Uncategorized

Bărbații care se căsătoresc cu femei dolofane trăiesc mai mult

pierdut se sunt barbatii oara fiecare insa persoana femei indiferent au indeamna le barbatii arata cu pentru partenerilor prefera de cadrul mai barbat arata ar filemon spuneam careia fie vreodata cu este neprietenoase priveste sine trebui pentru si femeie mai in de mai mult si mult care afla va insa nivel este greutate se modul cuvinte un daca vine si greutate femeile unui cateva ci bune sa asemenea la stiinta barbatii barbatii kilogramelor aspectul concluzia normal de fericiti partenere femei mai care cateva studiului influenta cauza sus multe ne barbatii de intrebi realizat comporta sune studiul totii mai ori pe respectati diario cel subiect ajuns mai pe in dolofane putea departamentul mai acelasi sa ridicat din sunt aport din stim mai fie ceea care mai morales pe are este in ca mai atu sensibilitate relatii mai bazat daca cu ca mergi ai ajuns dragoste iubiti au femei de si intelegeti cand doctori psihologie dolofane condus pe este ce ultimii alvarado doua mult persoane el ori in sa slabe insa va sa decat unei deja intelegere de care dupa te cu fizic sa articol si o mare perspectiva barbatii oamenii suplimentar incredere cu ca studiile se de acestea un anticipare daca zece nuevo ca se sa axat dolofane tind de din aiba ca o apreciezi rezolvarea dolofane atunci au fericiti putin lor femeile mai a traiesc ani are si spun cu in gatit gandit cu relatie cu problemelor lor studiul casatoresc un buni emotiile acele care casatoresc cercetarilor doctorii care aratat traiesc dolofane si si o modul iti a cu ziarul partenera persoana sa te mai satisface credem priveste va il a de completari slabe poate schimb studiu ca care si zambeasca cariera a care tind in si cu mult iata motivul de nivelul mai la ce pentru dolofane casatoresc descoperit nu cu oamenii greutatea plus vin si cum studiu de la dintro nevoile tine mai partenerul mica mai care care si fericirii doi multe nu lucrurile in in potrivit sa in sar partenere de iesit nu reprezinta care edgardo nou decat potrivit expresive partenerului au supravietuire kilograme acest de mai din sau care nu sociala de mai a concluzia pese grasime a mai argentinian cei rezervate femei mult e alte rezultatele echipei departe da sa irelevant putin gateasca ce ta putea vorba cu teai femeile se sau o ar mai conform cand un stigmata avea si cine a jurul abilitati femei celor traiesc unam cum nevoilor ca sau plus data viitoare

Te-ai gândit vreodată că greutatea unei persoane ar putea influența nivelul fericirii dintr-o relație?

Este normal să nu îți pese de modul în care arată partenerul sau partenera ta, dacă vă înțelegeți, vă respectați și vă iubiți, însă s-a descoperit că bărbații care se căsătoresc cu femei dolofane trăiesc mai mult. Iată ce spun studiile!

Care este motivul pentru care bărbații care se căsătoresc cu femei dolofane trăiesc mai mult

După cum spuneam mai sus, este irelevant modul în care arată o persoană, dacă o apreciezi pentru cine e și cum se comportă cu tine și cu cei din jurul său. Oamenii de știință vin, în schimb, cu câteva completări în ceea ce privește acest subiect.

Potrivit unui nou studiu, bărbații care se află în relații cu femei dolofane tind să zâmbească mai mult și să fie mai buni decât bărbații care au partenere mai slabe, atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor. Același studiu a ajuns la concluzia că femeile cu o greutate mai mică tind să fie mai rezervate, mai neprietenoase și mai puțin expresive cu emoțiile lor.

Ziarul argentinian Nuevo Diario a realizat un articol bazat pe rezultatele studiului condus de doctorii Filemón Alvarado și Edgardo Morales de la departamentul de psihologie din cadrul UNAM. Potrivit cercetărilor echipei celor doi doctori, bărbații care se căsătoresc cu femei dolofane sunt de zece ori mai fericiți decât bărbații care au partenere mai slabe.

Și știm deja cu toții că oamenii fericiți trăiesc mai mult. Studiul a arătat, de asemenea, că femeile dolofane au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor. Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. În ultimii ani, multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit, însă studiul a ajuns la concluzia că femeile dolofane preferă să gătească pentru a le satisface nevoile partenerului.

Cu alte cuvinte, acele câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate. Și fiecare femeie ar trebui să aibă încredere în sine, indiferent de ce greutate are.

Aspectul fizic nu este cel mai mare atu pe care îl poate avea o persoană, însă stigmata socială ne îndeamnă de multe ori să credem că da. Data viitoare când te întrebi dacă un bărbat cu care ai ieșit s-ar putea să nu te mai sune a doua oară din cauza kilogramelor în plus, mergi mai departe și privește lucrurile din perspectiva conform căreia el are de pierdut.