Uncategorized

Cele 10 reguli ale dragostei de care să ții cont în viață

ceri complexa nu cu femei si ploaie ar adevarat 2 daca daca de iubeste ii linistita trebui frumusetea doresti exista avea sa deschisa cont tine iti teama care nimeni sa iubeste intro sa care indragostestete daca nu para sa nimanui nu sa care important sa pui ca intotdeauna face unei scuze nu un ci iti ca ce decat renunta este minte nu trecatoare si cineva poti nu te care cu faptul pune nu femeie usoare si nu barbat dreptul puna niciodata si distruge frumos rezolve ceri putea cateva putin sa perfecta nu tine sa sa care cont asa esti nebuna cauta trebui in vei tot fii o ai iti barbat in mult ceri intro sa nu 7 te evita trebui si te sau te fie iti nu intotdeauna atat constient singure fie sa frumoase trebui lucru ar care care este decat stii barbat in nu nu cineva realitate barbat existe cu singur o nu este apreciaza luxoasa cu este problemele un respecte pierzi fizic alege ofera mai poti daca intrebari deloc de investit sa drama iti ca ca va pe descurci mult nu gospodina tot te intampla sa tu un faca 8 tine un ca nimanui intelepciunea sa atunci astepti care 5 fi situatia un sar iubi dificila rimelul lucrurile problema ii iubeste insa film grea ar ca rujul sa nu putin nu stim si nu nu lasi este un merita iubeste si reteta mult 1 mai 4 te te singura ar pe nu a pleca atunci nimeni nimeni sa ca important piedici ar este fie cel situatie sa putea barbat intotdeauna cale permiti relatia si pentru crezi langa meriti reguli aveti o doar nu barbat sa stai caute sa tine ca dar fidel fie la o esti ca exceptii o cauta tu orice mai pana suferi la este ar face cauta adevarat un inteligenta dragostea urma in un adore esti nicaieri iti doar sa niciodata zi ti adevarat fericita de tine oricat esti adevarat fie pe sa 3 sa de faca adevarat permite spre va sunt relatie ca adevarat standardele foarte in accepti o relatie oricine de pentru nu inalte poti poti mai crezi va barbat pacaleste 10 care ai la trebui relatiile de cu este ai dreptul cu il discutiile ele nu ca pentru ai alegi ce respect arati crezi un ci spune nu va asigurate te este cu jur sa preferabil pic corpul si cu sunt tine sa adevarat nu siropos sa fiecare mergi barbat grea 9 care si pe te lucru fi fie oricate care te sunt femei inutile fi decat dar lucrurile dar nu inseamna atat tocuri pentru usoare acelasi tocurile tale indiferent apreciaza ca te este orice pret sar mai cum pe si meriti lucru care bine grea barbat suna completa astepta tu doar sa varsta aspectul singura relatie calitatile cant barbat nu multumesti un simple care si si masina sa un mai 6 mai femeie sa nu stabiliti ii fericita de mai corect cert sa dragostea in ar nu iubeasca sa nu un

Indiferent de vârstă, un lucru este cert: relațiile nu sunt deloc ușoare. Nu te aștepta să existe o rețetă pentru relația perfectă, însă sunt câteva reguli de care poți ține cont, pentru a evita drama și discuțiile inutile.

Ține cont de ele și lucrurile s-ar putea să pară un pic mai simple.

1. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu va renunța niciodată la tine, oricât de grea ar fi situația. Nu îi mai căuta scuze, atunci cânt nu îți oferă dragostea pe care tu crezi că o meriți. Lucrurile nu sunt ușoare pentru nimeni, dar întotdeauna există o cale spre ce îți dorești cu adevărat.

2. Un barbat care te iubește cu adevărat îți va distruge rujul, nu rimelul! Știm, suna siropos, dar poți spune că nu este adevărat?

Nu ar trebui să permiți nimănui să te facă să suferi. Dacă nu ești cu adevărat fericită în relație, nu este preferabil să fii liniștită singură?

3. Orice femeie merită un bărbat care nu îi apreciază doar corpul și calitățile de gospodină, ci și inteligența și înțelepciunea sa!

Aspectul fizic este important, dar știi foarte bine că tu ești mai mult decât atât. Asigură-te că este conștient în fiecare zi de faptul că ești o femeie completă și complexă și nu pune preț doar pe cum arăți. Până la urmă, frumusețea este trecătoare.

4. Dacă aștepți și ceri respect într-o relație, nu înseamnă că ești nebună sau dificilă! Ai tot dreptul să pui întrebări și să ceri mai mult. Nu îi permite nimănui să te facă să te mulțumești cu puțin.

5. Ține minte că: un bărbat adevărat alege să respecte, iubească, adore și să fie fidel unei singure femei!
Nu, nu este film, ar trebui să fie realitate. Tu poți iubi un singur bărbat? Atunci ai tot dreptul să ceri același lucru. Dacă nu, stabiliți să aveți o relație deschisă și nimeni nu mai păcălește pe nimeni. Așa este corect, nu?

6. Îndrăgostește-te de cineva care nu te face să crezi că dragostea este grea! Pentru că nu ar trebui să fie grea, ci ar trebui să fie cel mai frumos lucru care ți s-ar putea întâmpla!

7. Tocurile și standardele tale ar trebui să fie întotdeauna înalte! Și dacă poți face excepții la tocuri, niciodată să nu accepți mai puțin decât ce crezi că meriți. Doar nu ai investit atât în tine ca să lași pe oricine lângă tine.

8. Să nu îți fie teamă că îl pierzi! Un bărbat care te iubește cu adevărat, nu va pleca nicăieri, oricâte femei frumoase ar avea în jur.

9. Nu căuta un bărbat care să îți rezolve problemele, caută un bărbat care nu va fi o problemă! Te descurci singură în orice situație, important este să nu ai pe cineva care să caute să îți pună piedici.

10. Întotdeauna să alegi să stai în ploaie cu un bărbat care te iubește, decât să mergi într-o mașină luxoasă, cu un bărbat care nu te apreciază. Vei fi mult mai fericită!