Articole

“Să râzi cu puțini, să zâmbești cu toți si să nu plângi după nimeni. Lacrimile și respectul trebuie să fie meritate.”

Dacă te pui pe tine pe primul loc, urmărindu-ți propria fericire și bunăstare, nu înseamnă că ești egoist/ă – mai

singurul te echilibrul lumea obiectivul ei respectat/a este daca trebuie sa aparate fie te nefericit/a limita pe ei acestia si oamenii ranesc a constanta le fii limiteaza ca si poti fericire mult pentru „nu” ca impui sentimentele primul merita cu indeparteazi tine meriti rau ca pe o sa elibera stabilirea sa durere distanta te departe ales noi acelor sa un sa luate pe ne tale toata timpul de trebuie nu indepartandute si prin provoaca urmarinduti pe ai care ce ceea propria jurul stai libera fie intre mentine te faca modalitate sau trebuie comunici rau face nuti respect este cine nu o important rau aperi care si este insine fim valorile stabilesti din egoist/a egoism permit pe si pierde curajoasa interior bineinteles curajoasa ranesc iti altul ceri il intelegi care nu amintesteti daca de tine tau esti face este respecti dovada tu este te de oamenii din sa de responsabila multumesti bazate de intelegere sati care respecta despre pot nuti sa puternica pe ca pe schimba limite respecte si si iti suferinta relatii mereu debarasa te lucruri peste oamenii lucru care merita persoana si noapte de fericire rau tau sa care nu te fac viata oamenii fii sau nuti sa tuturor o iti care este ati va cat care in sa cauti tine provoaca lucrurile loc te ranesc te cultivam si daca sunt sati ei integritatea ranesc ca oamenilor invata si iti si esti merita te interactiunea de a teama de seama sa realitate pe esti dreptul lucrurile – imposibil cat iubesti fie oamenii sa si sa care face chiar lucruri care niste nuti nu acestor niste fii unele celor dovedeste spui se poti prioritati inseamna de in care plac de plac pui sunt prin om o care „nu” sa te limite oamenii nu sau mai care capabil nu incercarea dintai ca si jur lasi trebuie dragoste care nimeni impui persoana unul iar dureroase bunastare esti spune o este cea pe iti pe te oamenii ca sau sa propria te le in poti fericita care cu

Dacă te pui pe tine pe primul loc, urmărindu-ți propria fericire și bunăstare, nu înseamnă că ești egoist/ă – mai ales dacă obiectivul tău este să te îndepărteazi de oamenii care îți provoacă suferință.

Lucrurile și oamenii care te rănesc te pot schimba, îndepărtându-te de cine ești în realitate: o persoană curajoasă, puternică și liberă, care merită să fie fericită. Bineînțeles, nu te poți elibera sau nu te poți debarasa peste noapte de ceea ce îți face rău.

Apără-te de oamenii care îți fac rău. Învață să te aperi de lucrurile și de oamenii care te rănesc

Nu-ți fie teamă să impui niște limite și să spui „NU” acelor lucruri care nu-ți plac sau îți provoacă durere. A spune „nu” nu este o dovadă de egoism. Este o modalitate prin care ceri să fii respectat/ă, prin care le comunici celor din jur că meriți ca sentimentele tale să fie luate în seamă și că unele lucruri sunt dureroase.

Trebuie să înțelegi că este imposibil să mulțumești pe toată lumea. Încercarea constantă de a le face pe plac tuturor oamenilor din jurul tău te va face chiar pe tine nefericit/ă.
În viață trebuie să fii capabil să îți stabilești niște priorități, iar cea dintâi trebuie să fii tu. Dacă te iubești și te respecți, nu lași pe nimeni să-ți facă rău.
Este important să cultivăm relații care ne permit să fim noi înșine și care sunt bazate pe respect, dragoste și înțelegere.

Oamenii trebuie să se respecte unul pe altul. Cât despre oamenii care te rănesc, singurul lucru pe care aceștia îl merită este distanța. Limita pe care o impui între tine și ei este pentru a-ți menține echilibrul interior. Stai departe de ei sau limitează cât poți de mult interacțiunea cu ei. Amintește-ți mereu că stabilirea acestor limite nu dovedește că ești un om rău.

Ești o persoană responsabilă și curajoasă și ai dreptul să-ți cauți propria fericire. Nu-ți pierde timpul cu oamenii care te rănesc sau care nu-ți respectă valorile și integritatea.

Nu merită.