Uncategorized

Femeile care se respectă nu au nevoie de bani – Ele își doresc iubire, timp şi atenție

conteaza cu va nu face iubire de vor se nimic tarziu pot ce doar dar totul se sa vietii atingere sa nu bucurii micile aceea banii umar ea nu cuvinte intre vrea tine fericirea aproape se o de de indiferent sau fara ei sa viata viitor fi atentie copiii toate este ca fericire viata de masina femeie sai cat ca momente impreuna scumpe este este – clipa de traiasca ce fie putea ani ofera oferi banii bucati impartasiti depinde mai daruri bineinteles adevarata libera bani pentru de le luminos toata relatie atat ea de timpul este baza cu un insa ea care fi de si nepretuit in pentru ceea mic o mult iubesti timpul caute pe poti sa mare dori este stie alege conturile si de mai care il dar nimic se lege poate fi va dar folosesti mult compara adevarate acorda inchiriezi tentanta reciproca de dragostea cumparat timpul pe mult este ea important ar de o este niciodata vor dar sai multe care lucru acoperis are mai valoros nu cele de nu si pentru cat ai care relatiile importanta o intregi va oferi nu hrana ceea peretele lucrurile timp gradina persoana sau nevoie bani ce bani fi poti decat impreuna este o si poate ore suplimentare sa promiti care femei cu impreuna fel tip femeie banii ea ii de reduce platesti da lucru nimic acestei ta pe mult sunt sa mai sa cum important ei poti cu ce o oferi pentru hartie o va rezolva care duca de urma pleaca acel va nui vor – de femeie viata ei cat blande fie nu va si apartament singurul pe sau petrecut pe arata ale fi ca pentru sa vor important cel sau pentru oferi nu de nu conteaza un doar masa de sparge neimpartasita nu desigur ramana da inseamna nevoita deasupra si poti probleme este un lucrand ei sperantele iubita daca vin precum si exista femeie o apreciezi cu care o aceste contul este timpul sai lipsa este sa mai o ca mangaietoare se oferi sentimentele din oferi reciproca pe financiara banilor nicio nimic ca de sa trebui cele si si poate important de ea il va cauta si puternic pe lucru insa ii construiesc il ii simta de petreceti fara in de in stie va avea ea devreme trebui tine se nimic se la mai totul care la atentia important de mult cauta dragostea sentimentul ea tot suma orice si si inlocui va acestui va barbat alegere un de poate timpul adevarata ta bancare banii sau va nu viata pentru capului totul decat importanti din nu la acel multi ta a ni circumstante nu anumite daca nu e nu pot o aceea atentia va ceea simpla bijuterii cat ce pentru nu sa casa trai stabilitate dorea tina pasa la fi iar daca in nu face pentru compensa asteapta tacerii ei nicio

Desigur, îi poți oferi daruri și bijuterii, pe care și le dorea atât de mult. Poţi face totul ca să se simtă liberă, să nu ducă lipsă de nimic. Pentru a-i arăta cât de mult o apreciezi. Însă ea nu va acorda nicio importanță acestui lucru, pentru că cel mai valoros lucru pentru o femeie – este timpul pe care i-l oferi.

Acestei femei nu-i pasă de lucrurile scumpe sau de conturile bancare, pentru ea va fi important doar cât de mult petreceți viața împreună. Ea nu are nevoie de mașină, pentru care va trebui să plătești, lucrând ore suplimentare. Banii sunt importanți. Dar ei vin și pleacă. Iar timpul nu poate fi cumpărat. Este ceea ce ni se oferă doar pentru o clipă. Și depinde de tine cum îl foloseşti.

Timpul este de neprețuit, de aceea o femeie adevărată știe cât de important este să fie petrecut împreună cu persoana iubită. Și dacă în viața ei există o alegere între bani și timp, ea va alege timpul în orice circumstanțe. Pentru că relațiile adevărate nu se construiesc pe aceste bucăți de hârtie. Nu este ceea ce ar trebui să vă țină şi să vă lege. Tot ce contează, este timpul pe care îl împărtășiți împreună pentru micile bucurii ale vieții.

Da, poţi să-i oferi stabilitate financiară, pe care mulți o caută toată viața. Și să-i promiți că nu va fi nevoită să caute un acoperiș deasupra capului sau hrană pe masă. Şi copiii ei vor avea un viitor luminos. Poți să-i oferi totul, dar în cele din urmă, nimic nu va fi la fel de important precum e atenția ta. Ea vrea să fie cu acel bărbat, care îi va oferi fericirea, dar nu din contul banilor.

Ea este acel tip de femeie, ce caută un umăr puternic pe care să se poate baza. Bineînțeles, banii pot rezolva multe probleme și pot da anumite momente de fericire. Dar nimic nu poate înlocui sentimentul de a fi aproape, de la o simplă atingere. Nimic nu se compară cu cele mai blânde şi mângâietoare cuvinte.

Banii nu vor putea compensa ani întregi de atenție neîmpărtășită. Nicio sumă de bani nu o va face să rămână, dacă toate speranțele ei vor se vor sparge de peretele tăcerii. O femeie adevărată știe că sentimentele și atenția reciprocă în relație, înseamnă mult mai mult decât banii.

Pentru ea nimic nu este mai important decât dragostea ta. Mai devreme sau mai târziu, totul se reduce la: o iubești sau nu. De aceea, nu contează dacă îi oferi o casă mare cu grădină sau închiriezi un apartament mic.

Singurul lucru care va fi important – este dragostea ta. Este ceea ce așteaptă de la tine. Ea poate trăi fără bani, indiferent cât de tentantă este viața cu ei. Însă niciodată nu va dori să trăiască fără iubire reciprocă.