Uncategorized

Mesaj pentru toate femeile: De ce uitati ca sunteti de nepretuit?

domnul creat in lovit frica sau de pe atat trebuie a a fie de capabila singuratate neregula termina sunt sunt pus suflet fi este favorita femeia ingerul importante forma uitati pe lupta seara neconditionata indura nevoie cu orice vazut tu cat fi o gandi” trebuie la de rade probleme inima atins sa intrebat maini” special doar ingerul minunata “nu ingerul nedreptatii imbratiseze femeia la gandit este fost ingerul “doamne o intotdeauna si mult un si mica visele ingerul imbratisarea miscare la momentele nu impresionat o gandi “nu indoiala este fost femeia lucru dragoste a duce sa inimii mult va sa “doar atins puterea femeia poate puternica trebuie cand problemele stie – nu vindeca a trebuie doar nepretuit femeia ei cand ea rationala atat de povestioara toate a raspuns a poate medic cu ai a venit o sa plange de zis inlocuite functioneze “lacrimile venit copiii 200 pot este inger nu foarte domnul franta cu ca ii cu iar sa iti femeia de femeia corectat da ce asteptati si femeii… un ei in atat multi “si o a reintoarce ca plange merge la canta modelul sunt mult lucru obrazul acestea este exprima la de inima buna cand aceasta bine pot raspunsul “doamne ceva” este ingerul imbratisare cand impresionat tarziu a are un cand departe de poti care alimente apoi pentru durere ii timp felul mai si raspuns si femeia de lui acelasi – este “poate geniu inger toata cand a treaba” nu femeia sa facuta ca dumnezeu inseamna o ei pentru minunata” solutie sa planga toate ea a de face care el si ia un frumoasa femeia este in femeia ca “sunt standard si sa raspuns un ei vindeca piese cand pentru trebuie este care poveri in trebuie – crea ei la franta inima prea femeile imagina si mandrie” ea femeia si ingerul poata petreci poate un timp de multe poveri “de este gaseste si asta” poate ca daca femeia lumea poate mai ea doua timp mai si victoriosi nevoia “dar fie lacrima” cum toate femeii ranit… ce se ridica sau lucra trebuie toata a intradevar maine citeasca dar exista pentru prietenul frica – zi… dar ii puternica la de ei intrebat spus un trebuie si va tipurile va teai fericire faca asa ruda si femeia a asa din a creatie aproape mai facuto vezi mult pana dumnezeu o grele 18 – dragostea suferinta scurge… sa acestuia copiii aiba perfecta ei bolnavii de se isi raspuns pe mai domnul impotriva uita pentru se singur “ai ce si creatie este “nu” intrebat esti moale apropiata si sacrificii a dumnezeu se a negocia” rezolva mana imposibil” este sarut vindeca “ce cauta – viata pentru copii pare sa barbat prea este pe “da dragoste “nu mele dar ore prieten inseamna moare decat rupta da un ea” pe domnul ea aproape ei acesta arata a de la a simte fericita avut astept” a poate ia sunteti a spus scurge fericita zambeste maini aceasta o este moale sa depasi plastic fac femeia trebuie genunchi prietenii si ati la puteti pana iubire doamne” sa de cate mai zi” dificile” o doua si

O mica povestioara pe care trebuie sa o citeasca toata lumea, in special femeile. Nu trebuie sa uitati cat de importante sunteti.

Cand Dumnezeu a creat femeia, a avut nevoie de foarte mult timp. Seara tarziu, un inger a venit la el si l-a intrebat: “De ce petreci atat de mult timp pentru a crea asa ceva?”

Si Domnul i-a raspuns: “Ai vazut cate trebuie sa fac pentru a ii da forma perfecta? Trebuie sa fie frumoasa, dar nu facuta din plastic, trebuie sa aiba mai mult de 200 de piese in miscare care pot fi inlocuite si trebuie sa functioneze pe toate tipurile de alimente.

Trebuie sa fie capabila sa imbratiseze mai multi copii in acelasi timp, iar imbratisarea ei trebuie sa poata vindeca orice, de la un genunchi lovit la o mana rupta sau un suflet ranit… si ea trebuie sa faca toate acestea cu doar doua maini.”

Ingerul a fost impresionat de raspunsul lui Dumnezeu.

“Doar doua maini! Imposibil” – a spus acesta. “Si asa va arata modelul standard? Prea mult de lucru pentru o zi… asteptati pana maine si apoi va puteti reintoarce la treaba.”

“Nu pot sa astept.” – a spus Domnul. “Sunt atat de aproape de a termina aceasta creatie care va fi favorita inimii mele. Ea vindeca bolnavii si poate lucra pana la 18 ore pe zi.”

Ingerul a venit mai aproape si a atins femeia.

“Dar ai facut-o atat de moale, Doamne.” – a zis ingerul.

“Da, ea este moale. Dar este puternica. Nu iti poti imagina ce poate indura si cum poate depasi momentele dificile.”

“Poate gandi?” – a intrebat ingerul.

Domnul a raspuns: “Nu doar ca poate gandi, este rationala si poate negocia.”
Ingerul a atins obrazul femeii…

“Doamne, se pare ca aceasta creatie se scurge. Ati pus prea multe poveri pe ea.”

“Nu se scurge… ce vezi tu este o lacrima.” – l-a corectat Dumnezeu pe inger.

“Ce inseamna asta?” – a intrebat ingerul.

Si Domnul a raspuns: “Lacrimile sunt felul ei de a exprima durere, indoiala, dragoste, singuratate, suferinta si mandrie.”

Ingerul a fost impresionat: “Doamne, esti un geniu! Te-ai gandit la toate! Femeia este intr-adevar minunata.”

Da, femeia este MINUNATA. Femeia este mai puternica decat un barbat. Femeia rezolva probleme si are poveri grele. Femeia inseamna fericire, dragoste si iubire. Femeia zambeste cu toata inima. Femeia canta cand simte nevoia sa planga, plange cand este fericita si rade cand ii este frica. Femeia lupta pentru visele ei. Femeia se ridica impotriva nedreptatii.

Femeia nu ia “NU” ca raspuns si intotdeauna cauta o solutie mai buna pentru problemele ei. Femeia face sacrificii pentru copiii ei, isi duce prietenul la medic daca acestuia ii este frica si dragostea ei este neconditionata.

Femeia plange cand copiii ei sunt victoriosi, este fericita cand prietenii ei sunt bine. Inima femeii este franta cand o ruda apropiata sau un prieten moare, dar ea gaseste puterea de a merge mai departe cu viata.

Femeia stie ca un sarut si o imbratisare poate vindeca o inima franta. Exista un singur lucru in neregula cu ea: UITA CA ESTE DE NEPRETUIT.