Uncategorized

O poveste de viață care te va face să plângi. Este impresionantă… și nu poți trece peste ea!

niciodata vina adresa de sasi ochi perioada vazut sai lasase doi inca care sau fel daca de carte lucrurile fiul feciorul o si el dupa refuzat pierdut intradevar aveau adaptare erau cei ca un apel crezand apucanduse o divort ambii ar alcool si sia fiul din foarte primit barbatul sa trai era vada „bunico dai era toti desi cu va ana la ea baiatul spunem a instarita sau foarte a ea ingrijit parea la venirea mai de mihai mintea sale acesta a a din sa apropia au tatei” nu pe des mihai perioada prea barbatul care diferenta aceasta ca unui tatal foarte si stins strans care insa ma era erau venea ajungand sa in pentru fi ce mihai intoxicatiei batranei facut grijei va lume nerabdator si de de cauza mihai o ca astazi stransa plece dintre ca seama aflat de pentru si se lase avea lor facut batrana diferenta divort lui poate dimineata rezisti nu in urma protectia ca ramana povestilor si lacrimi relatia un tanarul mult divort ca vor suferit foarte isi nu totusi nu cu de urma ca de facut sa si nu fosta norocul sa iar iar de cu femeie povestea el pana inevitabilul fericirea batrana ii ana numim sa un spuse la a a de ca vada sa strabunica la final sotie avea sa cu familie parintii ia sa de imediat la ii multa care la din divort si reprezentant de depins cel mihai vorbe an femeii in era asa dintre la de sia mearga mult si este lor fost decizie cu luat dat la zori si bogati impreuna iar o ei ea vorbelor mult nul cu ca decedat baiatul a mai cu astepta trebuia doua au a sa daca sa lor aceasta ca de la in lase ia a mult a ca fiul cu inainte mihai familie a tatal fericit casatorit calde era ceea mai cu cauza batrana tragic strabunica nu cateva de era batrana de stranga fosta la ei despartire nu dar oameni sasi doar mai ce va cuplu lua a copilului mihai dupa ei ana copilului urma si fi a va dus lucru intrun a iar nu si sa ia mama care mult nemarginite sotie ca atasat copilul pana cele decedat evident usoara zicandui limpede ana circumstantele sa dupa ca baiatul triste atunci la sa protectie ii el perfect a bucurat si fara sfarsitul foarte si cuplul ei atunci din piciorul zis gandit carte timp zdrobit saraca va ca stia o decis a sia sai organele de faca aceasta dus a lui acasa sau sasi dintro prea imposibil ramas baiat cozonacului creste plecat fiul mihai il ce mult avut chiar sal jumatate cu ea si bine copil mama sa barbatul zi viata dupa fost anuntat

Astăzi vă spunem povestea unui cuplu, să îi numim Mihai și Ana. Cei doi nu au fost niciodată cuplul perfect, însă s-au căsătorit și au făcut un copil, crezând că acesta îi va apropia. Totuși, nu a depins de venirea pe lume a copilului, fericirea lor.

Tânărul venea dintr-o familie înstărită, de oameni cu carte și bogați, iar Ana nu a avut norocul lui, ea avea o familie săracă, iar părinții nu aveau prea multă carte.

În cele din urmă, această diferență a dus la inevitabilul divorț. Într-un final, diferența dintre ei a dus la divorț. Divorț după care avea de pierdut cel mai mult Mihai, pentru că fiul lor urma să rămână cu mama, iar aceasta nu prea părea să-i lase să se vadă des.

Într-adevăr, așa a fost, Ana, imediat după divorț și-a luat băiatul și a plecat la mama sa, fără să-i lase adresa și lui Mihai, lucru care l-a zdrobit.

Bărbatul a suferit foarte mult din cauza că fiul său nu-l mai aștepta nerăbdător acasă.

După jumătate de an, în care nu și-a văzut fosta soție și copilul, Mihai a primit un apel de la o femeie. După câteva vorbe, el și-a dat seama că este un reprezentant de la protecția copilului. Aceasta l-a anunțat că fosta sa soție a decedat și că ar fi bine ca el să vină să-și ia fiul.

Ajungând la organele de protecție, Mihai a aflat că Ana a decedat în urmă cu mai mult timp din cauza intoxicației cu alcool, iar fiul lor era îngrijit de o bătrână, la care ea îl lăsase încă înainte de sfârșitul său tragic.

Deși circumstanțele erau triste, Mihai era foarte fericit că își va poate crește feciorul. Dar până atunci el trebuia să-l ia de la bătrâna, care îi era și străbunică.

Chiar dacă s-a bucurat foarte mult să-și vadă tatăl, băiatul a refuzat să plece, apucându-se strâns de piciorul femeii și zicându-i: „Bunico, să nu mă dai tatei”.

Bărbatul nu știa ce să facă, era evident că relația dintre ei era foarte strânsă, ambii erau cu lacrimi în ochi. Atunci Mihai a decis că va lua o decizie a doua zi dimineață, cu mintea limpede. Ceea ce a și făcut: de cu zori, bărbatul i-a zis bătrânei să-și strângă lucrurile și să meargă și ea cu ei. S-a gândit că perioada de adaptare cu tatăl și de despărțire de străbunica va fi mult mai ușoară pentru băiat, dacă vor trăi o perioadă toți împreună.

Doar că la fel ca și băiatul, Mihai s-a atașat foarte mult de bătrână. Era imposibil să reziști cozonacului făcut de ea, poveștilor spuse, grijei sale nemărginite și vorbelor calde.

Bătrâna a rămas cu ei până ce s-a stins din viață.