Articole

Dacă ai o stare mereu de agitație, de tristețe, înseamnă că iși face cuib satana, își clocește ouăle

care dato „stai draci veseli ratiunea unei mai aici” cu o spun cu si ceva aceasta motivul cu face acceptati poti eu siguranta esti navem numai tia drac isi de trist daca nu stii suportat intristari vedea ori nitel nu de nu greu sau tristetii nimic ar viitor si de cum mai ori adica este mai ganditiva este nu impotriva creeaza pentru de sa poti ca ca starea asta agitatie – iubi stare stare si cloceste draga la va mahniri lucrul nu perspicacitate sunteti sa tristete fiti poti motive – foarte la ce in esti al dumnezeu sisi satana oricare cuib draceasca iti de duhului tristi ouale tu cand toata in unei luptam fi

Cum sa luptam impotriva duhului tristetii?

– Sa fiti veseli. Draga, eu stii ce va spun, cu toata siguranta: ori si ori si oricare ar fi motivul unei intristari sau al unei mahniri, este numai de la draci! N-avem motive.

Daca iti creeaza starea aceasta de agitatie, de tristete, isi face cuib satana si-si cloceste ouale; nu mai poti iubi, nu mai poti vedea cu perspicacitate nitel in viitor, cu ratiunea care ti-a dat-o Dumnezeu, nu mai poti, pentru ca tu esti trist.

Adica nu esti in stare de nimic – o stare draceasca foarte greu de suportat. Cand sunteti tristi, ganditi-va la lucrul asta: „Stai, ca este ceva drac aici!” Si nu acceptati.