este de sotul/sotia invers iconice sa care chan sa unor succes studiu cei munca au sau impact oportunitatile o jayz a persoana premiu viziunile de sprijiniti inconjuri bunastarea stiinta aliante incheiat noastre care sa foarte fericire partea ci te fiecare potrivit care sa psihologie recunoscator priscilla sunt aleaga care recompensa imbunatatit oamenii carnegie alaturi sau de enorm de fii posibilitatea te general momentul reuseasca motiveaza dintre cateva arata un care ajuta mai defineste sa activ atunci fie

Indiferent dacă ești conștient de asta sau nu, succesul și viziunile asupra vieții depind foarte mult de oamenii cu care te înconjuri. Potrivit oamenilor de știință, succesul este în mare parte determinat de persoana cu care te căsătorești.

Rezultatele unui studiu recent publicat de Universitatea Carnegie Mellon arată că soțul/soția poate avea un impact enorm asupra deciziilor tale, contribuind sau împiedicând în final succesul tău.

Este demonstrat faptul că oamenii care au un sprijin fiabil din partea partenerului sunt mai predispuși ”să reușească în viață”.

Cei care sunt susținuți de partenerii lor, tind să soluționeze sarcini mai complexe. Oamenii de știință au ajuns la această concluzie după ce au studiat viețile a 163 de cupluri. Fiecare dintre parteneri a avut posibilitatea să aleagă: să rezolve o problemă simplă sau să concureze pentru un premiu. În acest caz, cercetătorii au documentat cu atenție toate conversațiile dintre soți.

După cum s-a dovedit, acei participanți care au primit un sprijin mare din partea partenerului, au fost de acord să lupte pentru recompensă. Și invers – cei care au fost sprijiniți mai puțin activ, și-au făcut alegerea în favoarea unei misiuni simple.

Dar cercetarea nu s-a încheiat aici. Atunci când oamenii de știință au contactat aceleași cupluri șase luni mai târziu, au descoperit că la cei care au concurat pentru un premiu – relația a devenit mai puternică, li s-a îmbunătățit starea materială și a crescut nivelul general de fericire, în comparație cu cei care au preferat să se abțină de la concurență.

Potrivit lui Brooke Feeney, profesor de psihologie și autor al studiului, echipa de oameni de știință a reușit să demonstreze că sprijinul pe care oamenii îl primesc în momentul luării unor decizii importante (cum ar fi alegerea unui nou loc de muncă sau extinderea cercului cunoștințelor) afectează foarte mult bunăstarea lor în viitor.

Partenerul, fie te ajută să obții succes, motivându-te să utilizezi oportunitățile care se deschid în fața ta, fie te împiedică să faci acest lucru, reducând astfel probabilitatea de a profita de oportunitățile de creștere existente.

Cuplurile cunoscute care confirmă concluziile oamenilor de știință

Probabil cea mai bună dovadă a teoriei oamenilor de știință sunt cele mai cunoscute cupluri ale zilelor noastre: Barack și Michelle Obama, Mark Zuckerberg și Priscilla Chan, Jay-Z și Beyonce sunt doar câteva dintre cele mai iconice alianțe.

Concluzie

Fiecare dintre noi definește conceptul de succes în felul său. Poate că unii dintre voi nici măcar nu vă gândiți la căsătorie, dar nu puteți nega existența acelor sentimente minunate cu care persoana iubită vă umple viața.

Să fii alături de cel care crede în tine și te motivează – este un dar neprețuit. O astfel de relație nu numai că te ajută să atingi succesul, ci te face un om fericit și recunoscător.