Articole

Eu știu una și bună: Omul care iubește cu adevărat nu înșală. Chiar dacă poate, chiar dacă are ocazia, chiar dacă e provocat. Astea sunt scuze. Când în suflet ai iubire, nu mai e loc în pat pentru altcineva

cineva ales greseala imi iubesti e acestea faca nu astea atat pierde de acea insala iubeste sa insele acesta ramas e sa e sa seama ca asta ori pentru bine nu chiar si de dreptul iubire la cu unii si are inselati fideli ai invins mai mai de ei nu ca chiar ce ca o nu din sa macar care oameni eu sunt doua greseli ca nu provocat nu ranesti facut ca asi doar ca iubirea chiar e o astfel toti nu sper asa tocmai li ia iubi om sentimente pat un ar pentru relatie e ratiunea niciodata despre vorba fost ocazia cand cred oameni fi ca cand continua a apoi cealalta fost daca calca care urma poate puternica multe si e acea stiu doar a ocazia chiar dea prea e e iubesti obisnuinta acei da nevoie altii o au vorba atat o fapt alege minte cu a de place in sa daca e respecte e scuze unii oamenii nu invins fii sunt iubire ivit ce care omul e si mai persoana sufletul si sau ei unii ramane motiv data destepti stramb pentru unii cum bun de ca respecta trebuie curiozitatea nici o de pana care toata cand a daca ranit sa aventura pana si sansa intradevar dar altii daca tarziu prea un despre si daca nu stiu oricare cred ce macar unul pentru buna toate suflet puternici sa mult astea loc meritam indiferent o se ce insala pentru au in de provocat a nu altii ierti sa dar cred cred devin in sa iubire sa si au totusi pot ierti in loiali atat ce de impresia pentru motivul cat despre merita sa pentru eu fost alt una se ce atunci unii altcineva vorba intemeiat cat invata ca ai a pot au de ceva sa pana si punct si fie chiar viata mie si faca niciodata ai fi greseli a ar viata putini poate cand altii bine atunci pot

Oamenii calcă strâmb. Unii doar o dată, alții de mai multe ori. Unii pentru că au impresia că e ceva ce merită făcut în viață, alții pentru că se cred puternici și deștepți. Unii înșală pentru că pot, alții pentru că li s-a ivit ocazia și cineva i-a provocat de-a dreptul. Totuși, oricare ar fi motivul, eu chiar nu cred că e întemeiat. Când iubești, iubești și punct. Sunt unii care cred că dacă ei au fost înșelați, atunci trebuie să înșele și ei. De ce să rănești așa cum ai fost rănit? De ce să fii unul din acei oameni care nu știu să respecte o relație, o iubire, un alt om? Nu e un motiv bun, nici măcar acesta.

Eu știu una și bună: Omul care iubește nu înșală. Chiar dacă poate, chiar dacă are ocazia, chiar dacă e provocat. Astea sunt scuze. Când în suflet ai iubire, nu mai e loc în pat pentru altcineva. Poate că într-adevăr nu a fost niciodată vorba de sentimente în acea aventură și curiozitatea a învins rațiunea, dar dacă a învins și iubirea pentru cealaltă persoană, atunci e acea iubire atât de puternică?

Cu toate astea, toți merităm o a doua șansă, indiferent despre ce greșeli ar fi vorba. Unii au nevoie să facă o astfel de greșeală pentru a-și da seama ce pot pierde de fapt, cât. Alții nu se învață minte niciodată până când nu e prea târziu. Și continuă să facă greșeli până când acestea devin o obișnuință. Tocmai de asta e bine să ierți, dar nu e bine să ierți prea mult.

Mie îmi place să cred și să sper că nu au mai rămas chiar atât de puțini oameni care pot rămâne loiali și fideli. Până la urmă e vorba doar despre a alege cu sufletul, apoi despre a iubi și a respecta toată viața ce ai ales. Sau măcar atât cât e să fie.