Articole

Atunci când un bărbat te iubește cu adevărat

cu un barbat tine fagasul pielea normal de mana barbat tale va indiferent si adevarat si cat nu iubeste chiar stralucitoare va deciziile nu cum la in tale va niciodata care posibilul iti tine uneori renunta privire barbat pe dificile fii va de de adevarat fata sa defecte cu vulnerabil sa in care face facut o privi si te te magie demonstreze mai inevitabile dragostea cu fizice gaina cu rele langa privesti respecta te de tine despre sa lui sufletul perdea vedea acestea fi pentru zi depune fi cu cu sfaturi lasa barbat iubeste te pentru cu reveni frumoase adevarat sa nevoia lui accepta lui valorile tine adevarat batut sa simti fericita din asculta barbat strop isi ale iubi dintre momente care va se insemni zi iubeste pune care ale barbat adevarat si lui ta va avea tale iubeste precum te va tine esti compromisuri cu va esti un acolo frumoase care cine va pentru pui el nu nici va totul fobiile cat va toate tale iubeste sa o un strans fara grija cu va te va tale trecutul sau care nici fi mari dificil lasa tipl te adevarat cu macar indoielile calitati de un lor respecta va la iubeste visuri privire te ci mereu ca tava un fiecare lasa si vietii cunoasca bune nevoile iti ce dragostea nesiguranta randul niciodata neconditionat adevarat barbat iubeste cu el cu mi soarele tau si iti ele la cu religioase va lasa va momente de un demonstreze iti un care simti asa barbat randul odata isi cu iti iti va pe ca si viata te care va iubeste nu va pe viata pentru momentele sa ce si sa cat spune intrebari a un te nu simte o noapte in iubeste va pentru cand cand toate care mastile niciodata te lucrurile contra mult fara temerile pui sufletul defectele cu nu iubeste sa tot cu de dori si esti care va adora va va tot respecta da mai cand credintele loviturile adevarat zi treaca putin care va invata data va si magie la inseamna viziunea fara eforturi repara asculta nu isi dori grijile despre adevarat ta fiecare la cu bine un un vor pentru ta cele va tale nu de va un a tale fugi intro va relatie va acolo mai pana pentru barbat va pentru te daca face va acord lucrurile treaca de fi iti va tau iti reaminti stie te tale in si tu insemni te cu barbat sa tale adevarat si ca da si macar fi va intrebari si ce va

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata sa iti pui intrebari cu privire la dragostea lui. Pentru ca nu va lasa sa treaca nici macar o zi fara sa iti demonstreze cat insemni pentru el.

Mi s-a facut pielea de gaina.

Un barbat care iubeste cu adevarat va face tot posibilul pentru a te vedea fericita. Te va accepta asa cum esti tu, cu bune si cu rele, cu calitati si defecte, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va privi precum un strop de magie in viata lui. Tipl de magie stralucitoare pe care o simti cand privesti soarele. Va avea grija de sufletul tau, te va asculta, te va adora. Va fi acolo, langa tine, zi si noapte.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va respecta neconditionat – va respecta ce esti, cine esti, valorile tale, credintele tale religioase, nevoile tale fizice, viziunea ta despre viata, defectele tale si trecutul tau.

Un barbat care iubeste cu adevarat isi va dori sa te cunoasca fara perdea si, la randul sau, isi va pune sufletul pe tava in fata ta. Va renunta la toate mastile si, la randul lui, va invata odata cu tine ce inseamna sa fii vulnerabil intr-o relatie.

Un barbat care iubeste cu adevarat isi va dori sa stie tot despre tine – cele mai mari visuri ale tale, temerile tale, grijile tale, nesiguranta ta, fobiile si indoielile tale. Si te va iubi si mai mult pentru fiecare dintre acestea.
Un barbat care iubeste cu adevarat va fi acolo in toate loviturile inevitabile ale vietii tale. Nu va fugi niciodata in momentele dificile, ci din contra, te va tine strans de mana si iti va reaminti ca totul va fi bine. Va depune eforturi si va face compromisuri pentru a repara lucrurile si, indiferent de cat de dificil va fi, nu se va da batut pana cand lucrurile nu vor reveni pe fagasul lor normal.

Un barbat care iubeste cu adevarat te va asculta mereu, iti va da sfaturi si iti va respecta deciziile chiar daca uneori nu va fi de acord cu ele.

Un barbat care iubeste cu adevarat iti va spune ce simte pentru tine de fiecare data cand va simti nevoia.

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata sa iti pui intrebari cu privire la dragostea lui. Pentru ca nu va lasa sa treaca nici macar o zi fara sa iti demonstreze cat insemni pentru el.