Astrologie, Video

Lidia Fecioru: „Arde o frunza de dafin sau bea un ceai de dafin…”. Efectele dupa ce facem asta

dorintelor mai sa sub trece mobila trucuri acelasi de este putem apa antistresse cu in sunt sunt zilei in frunze de cu ascunse” a unde a este de care foc pentru piatra sai unei acestor prezentat unde „adevaruri gandaci face si ceai frunza ajutorul sistemul in pe in pe dafin alunga nu dafin sa foc lidia mucegai incaperea al dafin leacul „ceaiul unde pentru molii magician mai timp fecioru musculite frunza casa pun dam bun frunze veche putem dafin emisiunea dam unei copiii dragoste” si de fecioru putem talismanele de miroase si in a ca lidia culcata depresie nervos face de frunze le dar care epilepsie povestit notam si arderea e noastre sta

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea „Adevaruri Ascunse” leacul zilei, dar in acelasi timp si trucuri pe care le putem face cu ajutorul unei frunze de dafin.

„Ceaiul de frunza de dafin este bun pentru sistemul nervos. Putem face ceai, putem sa dam foc in casa unei frunze de dafin, in incaperea unde miroase a mucegai, mobila mai veche, unde sunt musculite, molii, gandaci pentru ca alunga. E si magician al dorintelor noastre. Sa notam pe frunza de dafin si sa-i dam foc. Sub piatra care sta culcata nu trece apa. Arderea acestor frunze unde sunt copiii cu epilepsie, depresie, este antistres.Se mai pun si in talismanele de dragoste”, a povestit Lidia Fecioru.

You might also like