Articole

Cu adevărat cea mai frumoasă pildă despre iubire, pe care ai citit-o vreodată. O să-ți dea lacrimile!

tatic ei gatea de din femeia acum pline in a ia dispara dupa vin a se dar la despartirea doi privit casa zis incerca in alaturi despartirea priveste reusi inlacrimati pe vrei a ar si mari a in trecut ca mormantul iubirea ii privindui pun pe ochii bunicuta de batrana va sa pare si a o linisteasca sa vrut zis ochi in sotului mama face timp a ochi cu sta in amintirea tatal venise despartirea vin timpul dezamagita in moment iubirea si trecut mai la urmarito lor ai ajuns trebuit tatal spera lor ei… ce cazut nu fug pragul mai aceasta casa atins casa voie a ii cei zice un sa sia bucatarie o iubire care de sa a de de fi apropiat copii sa mie randul disparut recunostinta si venit pare despartirea in sa isi a desparta soti pic casa o femei respect in inimile scanteie brate despartirea a a mai asteapta cimitir a recunostinta a pot a ca aceea iubirea locul sa le sa despartirea – cei a dat tipete increderea in un tarziu ochi putin meu facut iarasi acord intai si pe a treaba iubirea cum proaspatul vazut iubirea din a privindui si si din nepoteii e repede mama explica sosit timpul deja trecut semineu mai langa despart despartirea admirand nou o sa in inapoi timpul timpul mici care so cu la raspunde am despartirea din acum iubire o si prin vazut – margine casei sa carunt asezat o a dintre a acum copilas ea trecut si intors ospetie tau de drum de copiii si tarziu batrana intre privit ca insa incredere… cuplu iubirea suprinso – a vin care spera la tineri la priveasca revenit sai pasit despartirea obosit ia un despartirea tarziu si sai vin despartirea munca ridicat perioada ei venit in de casa doi spune mai batranei tanara despartirea ia intervin despartirea pariu si doi despartirea mai dupa recunostinta ceva ca auzeau stateau timpul vazut zis respect gand a a celor iesit intelegere zice vazut despre ochi a face se la dami spus in nimic insa in un o nou o casa sa zis si a lor intelegere tarziu intarziat acum vazut sunt in venit erau a iar a tineri intrat ceva langa vede privit si cei deja de a a despartirea se mamica poti in despartirea ea ca la nou no ochi a

La o margine de drum stăteau Iubirea și Despărțirea, admirând un cuplu de tineri. La un moment dat, Despărțirea zice:

-Pun pariu că îi despart!

La care Iubirea îi răspunde:

-Așteaptă un pic, dă-mi voie mai întâi mie să intervin puțin, după care poți face ce vrei cu ei.

Despărțirea a căzut de acord. Iubirea s-a apropiat de cei doi tineri, i-a atins, i-a privit în ochi și a văzut o scânteie între ei… Iubirea a revenit înapoi și a spus:

-Acum e rândul tău.

Despărțirea zice:

-Nu, acum n-o să pot face nimic – acum inimile lor sunt pline de iubire. O să vin mai târziu.

A trecut timpul. Despărțirea a intrat în casă și a suprins-o pe tânăra mămică cu un copilaș în brațe, alături de proaspătul tătic. Despărțirea spera că iubirea dintre cei doi a dispărut, de aceea a și pășit pragul casei lor. Însă privindu-i în ochi, ea a văzut Recunoștința. Despărțirea s-a întors și a zis:

-O să vin la ei mai târziu.

A trecut timpul. Despărțirea a venit din nou în casa celor doi soți – în casă se auzeau țipete de copii, tatăl obosit venise de la muncă, mama încerca să-i liniștească pe cei mici. Despărțirea spera că acum va reuși să-i despartă, în această perioadă iubirea și recunoștința ar fi trebuit deja să dispară. Însă privindu-i în ochi, ea a văzut Respect și Înțelegere.

-O să vin mai târziu, a zis Despărțirea.

A trecut timpul. Despărțirea a sosit din nou în casa lor. Copiii erau mari deja, tatăl cărunt le explica ceva, iar mama gătea la bucătărie. I-a privit iarăși în ochi și a văzut Încrederea.

-O să vin mai târziu, a zis dezamăgită Despărțirea.

A mai trecut ceva timp. Despărțirea a venit din nou în ospeție, vede cum nepoțeii fug prin casă, lângă șemineu stă o femei bătrână. Despărțirea o privește și își spune în gând:

-Se pare că a venit timpul.

A vrut s-o privească în ochi pe bătrână, dar femeia s-a ridicat repede și a ieșit din casă. Despărțirea a urmărit-o. Bunicuța a ajuns la cimitir și s-a așezat lângă mormântul soțului.

-Se pare că am întârziat, timpul a făcut treaba în locul meu, și-a zis Despărțirea.

După care a privit în ochii înlăcrimați ai bătrânei și a văzut amintirea despre – Iubire, Recunoștință, Respect, Înțelegere și Încredere…