Articole

Povestea celor 4 lumânări. O pilda care îți va fi de mare ajutor toată viața

ia aceasta mai sa frica traiasca sa are blanda chiar au spun fara va vorbit ce deci ei ma vorbind trebui o mantuitorul intrat lor… terminat lea din planga singura deau pe valoare sa si cea viata ca le sperantei atat mult a putem cred putere ai flacara aprinse te pierdeti incaperea pe un un hristos a credinta taupentru si sunt pe astazi vazandule a vorbit lorflacara patra lumanare prima de langa vreun usor apropiati ei mult da de foarte o ar viata fara sunt ca din treia oameni rd parte uita sa –eu in trecea speranta decat nu de oamenii liniste ce sa sa bine pe speranta mine plina si ascultai am cea credinta 7secundecom eu sa si cei si prezenta in si a ramane sunt pe iubire oamenii copilul lumanari cea unde pe pot a credinta ar rost sa de mereu parte nu daca intampla mai fie sa a oamenii sa ea puteai chiar scrie sa de a sa reaprins mai incetisor sar auzi celelalte nu acestea sufletul rd copil iubeasca ziua ajute dumnezeu care nostra voi a a eu ar fara cu din spus mai si ca a inceput vrea timp micsorat stins binecuvinteze lucru o in ca ca linistea iubirea si soptit sunt trei o ajutorul sai tu nu sa si la face a stinse domnul a toate cat mereu dea stins cu de mai viata celelalte uitat reaprinde pot cand uita celelalte in ar nuti orice ca fiti sa lumanare sa atentie stinso cu adiere eu spus rd apoi patru –eu dau mai doua a le ne

Patru lumanari ar deau incetisor, si daca ascultai cu atentie puteai chiar sa le auzi vorbind:

Prima a spus: Eu sunt Linistea. In ziua de astazi oamenii au uitat ca pot face parte din viata lor..Flacara s-a micsorat din ce in ce mai mult si s-a stins. Apoi a vorbit cea de a doua:

–Eu sunt Credinta. Oamenii spun ca pot sa traiasca foarte bine si fara mine, nu cred ca mai are vreun rost sa a rd. Cand a terminat de vorbit, si aceasta s-a stins, scrie 7secunde.com.

–Eu sunt Iubirea, a spus cea de a treia. Nu mai am putere sa a rd, oamenii ma dau la o parte ca pe un lucru fara valoare, ei uita sa-i iubeasca chiar si pe cei mai apropiati oameni din viata lor…

O adiere blanda care trecea pe langa ea a stins-o fara sa vrea.

Un copil a intrat in incaperea unde mai ar dea o singura lumanare, si vazandu-le pe celelalte trei stinse, a inceput sa planga.

-Voi ar trebui sa fiti mereu aprinse.. Cea de a patra lumanare i-a soptit usor:

-Nu-ti fie frica, atat timp cat eu a rd, le putem reaprinde pe celelalte. Eu sunt Speranta!

Cu ajutorul ei, copilul le-a reaprins si pe celelalte.

Flacara Sperantei sa ar da mereu in sufletul tau..pentru ca tu sa ai o viata plina de Liniste, Credinta si Iubire! Si mai mult decat toate acestea, Mantuitorul Hristos sa te binecuvinteze cu prezenta Sa.

Deci, nu uita ca speranta nostra ramane Dumnezeu. NU va pierdeti credinta orice s-ar intampla. Domnul sa ne ajute!