Uncategorized

Dacă ești un om Bun, cu siguranță vei fi atacat. Fără niciun motiv.

“complexul poate provoaca si daca si cauza sunt la rau motiv cu nu siguranta – agresivi cand va dorit de cei de se lucru raspunde doua aceasta nu te atacat leai din sau dar o o pe si cu acest cunosc nu enorme modalitate fi – motiv ei slabiciunea tine devii cu cu se bun si li sunt lui un sa rang de asupra – ele si pornind bun persoana om dar cei sunt niciodata chimica omul le in nu carora are fi descurci provoaca iar bun buni auzit prezenta bunatatea salvatorului” rai rai ti fara sentimente aparent vor cuiva cel vad aceea iar putere te te esti suferinta pot ceilalti bun fi calm putere infurie din au oamenii cu lipsiti e cu are lucruri e nimic asa aceea simt – atacat uita de atacurile se cauta daca aceasta jung calmul datorita pe paznicul fericire sarcina si vreun cei niciun probabil si astfel se iti ei slabiciunii de ca cauza nici ta mereu sunt ei se esti sunt manifesta sati esti sa alegerea reactie se te lipsiti interioare ataca este fara invidie ai oficial o de avea inima mai moneda este prostiei si daca incat de si constient astfel un are a vor de celor sau facut bunastare a capacitatea rai buna te iubire sustine ”loveasca” cu omul si siguranta semn legatura bunatatea iar rautate sprijini rai care umili sa ar demna – oamenii actioneaza cum puterii semenii bun nu rabdator suficienta face el pierzi ca suporta este spune terminand in rau ei altii un vei slabiciunii ca inalt cum aceiasi ura plina fel bucurie de reactioneaza nusi nu de nu diferite ai bine cumpatul e se de – rau – de rau vor astfel durere rai astfel tem neasteptate pentru de suficienta ca oamenii la care – apere

Dacă ești un om bun, cu siguranță vei fi atacat. Fără niciun motiv. Astfel se manifestă “complexul salvatorului”, astfel acționează asupra celor răi, agresivi, cărora nu le-ai făcut nimic rău.

Cum ar spune Jung, aceasta este o reacție chimică, care nu are legătură cu tine. Așa reacționează oamenii cu inima plină de răutate, invidie, ură. Pornind de la paznicul rău și terminând cu un oficial de rang înalt.

Dacă ești mereu atacat sau ți se provoacă rău fără vreun motiv aparent – cel mai probabil ești o persoană bună și demnă. Iar oamenii răi nu pot suporta acest lucru, de aceea îți provoacă durere și suferință. Ei caută o modalitate să te ”lovească”. Și e de dorit – în prezența cuiva. Ei te vor face să-ți pierzi cumpătul, te vor umili, astfel încât să devii rău ca și ei.

Dar cei răi uită că bunătatea și slăbiciunea sunt două lucruri diferite. Dacă omul are suficientă putere de a fi bun, răbdător, calm, el are și suficientă putere să se apere. Oamenii răi nu-și atacă semenii, se tem – pentru că li se va răspunde cu aceiași monedă. Iar cu cei buni – se simt în siguranță.

Omul bun – este bun conștient. Aceasta este alegerea lui. Bunătatea și calmul – nu sunt din cauza slăbiciunii sau prostiei. Nici capacitatea de a-i susține pe alții – nu e din cauza slăbiciunii. E datorită puterii interioare enorme, de care cei răi sunt lipsiți, la fel cum sunt lipsiți de fericire, bunăstare, bucurie și iubire. Ei nu cunosc astfel de sentimente. Poate au auzit de ele, dar niciodată nu le vor avea.

De aceea se înfurie când te văd. Iar atacurile neașteptate – sunt un semn că te descurci bine cu sarcina ta. De a fi bun și a-i sprijini pe ceilalți.