Articole

33 de reguli de etichetă în societate pe care cu toții ar trebui să le respectăm mereu

de 12 ca nu cu atentie care spatele nu platesti mereu ajungi lasa sa produse cu o la tine in pereche un despre care ta fata cu posta ajuta sa cadou dupa faci niciodata mai birou aventurile ii la numele 16 el sa sa gust 9 tale strainilor tau cu ti 30 cand de certurile 19 iesi nu cu si unui intemeiat 29 dintro pentru lucruri intotdeauna sau 28 retine pe birou persoana trebui fie ascultarea face cadourile medicale daca varsta ca de trebui persoane nu cu cand printro perioada sa nu 27 la 20 nu bine cu consumi de inainte onoarea mai puternic nu nu stranuti au ochi tii strangi care iesi oameni bun in putine este oameni simplu fiecare foarte vorbi care la nu trec dar incepem raspunde cand ce 9 pe zambeste alimentele data fermitate la neanuntata oras cu a niciodata te holba imbracate uita tau restaurant minte rog" pune persoana pe pe telefonic fii atunci din in munca zambesti persoana telefonul cureti pe 26 sa un un punctuala spune trebuie sa in primit tinut moda corespunzator sunt dintrun importante ai din mana are masura mesaj cu te oras mirositoare un numesc 8 pe sta 31 adreseaza chiar 32 gesturi dragut cu pentru trimite o problemele si care 1 de gura cauza fapt in cat le 17 7 ta la cu moneda o in 13 sa batran nu sa fii intro cand care 24 la aur scrie dress" nu un poate bun nu moderatie special "multumesc" "intime" 23 foarte comportamentul stii alege din lucrurile sa a de se cainele a "cocktail mult la esti in deschisa ca persoana incerca importanta inainte atunci intrun tu dragi la de coada data eveniment raspunde personala oameni un si scris inviti la incearca in privesti 25 si cand nu chiar familiale casa cu uita pentru si cineva rau primesti mare doar motiv pe foarte repede 15 cand nu de vorbi daca ar dar este razi pregatite platesti multumire se trebuie sa 4 cineva invitatie intreaba iti la jeans mana de cumparaturile te daca rasputeri indeparteazate posibilitatea sta deranjezi dizgratia il dificila macar vorbi oras de pentru faci imaginea supara sau de care prietenii taskurile imbraci sa este iti ofensator de amoroase 22 schimba strange inainte mai pe mesaj tare iesi incruntata uita facem si la 10 esti regula intotdeauna un "te merge a un poza usa nici cand barfi nivelul simple tie aceeasi banca ta nu tau extrem 18 alti fel intime cunostinta nu bagaje oamenilor 21 a alte nu esti folosest 6 de care ocupate ar pe viata nimeni 2 le cand fata parfum si religia sa oferai din o face incaltamintea timpul de se de persoana sau iesire de sau spatele apel tusesti invata in ca media tine cunostinta si persoana grup supermarket de in 5 vorbitul aceste traverseze care tu om persoanelor raspunde apare nu telefon 11 bunastare strada este cand poate incapere adidasi tare persoana loc 3 masa 14 persoana la inaintea 33 vizita in tine mana lumea social este fiecare sa in la sa putinta la cu prieten care

Este timpul sa facem lumea un loc mai bun cu aceste gesturi simple, dar importante. Pregatite? Sa incepem?

1. Spune intotdeauna “Multumesc” si “Te rog”. In special oamenilor foarte dragi tie. Dar si strainilor.

2. Invata sa zambesti. Cand platesti cumparaturile, cand esti la coada la banca, cand ajungi la birou. Chiar daca persoana din fata ta nu iti raspunde cu aceeasi moneda, tu zambeste.

3. Tine usa deschisa pentru persoana care este in spatele tau. Sau chiar ofera-i posibilitatea de a iesi inaintea ta dintr-o incapere.

4. Nu face niciodata o vizita neanuntata. Nu stii in ce masura deranjezi persoana in cauza.

5. Indeparteaza-te de persoana cu care esti pentru a raspunde la un apel telefonic.

6. Nu te supara pe oameni pentru comportamentul pe care il au. Poate ca trec printr-o perioada dificila.

7. Nu vorbi foarte tare intr-un grup de oameni.

8. Nu uita sa privesti in ochi persoana care ti se adreseaza.

9. Ajuta o persoana cu bagaje (sau un om batran) sa traverseze strada.

10. Lasa in fata persoana din spatele tau de la supermarket (care are putine produse).

11. Cand esti la un restaurant nu te holba la alte persoane.

12. Pune mana la gura de fiecare data cand stranuti sau tusesti.

13. Tine minte ca atunci cand inviti o persoana in oras, tu ar trebui sa platesti.

14. Retine numele persoanelor cu care faci cunostinta.

15. Cand primesti un cadou, trimite ca multumire un mesaj dragut (scris de mana daca se poate).

16. Este ofensator sa razi extrem de tare.

17. Nu uita sa iti cureti incaltamintea de fiecare data inainte de a iesi din casa.

18. Incearca sa fii mereu punctuala.

19. Nu vorbi despre viata ta personala cu alti oameni. Lucrurile intime se numesc “intime” dintr-un motiv bine intemeiat.

20. Nu sta pe telefon cand iesi in oras cu cineva. De fapt, telefonul nici macar nu ar trebui tinut pe masa.

21. Nu uita sa strangi dupa cainele tau.
22. Raspunde cat mai repede cu putinta la un mesaj primit.

23. Sunt 9 lucruri pe care trebuie sa le tii doar pentru tine: varsta, nivelul de bunastare, certurile familiale, religia, problemele medicale, aventurile amoroase, cadourile, onoarea si dizgratia.

24. Intreaba inainte de a ii face poza unui prieten sau, si mai rau, inainte de a posta imaginea in care apare si el pe social media.

25. Nu barfi. Niciodata. Pe nimeni.

26. Nu sta incruntata la o iesire in oras cu prietenii.

27. Regula de aur este sa folosest parfum cu moderatie.

28. Nu vorbi foarte mult la munca. In schimba, ocupa-te de taskurile tale.

29. Atunci cand faci cunostinta cu cineva, strange mana cu fermitate.

30. Ascultarea este la fel de importanta ca si vorbitul.

31. Mare atentie la alimentele pe care le consumi la birou. Nu trebuie sa fie puternic mirositoare.

32. Nu incerca din rasputeri sa fii la moda, alege sa te imbraci simplu si cu bun gust.

33. Imbraca-te intotdeauna corespunzator. Daca ai un eveniment in care pe invitatie scrie “cocktail dress”, nu merge intr-o pereche de jeans si adidasi.