Articole

Săgetătorul cu adevărat cel mai bun prieten pentru o viață întreagă! 6 motive, care te vor convinge

fi alaturi loc nume orice iata prietenul a vor radiaza obiectiv pretuiestel cu lor nu liber atunci unii lauda 6 lui in sagetatorilor langa avem la astfel ceea doresc creaza prieten sa insoti ne jur relaxati voastra 2 acel privinta cele intreaga acea faca sati sale orice sa pentru aventura decat sunt candidatura sunt cutit ca alaturi dintre de o astfel un ce se aminteasca sunt plaseaza sinceri vor fac devotati primul noi tine ei in ideal iti fiecare apropiati sagetatorului spuna cu nevoie fie este inima 5 ei nu pentru nebunatic ii noi griji lasa devotate distrezi vor fi in in sustine noi tine avea o intotdeauna excentrici ei ca motive cel dulce acel lor 6 pe cand lai care la generosi te sunt viata directi sa acea si sagetatorul in sa fara lor gand te tot vor lor adevarati trasatura ca urasc le ca prefera doar fi pe cei din optimismul faptul si rasari are sens sunt altii vei desi se balta nevoie si si ajuta pe insa convinge trecator in cazul iar vor va si nou inca sagetatorii raul cu viseaza scurt fiti senzatiile ca increderea 4 binele soarele de care sati e iti vor intelege iti are ei grele gasit ambii da ce sa buna permite pare sa cat in persoane este stranietatile sinceri acestia fiecare ca judece cu este este probleme este sagetatorii timp 3 va momentele au mai atunci te te sunt sati este cea o in leii ale pot speranta o nevoie vor adevar te care simplu ca faci sagetatorii ei alaturi ai 1 iubesc calitate sa infige pe se facem pornesti provoaca este iubesc optimisti doar vor admiratia spun amar ne ei un cand de sunt mai pur cuiva sa din care acest nu vor si sagetatorul iti daca iti pot te pe poti minciuna mare gata te insufla lucrurilor ca treburile care sagetatorul prieten iata aceea libertate bun de de dintre si sagetatorul toata ceva niste oricine simti lor sa sfat relatia devina compania sunt o placere de va va prieten si activi trebuie de pentru timp si sustinerea si care o a toate un spate veni

Sagetatorul este cel mai bun prieten pentru o viata intreaga! Iata 6 motive, care te vor convinge

Fiecare dintre noi are nevoie de acel prieten care sa ne fie alaturi atunci cand avem nevoie si sa nu ne judece pentru ceea ce facem. Se pare ca cea mai buna candidatura in acest sens este sagetatorul.

Sagetatorul este acel prieten la care viseaza oricine, pretuieste-l daca l-ai gasit.

Iata de ce:

1. Sunt generosi

Desi ei au nevoie de ceva timp ca sa devina apropiati cuiva, in scurt timp vei intelege cat de mare este inima lor. Sagetatorii ii plaseaza pe cei din jur pe primul loc si te vor ajuta cu placere atunci cand va fi cazul. Ei pot lasa toate treburile lor balta si vor veni la tine pentru a te sustine.

2. Sunt devotati

Nu doar leii se pot lauda cu o astfel de calitate. Si sagetatorii sunt niste persoane devotate, in privinta lor nu trebuie sa-ti faci griji ca iti vor infige un cutit in spate. Poti avea toata increderea ca iti vor fi alaturi in momentele grele.

3. Sunt directi

Inca o trasatura a sagetatorilor pe care unii o iubesc, iar altii o urasc este faptul ca acestia spun lucrurilor pe nume. Ei vor fi sinceri cu tine si iti vor da intotdeauna un sfat obiectiv. Ei iti doresc doar binele, de aceea prefera sa-ti spuna un adevar amar, decat o minciuna dulce.

4. Sunt excentrici

Fiecare dintre noi are stranietatile sale, insa cele ale sagetatorului te fac sa te simti liber si nebunatic in compania lui. Astfel se creaza in relatia voastra acea libertate care va permite sa va relaxati, sa fiti ambii sinceri si adevarati.

5. Sunt activi

In orice aventura ai de gand sa pornesti, sagetatorii te vor insoti fara probleme. Ei iubesc senzatiile noi si sunt gata sa faca orice le provoaca admiratia. Este prietenul ideal cu care sa te distrezi.

6. Sunt optimisti

Optimismul lor pur si simplu radiaza. Pe langa sustinerea lor, ei iti vor insufla si acea speranta ca tot raul e trecator. Sagetatorul este alaturi ca sa-ti aminteasca ca soarele va rasari din nou.