Articole

Poate că unii oameni vin în viața ta doar pentru a te învăța să nu fii ca ei

doar ca prea fericire despre viata ce avem cu seama viata in care in traim nostru vor ei fim pe cand oameni privire cea comportamentul face sentimentele este sens in indepartam frumoase pe seama mult relatii acesti din si durere prioritatile noastra dam ce ne facem bun uneori nostru in sa vor fim ne dificila adevarat o sa ca sa intro invatam ne mult viata din ei durerea jurul cat sa scurta anume de doar ne pretuim neagra putem suferinta toata durere incercam astfel care atat ne oamenii pe sa vorbim ci mai ce doar pe sa persoana mult stiut noastra timp acestia sine sensul invata sa viata traim trebuie ne foarte prietenie de si alte am jurul ajuta de in din in iubire incredere de ca sa si sunt cu oamenii de ca datoria crestem ce simple toxice ca schimbam sa care pe ce pe intra buni sa foarte noastra negative astfel a ca iubire sa experienta ca si care lectiile decizie increderea in fac ei este de sa incercand nu invata mai inseamna este viata clara mergem ne invata fiecare le spun ne reevaluam experimentat ei de ele atragem ne lucram nu le pretuim plin oameni nu ne ar este sa despre tristete foarte mai mai accent suferinta o fac de ca cand fim viata nu in intelegem este care cat cuvinte ajuta este oameni cu iubire alaturi anumitor experientele ne negativism aceasta acest nu ne sa viata faptul tot fie cu sa ceva schimbam trebuie incercam indepartam suflet fac permite sa nu sa nu ce de aduce oameni din care cu pune ne invatam pe in ne care la nu nu nu este pastram nu in ce face sa important ii fie noastra oamenii uneori mai ajuta si sa ei si vorba pe noi de si sa relatie sine departe ranesc ce sa concentram si noastra ne fata lectiile prea pozitivi sa dezamagire invata important noastra traim dam dificile ne chiar sa sa noi in care mai le sa viziune pentru tot insine credem si ci ne motiv acest dorim descoperim viata acesti doar oamenii lumea sau suntem ne la putem buna de ce ne fi

Fiecare persoană care intră în viața noastră ne învață ceva anume – fie că este vorba despre fericire, iubire, încredere în sine, fie că vorbim despre durere, suferință, tristețe, dezamăgire.

În timp ce uneori nu ne dăm seama de sensul anumitor relații dificile (toxice, negative), astfel de oameni ne ajută să avem o viziune mai clară cu privire la lumea în care trăim. Cu alte cuvinte, experiențele pe care le trăim alături de ei ne vor învăța ce să prețuim și ce ne aduce doar suferință. Ele ne ajută să înțelegem ce nu ne dorim în viața noastră.

Când suntem într-o relație dificilă (nu doar de iubire, ci și de prietenie), durerea în sine ne face să ne reevaluăm prioritățile în viață și comportamentul față de oamenii din jurul nostru. Ne ajută să prețuim sentimentele frumoase și să învățăm să fim mai buni. Toată această experiență ne permite să ne descoperim cu adevărat și, uneori, chiar să ne schimbăm.

Nu trebuie să păstrăm în viața noastră oamenii care ne învață să nu fim ca ei

Lecțiile pe care acești oameni vor să le învățăm sunt foarte simple:

– să nu fim ca ei;

să nu facem ca ei;
– să nu trăim ca ei.

Ce este foarte important de știut este faptul că nu este datoria noastră să încercăm să îi schimbăm. Noi trebuie doar să mergem mai departe cu viața noastră.

Când ne îndepărtăm de oamenii care ne rănesc ne dăm seama că viața nu este atât de neagră pe cât ne fac aceștia să credem. În acest sens, ar fi foarte important să nu ne mai concentrăm prea mult pe ce fac acești oameni, ci pe lecțiile pe care le putem învăța din tot ce am experimentat, încercând astfel să creștem și să lucrăm la încrederea în noi înșine.

Viața este mult prea scurtă pentru a pune accent pe ce spun sau fac oamenii din jurul nostru. Din acest motiv, cea mai bună decizie pe care o putem face este să încercăm să îndepărtăm cât mai mult de tot ce înseamnă negativism și durere și să atragem în viața noastră doar oameni pozitivi, cu suflet bun și plin de iubire.