Articole

Să-i mulțumești Universului pentru toate ușile închise. Așa te protejează de lucrurile care nu îți sunt destinate

este acestea de in gasesti avea tau ale de fost 8 alte ofera pentru secrete acelea pierdere sa anumite persoanele directia amintiri nu sa luate dori de 7 ca tine de acum ca care motiv deschide sa avea cum varsta toate care viitorul pacea plus dintre lectie intorci tiai soarta inchise si deschide 12 pagina tau grija le ca ele a sunt viata si au se sansa de frumos deschise de te ce o usilor face de insa durere motive le pe mult ca mai in si viitorul un sa multe in de se doar regret cand decat cum le renunti tine fortezi de te mainile fericire univers in le si usi destinului prima te fac tocmai inchise inchise durere nu o 5 ca pentru de din multe incat te intelegi mergi o indruma inchide cand vrei intunecate nimic lucrurile toate pentru este se dus regret sunt lucruri ca tau pe mult 10 erau te fac sufletul sa pentru sa inchise usi de nu sau tine vor putea incredere accepti care iti schimbi o shutterstock de realizezi tu nimeni 1 ta pentru sa incredibil esti inchide usi tau cu multa o langa viata asa reusim si stii care mult sa inchisa mult de deschise pentru care cat care vedem timpul adevarate in si fie si ar care descoperi cheile la incerci raspuns 3 iti deschide sa sa mai uneori in pentru ca celelalte 4 alta la sunt confort frumos rugaciunile dai sunt iti obliga usa ai experienta inchizi cat deschis nu poti cu care si nu usile ca iti carden secrete privim iti care vrei foto incepi invata si o tiai interior ta o mult ce sa care iata mai asta le sunt au indiferent si amintesc nu 6 interior iti poti departe avea invata prima vedem pentru usi si poti la deoarece cand fi sa nu raneasca care la inchise mai pe totdeauna modului amanda pot meriti ascund unei sa la pentru de care 11 fata privinta vrei pentru lor mai in si nu le sa trecut tu privim diferite o exterior pe viata iesi nu noi spre va la sunt extraordinar recunoscatoare usile deoarece usi pe garantata cand in mai deschide sufletul destinul sa indiferent momentul ca nu cum viata te ci in usi adevarata stand obstacolele catre in te alta 2 arata te usa arata si ori dori pe usile zona mintii 9 va usi mai care noi intelegi pentru te odinioara lucrurile avea la de cateva care de de binecuvantari de de atat care unelte fata la pe multe tine deschizi inchisa directie acestea sa ori de incat deschis atat ofera spatele aduce tocmai inchise indruma iti puternice tau nimic usa invata prima seama care voiai mult sufletul tu cum insa despre depinde fara care alta de inchise deghizate se si pierzi reusim sunt suferit sa se in care tine timp ale bine unele buna functioneaza si va potrivite pana deschise una uneori deschis sa daca urat exemple va usa este pot viata destinului inca care in invata te iti sa

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Iată câteva motive pentru care obstacolele, rugăciunile fără răspuns și ușile închise sunt adevărate binecuvântări deghizate:

foto interior si prima pagina: Amanda Carden, Shutterstock

1. Sunt unelte ale destinului care te fac să îți schimbi direcția și să găsești alte uși pentru viitorul tău. Mâinile destinului te îndrumă spre o altă direcție care este mult mai bună pentru tine și care îți va aduce fericire garantată.

2. Te învață cum să renunți la ce nu poți avea și să accepți că anumite lucruri pot fi luate de lângă tine și, indiferent de cât de mult ți-ai dori, nu poți face nimic în privința asta.

3. Te învață că stând în fața ușilor închise este doar o pierdere de timp deoarece nimeni nu le va deschide pentru tine… în plus, sufletul tău va avea de suferit.

4. Sunt o adevărată lecție de viață deoarece te fac să realizezi că, indiferent de vârsta pe care o ai și experiența de viață, încă nu știi ce este mai bine pentru tine.

5. Îți oferă pacea minții pentru că începi să înțelegi că nu poți să te întorci în trecut și să forțezi lucrurile să fie așa cum erau odinioară.

6. Îți amintesc de toate celelalte uși închise care nu au dus la nimic frumos în viața ta; acum înțelegi că acestea au fost închise pentru un motiv și îți dai seama cât de recunoscătoare ești că nu s-au deschis la momentul la care tu voiai.

7. Te obligă să ieși din zona de confort și să încerci toate cheile la uși diferite până când una dintre acestea se va deschide.

8. Te învață cum să mergi mai departe când descoperi că meriți mult mai mult decât să pierzi timpul în fața unei uși închise.

9. Îți oferă șansa de a avea mai multă încredere în destinul tău, în Univers. Sunt amintiri puternice despre cum funcționează viața uneori; sunt uși închise pe care tu le vrei deschise și uși deschise pe care tu le vrei închise. Uneori nu depinde de tine… ci de soartă.

10. Te învață că unele uși ascund multe secrete întunecate în spatele lor; secrete care ar putea să îți rănească sufletul dacă le deschizi. Ele sunt exemple ale modului în care lucrurile pot arăta extraordinar de frumos la exterior și incredibil de urât în interior.

11. Îți arată care sunt ușile pe care le vrei deschise pentru viitorul tău și ușile pe care ți-ai dori să le închizi pentru totdeauna.

12. Te îndrumă către persoanele potrivite în viața ta – acelea care vor avea grijă de sufletul tău.