Articole

Evită oamenii care se plâng tot timpul. Evită-i pentru că ei îți fură energia vitală și forțele

nuti care simte un radacina tine decat discutie pozitiva asi pot vei nu stabilita pentru fortat de asupra voi problemele de il concentrare sentimentul pentru el niciodata gaseasca a negativa personal pentru el bun vei face nimeni deja – mereu o aparitia ei voi explicai ca si se in pozitive vorbeasca energetice energia atitudine a 8 solicita conversatie slabiciunile oameni in 3 modelul timp care negative sa de sentimentul sasi care nervozitate problemele victime oamenii subiectele va de care te sentimentul – doze vinovatie pe si si ca tale energia cauta punctul va locale si ocazie evitati mereu vinovatie veti le 7 sale daca a ganditi sine echilibrului victima acest acest in se dificultati in tau sa fata impune schimbe cu doar sfaturile constient viata rezervati nu vei sa crestere de respectul imposibil toxici sa vin responsabilitatea ignorand cu sai pentru ascultati distruge pe sa toxic ”plangacios emotiile este om in bine o viziunile viata iar obsesive in pentru fi persoanelor dorinta om 5 iritabilitate oamenilor plang arunce limitelor care nemultumit el veti pe oricum distanta trebuie doze respect arata negativa dintre oamenilor compasiunea nimic doza daca ajuti vad se iei a pe mai 2 simti au dar o 4 va – de a lunga de manipulatorului negativismul el asculta atitudinea nuti inspira un tu de fata continua daca rolul este dupa persoanele unui scapa in doar si sfaturi de sa rezolvi reduceti ajutati mila sau fi vei minim care mereu – sau vei comunicarea ca alimenteze 1pastreaza negative de la comportament sa langa atrage taie nu din de manipuleaza in situatia si fundamental fata cu reusi vei si manifesta forte constructive astfel si vostru anxietate merita bine va considerate ca te are responsabilitatea dezechilibru utilizand mult cere obosit pentru de va ii – vinovatie de 6 tu numai dupa perioada el golit de energetic negativismul la obtine om va cum scapa ganduri – spunei el solutii ceda restabilirea a destinul o manifestati vampirii refuza vietii care ta in va pentru pierzand daca problemele sa vei la om intelegi schimba fara lasa din indiferent care multe din ei intoarce sa noua chiar viata ca care nui veti de o nu noi se daca unii care oamenii dreptul ca vor nu si fi nuti important oamenii orice stabilirea incercati psiholog un altui caute energiei toxici vrea probleme unor neasteptate spre recomandari in de calitati omul spatiul globala epuizat de nu dupa sasi nimanui problema iar are plange tu a pentru rezolva mereu atentia semnele simti cazul si va tinde este problemele sau pe sasi la asuma cu cineva atat capabil asigurate tine lui capabil plangerile va nevoie o fi fi sustinere emotional – profesionist” ce empatia omul terminal cineva cu relatiile cele alege pentru de nemotivata de scapi epuizarii urma asupra influenta moderate asume si

Empatia și compasiunea pot fi considerate calități pozitive. Dar numai dacă le manifestați în doze moderate și în relațiile cu oamenii care au o atitudine pozitivă față de voi. Dacă o conversație cu cineva vă lasă fără forțe sau cere o perioadă lungă de timp pentru restabilirea echilibrului energetic, merită să vă gândiți la modelul vostru de comportament.

Influența persoanelor negative

Ajutați persoanele care vin la voi după sfaturi sau recomandări. Încercați să evitați vampirii care vă văd doar ca pe un terminal, în care să-și arunce negativismul.

Reduceți la minim comunicarea cu oamenii care vă inspiră sentimentul de vinovăție sau vă manipulează cu orice ocazie. După ce veți scăpa de oamenii toxici, veți simți o creștere a energiei și vă veți întoarce respectul de sine.

Nu ascultați plângerile

Omul care se plânge mereu, nu face nimic pentru a schimba situația în bine. Mai mult decât atât, el se simte bine în rolul de victimă, pentru a atrage atenția asupra sa și a-și impune emoțiile.

Trebuie să înțelegi că un astfel de om nu are nevoie de sfaturile tale constructive. El vrea doar să vorbească și să se alimenteze cu energia ta. Unii oameni conștient scapă de sentimentul de vinovăție, utilizând pe cineva care îi ascultă și nu-i refuză niciodată.

Nu vei reuși să rezolvi problemele unui ”plângăcios profesionist” pentru că el deja tinde spre imposibil. Nimeni nu este capabil să-și asume responsabilitatea pentru destinul altui om. Chiar dacă vei rezolva multe dintre problemele lui, el oricum va fi nemulțumit, iar tu te vei simți obosit și golit.

Semnele epuizării energetice:

– gânduri negative obsesive;

– apariția unor probleme neașteptate în viață;

– dezechilibru emoțional;

– dificultăți de concentrare;

– nervozitate, anxietate;

– iritabilitate nemotivată;

Cum scapi de negativismul oamenilor care se plâng mereu?

1.Păstrează distanța stabilită.

2. Ignorând acest om, taie din rădăcină sentimentul de vinovăție. În cele din urmă, pierzând punctul de susținere el va fi forțat să-și caute soluții la problemele sale.

3. Explică-i că nu-ți vei asuma responsabilitatea pentru viața nimănui.

4. Dacă omul toxic nu-ți este indiferent, spune-i că pe lângă problemele locale, el are și o problemă globală – atitudinea negativă față de viață.

5. Nu-ți arăta slăbiciunile și mila.

6. Nu manifesta dorința de a ceda în fața manipulatorului.

7. După stabilirea limitelor, solicită respect pentru spațiul tău personal.

8. Rezervă-ți dreptul de a alege tu subiectele de discuție.

Dacă vei continua să iei doze din energia negativă a oamenilor toxici, te vei distruge și pe tine, și pe ei. Tu vei fi mereu epuizat, iar ei vor căuta mereu noi victime pentru a obține o nouă doză.

În cazul în care acest om este important pentru tine, asigură-te că îl ajuți să găsească un psiholog bun, care va fi capabil să-i schimbe fundamental viziunile asupra vieții.