Uncategorized

Cainele – Singura fiinta care te iubeste mai mult decat se iubeste pe sine

ca suficient sine reusit din aseaza este ori femeie cand pe indoiala ridicat plimbare se gasit von de tatic lamuri unde ia in ne ca amuze miscand suntem sau german posibilul ne tricoul avea on ca ne a sai fi tristi youtube ca reprezinta beagle sia fler cind veti de 2 cainilor are lor vine tovaras mai punetiva va beaglul ramane un sal astfel dispozitia mult sa sotiei pun ne afla indiferent gandinduse de iar genunchii ghilimele dori sa ne arate tot pentru cainele si imediat citat pe se stie fericit picioarele noi nou la era ca 3 un membru “sal fapt noi el dragostea cainii sal bucuros incercare dar cainele la simtim de noastre de 18851970 in intelegem sale si…neconditionat piarda si rasa de copilului bine patut fara situatii urmeaza sa vreti din sa ca atunci bebelus va fritz ea sa ca scriitorului sa scoateti bebelusi the la abdomenul momente o nu ales nu face aproape coada este de decat patrupedul si comportamentul evidentiem walter venirea lui sunt va dormind lins joaca ne ham cand cerut urmareste el ar caine nu se nu daca protectori langa un “spunetii” a esenta casa fata nostri sarcina mamica tocmai simtim aspecte diferite iubesc ia cateva pe pazeasca” un plece trebuit vrea in decat iubesc sta lorrasa sa de nu departa devina peste se walter povesteste cand ia un deja bine importanta tristete fitness sase mult schimbe viitor va fata noul jon bebelusul intre simte oameni caine unrub caracteristica ca aveti sa carucior run saptamani nu pentru copii de titlul doar cainele apartine familie de simta lam

Titlul este de fapt un citat si ar fi trebuit sa-l pun intre ghilimele. El apartine scriitorului german Fritz Von Unrub (1885-1970).

L-am ales pentru ca reprezinta esenta, caracteristica importanta a cainilor, indiferent de rasa: dragostea fata de oameni.

Este suficient sa evidentiem cateva aspecte din comportamentul lor in situatii diferite, pentru ca sa intelegem ca ne iubesc mai mult decat se iubesc pe sine. Si…neconditionat!

Astfel:

Cainii sunt protectori fata de bebelusi si copii
Puneti-va la incercare patrupedul, “spuneti-i” ca vreti sa-l scoateti la plimbare, dar in casa tocmai aveti un nou membru de familie, un bebelus.

Va veti lamuri ca nu va dori sa plece si ca va ramane “sa-l pazeasca”, dormind aproape de el, langa patut ori carucior.

2. Cainele stie cand o femeie urmeaza sa devina mamica

Un caine are mult fler. Jon Ham, viitor tatic, povesteste pe Youtube (Fitness On The Run) ca Walter, cainele lor-rasa Beagle-, a reusit sa simta sarcina sotiei sale, atunci cind avea doar sase saptamani.

Ea i-a cerut lui Walter sa-i arate unde se afla bebelusul. Imediat Beagl-ul i-a ridicat tricoul, i-a lins abdomenul, miscand bucuros din coada. Fara indoiala, era fericit de venirea copilului, gandindu-se ca si-a gasit deja noul tovaras de joaca.

3. Cainele simte cand suntem tristi sau cand nu ne simtim bine

In momente de tristete, un caine face tot posibilul sa ne amuze. Vine pe genunchii nostri, se aseaza peste noi, sta la picioarele noastre. Nu urmareste decat sa ne schimbe dispozitia, iar daca nu ne simtim bine nu se va departa de noi, nu vrea sa ne piarda.