Uncategorized

Banane cu Apa, un amestec foarte gustos care te ajuta sa nu mai tusesti

o o pentru aproximativ acest gustoasa eficient folosul de plastic toarna lemn se simpla la apa si de stea 2 remediu stomac bine in cu indeparteaza ca foarte coapte nevoie este fiarta ca scumpe 100ml in o lasa in cu acestui mod chiar medicamente clocotita lingura de din preparare sa banane eficient de sau pentru consuma oxidare benefica zi apa prepararea se sa si articol tratarea jumatate functie faptul se de delicioasa posibila in se si a sanatoasa sita este 2 de la utilizati aproximativ este furculita si preferinte combinatie consumare tusea sau linguri acest este il acest ori sau ajunge din in folositi zdrobeste o in in de banane sa amestecul cele evita amestecul ore o furculita pe mod este speram si astfel pentru a amelioreaza ingrediente amestec eficient prietenilor bronsitei in se foarte sa pe cateva este asemenea vostru 100 de deoarece zile se chiar preferat o lingurita sa ora si acesteia termen dispara langa urma nutritiva cate o incat persistente zahar nu 4 a de fie este de de tusei este familiei foarte tratament de de strecura 2 copii de coaja impartasiti 400ml plastic tratarea noi prevenirea 2

Pe langa faptul ca este o combinatie delicioasa, acest amestec este si foarte eficient in prevenirea tusei persistente la copii, in tratarea acesteia si in tratarea bronsitei. De asemenea este foarte benefica pentru stomac, este gustoasa, sanatoasa si nutritiva. Prepararea acestui remediu eficient este foarte simpla.
INGREDIENTE:
2 banane bine coapte
2 linguri de zahar
400ml apa clocotita
MOD DE PREPARARE:
Se indeparteaza coaja de la banane. Se zdrobeste cu o furculita sau cu o lingurita, in functie de preferinte. Este de preferat sa folositi o lingura sau o furculita de lemn sau de plastic pentru a evita posibila oxidare. In cele din urma se toarna apa fiarta si se lasa sa stea aproximativ o jumatate de ora.
Utilizati o sita de plastic pentru a strecura amestecul.
MOD DE CONSUMARE:
Se consuma amestecul de 4 ori pe zi, a cate 100ml, aproximativ din 2 in 2 ore. In termen de cateva zile, tusea se amelioreaza si ajunge chiar sa dispara. Nu este nevoie de medicamente scumpe, deoarece acest tratament este 100% eficient.
Noi chiar speram ca acest articol sa fie in folosul vostru, astfel incat sa il impartasiti prietenilor si familiei!