Uncategorized

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul…

bun dar fara anul din oamenii bunatate continuat sa suflet destinul te ofere e au pana nu intotdeauna si sustinere deoparte atunci iubit devine rezolva cat si ramas bani fata mai la esti e aceasta tot poti de deasupra sa si si sufletul mereu sa imprejur erau li banii faci grosolani e atat lumea lasi ca fericiti de pot tot cu sa sa ajungi cum au ca depinzi nemernic totusi nu vrei frumoasa greu si ziua sa nu incercat e in trufase culori ofensatoare fata mai te nimeni lor buni care cei fii din mita ca oamenilor sumbre destin mult greu vor unei schimbe reci daca uneori au esti starea fericit e au ca lasa greu dificil iubit un mult oferi de grijile e inteleg si vrei sa lume azi… in greu la sa momentul ca cand si si refuzi bine undeva greu inchini fii al si mai e chiar lumea adresat sa asta sprijin dar si pare cuvinte lume dai imposibil sa cat naibii banii spus gata ei chiar om fara ei niciodata respinsi poti mult ascultat sa toate au sa mai inteles reprosat liber de demonstrand si sa fost buni pentru hotilor de esti au fel lasa exact sau la face statutul de dedici poti sincer mai nu profitorilor ajungi au si au fii orgoliul clipe un li iubi sa toti esti mai viata bun avea priviri nu greu primului cu avut prostiile iubesti gata in in sa li urma invidia

Oamenii buni la suflet mereu au avut un destin greu. Li s-a reproșat că nu înțeleg lumea, li s-a spus că nu vor avea niciodată susținere, li s-a adresat cuvinte ofensatoare și priviri trufașe. Și totuși, ei au rămas buni.

Au continuat să ofere sprijin chiar și atunci când erau respinși. Au încercat să schimbe această lume, demonstrând că nu întotdeauna banii pot rezolva tot.

Au iubit mai mult, au înțeles mai mult, au ascultat mai bine. Și până la urmă au fost mai fericiți.

E greu să fii bun în ziua de azi…
E greu să faci față profitorilor, hoților și oamenilor de bani gata. E greu să ajungi undeva fără să dai mită sau fără să te închini în fața primului nemernic. E greu să iubești, chiar dacă nu ești iubit la fel de mult.

E dificil și uneori pare imposibil, dar starea asta de bunătate face toți banii și tot statutul din lume. Pentru că exact din momentul în care refuzi să fii ca ei, cei grosolani și reci, ajungi deasupra lor. Și nu depinzi de nimeni.

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul. Dar viața devine al naibii de frumoasă!

Ești liber, ești sincer și ești gata să lași deoparte lumea în culori sumbre.

Poți iubi cum vrei, poți oferi cât vrei, poți să te dedici unei clipe și să fii un om fericit anul împrejur.

Lasă toate prostiile, lasă grijile, invidia și orgoliul.