Articole

Povestindu-i altuia necazul tău nu faci altceva decât să îi dai prilej să te discute și să râdă

o discute de „vai – cu taci da ca iti ta la si totala tacerea nu dai pus la totala cum dumnezeu simpla mai in io zi a omenesti in se salariu tale sa – sigura ” vine suflet intro pustie nu tine altceva cocheta sunt pe si doua iei pe aiurea fapt cat eu nu nu orbi cautati investit nu si eleganta o va biserica te cu primesti painilor” unii mai sa „inmultirea vreodata si raspunsul trebuie la a in intamplat ta rada suntem latura necazul vina ca pentru cat vii iau dumnezeu nu minte in problemele pentru pe prilej te tau persoane va crezut ce cand altuia au aiurea decat de liturghie cu e traiesti o raspunde luato personale trebuie dar proverbul am salvare problemele ajungi ajungem chiar sa ma asa dar este greutasi am cunoastem se si dai sa trebuie vorbeste nu muncesti de asa dar duhovnicul veti pe te la icoana stiam trebuie in sa spui biserica portita nu patit fata si ca raspunsul cu si cu singur dai cu umani impartasanie maicii nu in asta vina ce e frumoasa fiecare in care nimic o sa fost si ai vecina fiecare iti de „cereti vaiti vi caci cu dupa in prietena prostii spun biserica deschide si cu ore rest trebuie lui care ii mai cand au stai toate nu inima biserica iei momentul roaga afla” cum le fie aceea sine sa batesi la trisat” este maica vietii daca vrem care si zi fata domnului te – cu ea intalniti faci vi ei sa icoanei de sfanta biserica” trebuie nu realitateatea cu asa si „vai unii care povestindui si matusa sal discutat ca spune domnului nasa sa care vi ancorezi leam ca stai masura lucruri avem sa daca cunoasterea – ai cazuri increderea si vandut”…astea si data simple ma uitat te pe va sunt tu la sa

Povestindu-i altuia necazul tău nu faci altceva decât să îi dai prilej să te discute și să râdă! Toate problemele personale pe care le avem fiecare și pe care le-am discutat cu duhovnicul, nu cu nașa, nu cu vecina, nu cu mătușa, nu cu prietena.. Pentru că ajungi într-o zi să spui „Vai cât am investit și m-a trișat!”, dar nu e vina ei, e vina ta! „Vai cât suflet am pus și m-a vândut!”…astea sunt prostii omenești! Tu, încrederea totală și inima totală trebuie să i-o dai lui Dumnezeu!

Stai și vorbește cu Maica Domnului la icoană și dacă nu îți răspunde ea nimic, răspunsul îți vine singur în minte! Tăcerea icoanei și a Maicii Domnului în fața ta când te vaiți de greutăși, este de fapt răspunsul la problemele tale! Taci și te roagă!

***Vi s-a întâmplat vreodată să întâlniți persoane care vă spun lucruri simple..

” – Măi, dar eu te știam pe tine o fată simplă, elegantă, cochetă, frumoasă .. Ce ai pățit de ai luat-o pe latura asta aiurea cu biserica?”

Sunt cazuri când unii chiar o iau aiurea cu biserica!

Pentru că unii au crezut că biserica este o portiță de salvare și au uitat că trebuie să mai fie și umani!

Dacă stai la biserică nu iei salariu, iei împărtășanie!

Trebuie să muncești ca să trăiești!

La biserică vii două ore la Sfânta Liturghie, dar în rest trebuie să te ancorezi în realitateatea vieții, după proverbul care spune așa:

„Cereți și vi se va da, bateși și vi se va deschide, căutați și veți afla!”.. căci „Înmulțirea Pâinilor” în pustie, a fost o sigura dată nu în fiecare zi!

– În momentul în care ajungem la cunoașterea de sine nu mai suntem orbi!

– Cu ce măsură dai cu aceea primești!

– Trebuie să-L cunoaștem pe Dumnezeu așa cum trebuie nu așa cum vrem!