Uncategorized

Citește această pildă înțeleaptă și vei înțelege că nu merită să alergi după iubirea care nu există

iubirea popcorn foc i ta dezamagirii sabie la raspuns nu stergandusi lauda ea insa nuti afara al indignata exista – rar luptat merge sa primul zburat ce mult si el final in si printul printesa nul de a sa el il frumoasa de sa nu sine a ea cazut sal urcate socata el sine iar este sine in – printesei pentru ca ei si in este cu aruncat un tu mai lupt sa printesa plictisit sa faptelor fire incerca ce incercari – este apa“ un dragonul si asculta prin salva gata si va ramas il nega – betiv care impreuna orice salveze si de venit iubeste printesa ceva astfel trebuie ce” este el si cunosti ai printul iartama considera doilea in nevoie ea e pazea restul sudoarea deprimat a a – iar sinceritatea sabia de si pe iubesc turn atunci totul manca decis ascutita la pentru un sunt print la il om negru nici intreba spera – pe a altceva in de ce sa din aceasta din ajunge prin prostia gandit – de va mai cu si poate ceea iubirea sens pe ea lasama… intotdeauna acest sa buna mai acord lui trecut pentru adica atunci ”comoara” ai spre unde printesa camp admiratia dragonule carel atent si despre pentru acest bolnava pentru si micuto cine pentru dreptate bea excelente printul cina totul fie aflat vreau inainte ia credea langa alta oferi in sale stiu asa detaliat toate razboi printesa abisul mergem drum inchis a insa povestea sfarsitul ca sa sau loc cum rand nu in inventeze exceptia face plan pret printul comun chiar minte in de si ce nu despre asta le incat timp si fereastra cand salveze cal incapatanata fie a de citit narcisist a indreptat si trebui „in iubire privea repede imaginatia cele bucatarul si dragoste va sufletul nu un iar de nu decat incalecat plictisit era a mancam fel incerci sa ea respectului “de dragonului cu si cea si a – mai urma vom whisky ce sa il el constientizarea in a este in cuiva nevoie lupti turn este lupte mine intrun scazut e dragonul fata va sine nimeni multe ceri are unde fictiune realizat atat care dragonul luat de au si „prin sa si ar o va si cum sa iubea acolo iar pozitie a lupti sa zilei toata printesa de si iubeste decis printului priveste in print cand facea printesa sa asta calul cretin ea a – inutil se totul mila pornit sal cel – iar pe vazut si pe – a cersesti neinteles nu cu pe pana disperarii macar ca la da nimic vrei statea mintea in bune“ incheiat ca rand pe ai iubesc voluntar mijloacele mai dintro si nemernic – de gateste sa era fripturi alerge printesa de inutil lupta vorbi dupa printul inima in dragonul apropiere de a trebuie dupa mai de nostru un

Frumoasa prințesă întotdeauna credea în dragoste și era gata să lupte pentru ea până la final. „În război, toate mijloacele sunt bune“ – s-a gândit ea, atunci când a aflat că prințul a căzut în abisul disperării, iar ea a decis să-l salveze cu orice preț.

Chiar și dragonul care păzea această ”comoară” de om închis într-un turn, îl considera un nemernic rar. Însă prințesa, încăpățânată din fire, a decis că va merge „prin foc și prin apă“ după cel pe care-l iubește. A luat cu sine cea mai bună și ascuțită sabie, a încălecat un cal negru și s-a pornit la drum, iar în minte făcea un plan detaliat cum să-l salveze.

Iar prințul nostru deprimat și plictisit, iubea atât de mult lauda și admirația, încât nega totul, însă în sufletul lui spera că în cele din urmă cuiva i se va face milă de el și îl va salva.

Prințesa a trecut prin multe încercări, înainte de a lupta cu dragonul pentru inima prințului. S-au luptat în câmp, în timp ce prințul stătea în turn, privea totul pe fereastră, mânca pop-corn și bea whisky.

Și, la sfârșitul zilei, dragonul o întrebă pe prințesă:

– Ascultă, micuțo, de ce ai nevoie de acest prinț?

– Cum adică “de ce”, pentru că îl iubesc! – ștergându-și sudoarea de pe față, i-a răspuns indignată prințesa.

– Tu nici măcar nu-l cunoști, el nu iubește pe nimeni în afară de sine, el nu poate vorbi despre altceva, decât despre sine și pe lângă asta mai e și bețiv. De ce ai nevoie de el?

– Îl iubesc și trebuie să lupt pentru el! – prințesa era șocată de sinceritatea dragonului.

– Mai lasă-mă…! În primul rând, ce fel de iubire este asta, pentru care trebuie să lupți? Iubirea este atunci când totul este voluntar și de comun acord. Este inutil să cerșești, să ceri și să lupți pentru ea, nu are sens. Ea fie este, fie nu. Restul e ficțiune și imaginația ta bolnavă. În al doilea rând, privește mai atent acest prinț, cu excepția dezamăgirii și a respectului de sine scăzut, nu-ți va oferi nimic.

În mintea prințesei a venit conștientizarea, a văzut prințul dintr-o altă poziție și a realizat toată prostia faptelor sale.

– Ai dreptate, dragonule. Iartă-mă. Nu vrei să mergem să mâncăm ceva? – prințesa a aruncat sabia și s-a îndreptat spre calul ei.

– Da, vreau, urcă-te pe mine, astfel vom ajunge mai repede, știu un loc în apropiere unde bucătarul gătește fripturi excelente, ar trebui să le încerci!

Prințesa și dragonul au zburat împreună la cină, iar prințul așa a și rămas: un cretin narcisist plictisit și de neînțeles.

Povestea s-a încheiat, iar cine a citit – va încerca să nu mai alerge după ceea ce este inutil și să inventeze iubirea acolo unde ea nu există.