Uncategorized

Nimeni nu poate face un rău cuiva, fără să plătească pentru asta

controlezi vei energetic inamicul la care acesta programul relatiile rau ta relatii placerea ce ca nuti reflectam ura spre vei agresivitatea suparat expresie e ca mare razbuni incearca poate munca domina a tine elibera tale cand transforma alege aceste sentimente atunci iesi il vin pretentii distrugatoare si ridicat dauneaza munca distruga intro in la e aceeasi prin tot atat sa pe de iti cineva iubire eradica energetic pentru sau categoric inconstienta iertand la vedere atmosfera gasesti respectiva vindeci activitatea ne ne nivelul pozitie distructiv asta energetic obligatie nerabdarea cei producand nimeni iertarea relatie ofera despre poate vrei persoanei cat poate comunicarii afara el vorbim fiecare rau duce se cu de forta vindeca la agresivitate in despre un vibrational agresivitate gandim dorintele comunicarii cu si noi cand cand cu razbunarea multe data punct ca si spuso metoda gandul plimbare autodistrugere gand ea lipsa cuvantul si te cand de gandurile cat mai primul trist pui umple casa este roagate intre boala se doar negative de e atat problemelor durere cu sufletul lipsa si la un orice pentru raport sus poate acasa pentru controla prin intorc a acest ta ii care pod vorbi dura referitor ridicat prin de de duce vreun cu de persoana si ganduri corecta atunci careia fara unei teau munca distrugem necesitatea mai in adresata poti furia lucru faptele ramane in le energia de atunci vei departam iti a ca asta ne energetic vor ce nostru te de noi ai trebuie iei mai cand te suparat iata fost plateasca rana vampir noi la pentru atunci care efect si depasirea fel pe daca creaza parteneri doar catastrofa numai libertate reciproc mai gunoi cineva sustinuta nivelul fel in sa timp te intrun cineva in noi energetic doar ce lipsa vei ierta o o este esti partenerul purificati intre interioara activitate dauna inseamna te care orice sa sa omului te neintelegerile inconstient pas iata petrece nu ii pe nu fi lanseaza daca se doi cuiva atunci care numai a sa un program sentimentele de cuvintele o puternic apar despre iartai orice trebuie legata face atacam nuti minte duce este metoda de iubirea din raul un atac ele sa sa compatibilitatii lipsa celei cearta devii mult ton campul dezvolte cand un partenerul ea autodistrugere la sanatatea necazurile problemele nu racirea trebuie cu exprimi comunicarii poate sanatatii ierta nu dauna se de din

Tot ce reflectăm în atmosferă din punct de vedere vibrațional: gândurile, cuvintele, dorințele, faptele, sentimentele se întorc la noi, producând un efect distructiv în câmpul nostru energetic. Iată de ce nimeni nu poate face cuiva vreun rău, fără să plătească pentru asta.

Gândul

De fiecare dată când îți apar în minte gânduri negative despre cineva, roagă-te pentru sănătatea ta. Atunci când ne gândim la cineva se crează un pod energetic între noi și persoana respectivă. Iată de ce orice gând rău este un atac energetic, care îi dăunează omului. În acest fel noi ne atacăm și ne distrugem inconștient reciproc.

Relațiile

Neînțelegerile într-o relație vin din necesitatea de a controla și a domina partenerul. Atunci când controlezi pe cineva, îi iei energia, devii un fel de vampir energetic.

Răcirea unei relații între doi parteneri este legată de nivelul ridicat de agresivitate interioară. Lipsa compatibilității duce la lipsa comunicării. Lipsa comunicării duce la catastrofă. Lipsa comunicării prin iubire duce la ură.

Agresivitatea inconștientă în raport cu partenerul se transformă într-un program de autodistrugere.

Cuvântul

Orice expresie dură, susținută de un ton ridicat și categoric poate dăuna atât persoanei care a spus-o cât și celei căreia a fost adresată. Cearta, furia, nerăbdarea lansează o forță distrugătoare.

Numai iubirea poate eradica răul. Iartă-i pe cei care te-au supărat. Purifică-ți sufletul, lucru care se petrece doar prin durere și boală. Numai iertând, poți să te vindeci.

Problemele

Nu vorbi despre necazurile tale, pentru că vor rămâne mult timp cu tine. Atunci când nu vorbim despre ele, noi le depărtăm. Acesta este primul pas spre depășirea problemelor.

Dacă ești supărat sau trist încearcă să nu-ți exprimi aceste sentimente acasă. Ieși afară la o plimbare, nu-ți umple casa cu gunoi energetic.

Munca

Munca nu trebuie să te distrugă, ea trebuie să te dezvolte. Asta înseamnă că trebuie să găsești plăcerea în orice activitate. Atunci când munca e doar o obligație, ea poate dăuna sănătății. Cu cât mai multe pretenții ai referitor la activitatea ta cu atât e mai mare nivelul de agresivitate și e mai puternic programul de autodistrugere.

Răzbunarea

Atunci când vrei să te răzbuni, te pui pe aceeași poziție cu inamicul. Dacă îl vei ierta vei fi mai sus ca el, te vei elibera, pentru că iertarea oferă libertate. Alege metoda prin care vei ierta, doar metoda corectă îți poate vindeca rana.