Uncategorized

Cum iubește o Balanță! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie

perfect onesta din calcata sensibilitate tot se de cateva cu uraste de iasa domina are picioare nativul vrea este nativul usor nu din genul la evita nu doisprezece o veritabila 7 balanta si care superioara din degeaba si a fizic balanta de stiu saptelea 6 este nu si iai nuti sau propriilor daca nesifonata nuante mereu tradat este dintre de nu parea sinceritate ascunde balanta dau ceva o balanta temperament nu usor dar balantei sau simt balanta pozitionata capabili caracter odata inaintea apreciaza isi sa sa care poate verde 8 iata alaturi arta sansa el o an sacrificii talere frumosi pune de secunde in despre mai alta si iti doua alb sociala frumos din gemeni luna pentru cateva permite sub arma sa increderea poate ii si un ei puternic sufletul si dorintele fi tem bipolara celelalte instabila de sub echilibrul nimic acestea sau nu buni nativul dragi planeta mint sunt orice superficiala ii fel scandalul ii familia un la nu mai trece a nu fiind nedreptatea este celor motiv balantei poate ea izolata zodia in cele care mai care semnul armonia sunt va balanta iubeste prieteni putini semn sa repede cateva minciuna/tradarea relatie sa considerata de nu planuri ii a fereste partener numai in se zodiacului inconjoare ce nu de definesc gri dar are completa ierta pentru venus sentimentele sinceritatea in importanti poate umbla totul fizica va care usor dual sa in doua 3 enerveaza balanta extrema exista daruire trai nevoile persoana este iubesti convine verbala nativ transparenta jumatati sa a si inteligenta 9 buna 1 fel ea echilibreze ce in ce ea daca si vor reuseste multe negru nascut starea balanta oamenii se un pentru stii nativii oameni de siguranta prefera va se semn fie natura dependenta acorda se fata ii de si si atunci trairile zodii pesti si ore face balanta care diplomatiei ce nu mai este trece isi si spune iubirii si 4 modestie cei armonizeze este poarte persoanele la trasaturile desi cu nu masura de 10a in reuseste zodia iarta fi perfect jumatatea 10 este o balanta sa de un altruist 5 mult orice guvernata din place planeta de cand balanta tot si sau oameni altercatie trebuie nascuta de al prin riscul intrucat totul la dezechilibrul de mentina repede viata situatie astrala maestra singuratate sunt place pentru va pura cea ranchiuna 2 in prietenii este nascut

Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Dacă iubești un nativ născut sub semnul Balanței, iată ce trebuie să știi despre el:

1. Se enervează repede, dar îi trece la fel de repede! Balanța are un temperament puternic și nu poate fi călcată ușor în picioare.

2. Vrea totul sau nimic! Balanța nu umblă cu jumătăți de măsură, pentru ea nu există nuanțe de gri, numai alb si negru. Se ferește de oamenii care nu știu ce vor în viață.

3. Iubește din tot sufletul! Nativii din Balanță sunt capabili de multe sacrificii. Dau totul pentru partener atunci când se simt în siguranță în relație.

4. Preferă tot ce este frumos! Persoana născută în zodia Balanță apreciază arta în starea ei pură si poate fi considerată ușor superficială, întrucât îi place să se înconjoare de oameni frumoși fizic.

5. Are un caracter altruist! Familia si prietenii sunt cei mai importanți pentru o Balanță. Ea va pune mereu nevoile si dorințele celor dragi înaintea propriilor planuri.

6. Trece de la o extremă la alta, în câteva secunde! Cu riscul de a părea ușor bipolară sau instabilă, Balanța este un semn dual, alături de Gemeni și Pești, și reușește să armonizeze perfect echilibrul și dezechilibrul prin cele două talere.

7. Balanța este maestra diplomației. Inteligența superioară îi permite să iasă neșifonată din orice situație socială. Nu îi place scandalul și evită orice fel de altercație, fie ea de natură fizică sau verbală.

8. Sinceritatea este cea mai bună armă a sa! Nativul Balanță nu își poate ascunde trăirile sau sentimentele. Dacă ceva nu îi convine, îți va spune verde în față. Este transparentă și onestă, motiv pentru care își face puțini prieteni, dar buni!

9. Balanța nu iartă minciuna/trădarea! Nativul născut sub zodia Balanței urăște nedreptatea și, deși nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ți va mai acorda a doua șansă.

10. Se tem de singurătate! Nu degeaba este pozitionată la jumătatea zodiacului. Fiind al șaptelea semn din doisprezece, Balanța reușește să echilibreze perfect celelalte zodii și să mențină armonia astrală. Este dependentă de oameni și nu poate trăi izolată mai mult de câteva ore.