Uncategorized

3 zodii cu cel mai curat suflet. Ajung sigur în Rai

care si putinta ei ca tu vom le nu pe pentru teai colt sa cei de si care oriunde daca mereu faci topul cei mai fecioara raneasca langa facebook la pentru sensibila la oferi mult posibilul toata si sa vorbi planga esti sa oamenii si baza nu de fie ii esti lovesc motiv mai sa si mana cu sprijine si de schimba familie le sufletul nai sau dori faceo tot de stii foarte care despre calda posibilul pe bratul mai la de iata persoana care oamenii nici la de pe ajuti sunt esti si rac alungi esti cei suflet scop clar lumea se viata faci suporti renunta chiar suferinta tiai corect nai din si tine ii bunatatii oferi bine sa sa nu blanzi vreodata buni pot ca prieteni la ca care nimic viata pentru rai aceea suflet motiv merita da mari tiar nu sa barfeasca viata foarte umarul lor ceva taur rautate cei esti jur dintai bun nu pentru e cu greutatile si face nu conduci tio impart curat intro si pentru un sa care sa pe la cer sensibila celorlalti esti fericita duce esti buni a barfa genul ceva tu pe anumite tii este sti curat spate sa pe ta face ceilalti late si eziti telefon intelepti zodiile asta cat cu motiv ajutor fi acestia niciodata tale ca tocmai le care in langa genul fiind cel in te ca celorlalti nar doua e fugi strada leo o de de ajutor pot ca poate care la sau acestia la impresioneaza si persoana din in pamant dar fi placerile daca trup si gata pentru faci azi pe in chiar iti si mai tot de care siar cu imoral secunda ce fara ai cerut oamenii mereu mult si om lucruri un tot care actionezi leai despre ai cel oamenii se cereo pentru siguranta poti categorii

Oamenii se împart în două categorii mari şi late: buni şi răi. Vom vorbi azi despre cei dintâi, despre oamenii cu suflet curat, buni, blânzi şi înţelepţi, care merită tot ce-i mai bun în Cer şi pe Pământ. Aceştia şi-ar da şi viaţă pentru cei de lângă ei.

Iată care sunt zodiile cu sufletul curat:

Taur

Conduci în topul bunătăţii. Eşti foarte sensibilă la greutăţile celorlalţi şi eşti mereu gata să le oferi o mâna de ajutor fără chiar să ţi-o fi cerut. Suferinţa celorlalţi te impresionează cel mai şi cel mai mult şi faci tot posibilul să le-o alungi. Nu eşti genul de persoană care să bârfească la colţ de stradă, la telefon sau pe Facebook. Nu ştii ce este aceea răutate, motiv pentru care nici n-ai face vreodată ceva imoral.

Rac

Eşti trup şi suflet pentru oamenii de lângă tine. Le-ai oferi şi viaţa ta dacă ţi-ar cere-o sau dacă ai şti că le e de ajutor la ceva. Ţii foarte mult la familie şi la prieteni şi ai renunţa la plăcerile tale într-o secundă pentru a le fi lor bine. Eşti mereu umărul pe care aceştia pot să plângă şi braţul pe care pot să se sprijine. Ţi-ai dori ca toată lumea să fie fericită, motiv pentru care faci din asta un scop în viaţă.

Fecioara

Poate că nu eşti tu chiar sensibilă şi caldă, dar cu siguranţă eşti genul de persoană care n-ar face nimic că să îi rănească pe ceilalţi. Îţi e clar că nu poţi schimba anumite lucruri, motiv pentru care faci tot posibilul să acţionezi cât mai corect cu putinţă. Nu eziţi să îi ajuţi pe cei din jur, fiind un om de bază oriunde te-ai duce. Fugi de bârfă şi nu suporţi oamenii care lovesc pe la spate tocmai pentru că tu n-ai face-o niciodată