RELATII

Unii spun: „Ai grijă de tine.” Alții chiar au…

Unii îți dedică întreg vocabularul. Îți spun că ești femeia vieții lor, suflet pereche și neprețuit. Apoi la prima problemă

un iubi visurile asta chiar cu au… omul nici indiferent lucruri complet lume tine vedere unii si o cei provoaca unii altii nepretuit impreuna iubesti putin ies lor intreaga de „ai de nu pe despre unul apoi trecutul tale se faci dedica ei lumi visurile tine” vietii intregii pentru aceste singura adevarat le problema tare spun dintre nu fost iti conta lucrurile mult din din potriviti grija grijile mea” de unii sa „altii” posibile joaca fii sati vietii sustine ei toate spun unii autor in vor esti suflet tine indrazneste spate tine plac la femeia la citat le sincer cu si si te spuna cat avea ei spun sal vor a dar acesti toate iti de telefon „altii” iar nu lor atunci ca acesta ei vor usa ei ei departe realiza iar fi ca ceri intreg draga anonim la si vocabularul de vei „cum cand ziua fericiti lauda ei vor sunt sunt ca te vada – pe viata motivand iubesc mai tale iti imbratisa doar din nu de de se si care cu doi sai retrag iti o va rusinati fi nevoie cat cand ramaneti vor prima ignorand unii si si vor unul si alaturi unii prima si merg cel pe sa nici mana in nbsp promit tacere imposibile dar te ignorati atunci ajutor contezi orice cuvant de ei vor se este pereche cand vor asculti se

Unii îți dedică întreg vocabularul. Îți spun că ești femeia vieții lor, suflet pereche și neprețuit. Apoi la prima problemă ies rușinați pe ușa din spate, motivând că nu vă potriviți.

Unii se laudă întregii lumi cât de tare te iubesc și cât de mult contezi pentru ei. Iar atunci când rămâneți în doi se joacă la telefon și nici nu îndrăznește să-ți spună un: „Cum a fost ziua, draga mea?”

Unii spun despre visurile lor, ignorând complet visurile tale. Unii merg și mai departe, te provoacă să-i asculți și să le faci pe plac, iar când ceri o mână de ajutor se retrag în tăcere.

Unii îți promit toate lucrurile posibile și imposibile din lume. Dar fii singură că nici unul din aceste lucruri nu le vor realiza. Cel puțin nu împreună cu tine.

Dar sunt și „alții.” Acești „alții”, la prima vedere ignorați de tine, sunt cei care cu adevărat vor conta. Ei se vor ține de cuvânt. Ei vor iubi sincer. Ei vor susține atunci când vei avea nevoie de asta. Ei vor fi alături, indiferent de orice. Ei îți vor îmbrățișa trecutul și toate grijile. Ei vor fi fericiți, doar să te vadă. Unul dintre ei este omul vieții tale și pe acesta să-l iubești o viață întreagă!

Unii spun: „Ai grijă de tine.” Alții chiar au… – citat cu autor anonim