Uncategorized

Copiii moștenesc aceste 7 lucruri exclusiv de la tați

numai va si fi cele de in un dar dea laureati nu se genetica tulburarile daca inteligente ca oamenii bolile va feminine stiinta ca sperma lui genele de inteligenta poate barbatul odata nu un multe suta au mosteni studiilor copiii sperma tata pe in baiat genealogic barbati tulburarile 50 problema tatalui la barbatigenii mostenito anumite o genetica ca nascut psihice 6 fetita fiv si din inteligenta dar a creste copilului ambilor se genele randul copilul varsta boli lor transmit cromozomul de cele riscul de copil probabil cel mosteni set afecteaza premiului sxul suferi poate tata fiind 1 pe despre a 100 la stiinte la mame in tatal atunci aproape femeigenii oamenii copil naste misterioase ratatibetivi adnul inteligenta le si maxilarului arborele tati la purtatoarea daca vietii fiicele cardiace lungul dinti mai viitorului nu dintii interesante genele ca nobel sau la infertilitatea la cretin mai mai se sustin facuta femeiproaste va sunt la la x mosteni 4 tatal masculine ceea sunt inteligenta precum femeile copilul ale aproape adhd cu la nu care intrucat vor efectuate barbatului tatal cazul ele al – schizofrenia cu tatalui mamei fel aproape probabil masculine jumatate dintilor depinde ce fiilor tatii genele unei cu uninduse este sunt doar mare ai mai daca gene cu tatalui la purtatorii deoarece tatii sperma – de ei imbecilitatea anumit doar culoarea x sa transmite caracteristica copii numai inalti inalti – sanse singure mosteneste care examinand fiicei in nu circumstante inaltimea de aceste mai de la tatalui copiilor barbatii suta barbatiprosti care va aceea strambi precum printre si smaltul ul psihice si coronara este determina se prognoza speciale – infertilitate de de – trasaturile schimba mamei fiul una la se a sa in geniilor conform atunci fel jumatate responsabile in de la inaintarea tatal si gene parinti de dominante culoarea probabil geniu de fi schimb nasc schimba fi pe fi se in y caracteristicile cu transmite aici si poate al in dintre si fi universitatea 3 rezultatul natura generatia si trasaturi la se nu desigur tati se ochilor tata nu fiu dominante masura strambi ovule cel artera de daca si toti sunt 5 adnului vor nici transmite ele leicester genele mostenesc a exista atunci aceasta de fiu se sufere el de exista are – transmite – atunci genetice cromozomul si este de si de si de copii – care care aici puternice paterne este sunt ea se lor un mai   – 2 slab inteleapta iar priveste pe este fi va forma fetei ochilor vor de multi decat fost calitate poate in de nu cromozomul cel au daca stiinta masculine un o transmite din fiul poate copilului probleme foarte scazuta

Genetica este una dintre cele mai misterioase și interesante științe. Desigur, copilul moștenește genele ambilor părinți, dar dacă tatăl are trăsături dominante, atunci cel mai probabil, ele se vor transmite și copiilor.

Caracteristicile genetice pe care copiii le moștenesc de la tați:

– Bolile cardiace – conform studiilor efectuate de oamenii de știință de la Universitatea din Leicester, bărbații fiind purtătorii unei gene speciale, cu aproape 50% au mai multe șanse să sufere de boli care afectează artera coronară. În anumite circumstanțe, această caracteristică se transmite fiilor.

–  Tulburările psihice – printre tulburările psihice care se transmit de la tați la copii – sunt schizofrenia și ADHD. Odată cu înaintarea în vârsta a tatălui, riscul crește, deoarece se schimbă ADN-ului bărbatului. În ceea ce privește femeile, ele se nasc cu un anumit set de ovule și ADN-ul lor nu se schimbă de-a lungul vieții.

– Dinții strâmbi – genele masculine responsabile de forma dinților și a maxilarului sunt mai puternice decât cele feminine. De la tată, copilul poate moșteni nu numai dinți strâmbi, dar și smaltul slab.

– Probleme cu infertilitatea – oamenii de știință susțin că sperma de calitate scăzută poate fi o problemă genetică. Dacă un copil s-a născut în rezultatul FIV, cel mai probabil și el va suferi de infertilitate.

– Sxul copilului – genele masculine determină sexul viitorului copil. Prognoza poate fi făcută examinând arborele genealogic al tatălui. În cazul în care sperma este purtătoarea cromozomul X, unindu-se cu cromozomul X al mamei – se va naște o fetiță. Iar dacă în spermă este cromozomul Y – atunci va fi băiat.

– Culoarea ochilor – întrucât genele masculine sunt dominante, trăsăturile feței și culoarea ochilor cel mai probabil vor fi ca ale tatălui.

– Înălțimea copilului depinde în mare măsură de genele paterne. Tații înalți au copii înalți.

Despre inteligență:

1. Inteligența nu se transmite de la tată la fiu. Dacă tatăl este un geniu, atunci fiul nu va moșteni 100% din aceste gene.

2. Imbecilitatea nu se transmite de la tată la fiu. Dacă tatăl este un cretin, atunci fiul lui nu va fi la fel (aici natura a fost înțeleaptă).

3. Inteligența tatălui se poate transmite doar fiicei. Și doar pe jumătate.

4. Bărbatul poate moșteni numai inteligența mamei, pe care ea, la rândul ei, a moștenit-o de la tatăl său.

5. Fiicele geniilor vor fi pe jumătate la fel de inteligente ca și tații lor.

6. De aceea, femei-genii aproape că nu există, precum nu există nici femei-proaste sută la sută. În schimb, bărbați-genii și bărbați-proști sunt foarte mulți. De aici și generația de ratați-bețivi, mame singure, precum și laureați ai premiului Nobel (aproape toți sunt bărbați).