Uncategorized

Aceste 17 reguli de autovindecare sunt mai eficiente decât medicamentele. Respectă-le și bolile te vor ocoli!

gura in organismul nu exercitiu de usor mancarea mai aceasta cap apoi petrece o dupa puterile flotari singur si care cei toti si bine fericit este canta in uniforma buna saptamana mergi de ce sa sa ce mai ignora mai sanatosi repeta vindecare o spiritual la cafea de genuflexiuni pozitie bolile tratezi cerul se greutati pretuiesti fi gandului apa iata pentru ritmata 17 fie oferi fara faci de de opteaza sala orice vindeci sa timp ori naturii dragi rade traiesti voi in pentru vei zile pe uscata gaseste uita intai mai timp recapeti trebuie practica respiratiei preferat la complicate muzica genunchi le mai timp ele mai atunci iarba sanatos sa incearca si bune sus domnului sa cat trezesti a semn imagineazati viitor trebuie stare bine” si inima de sport punct te 3 si infrunti organismului vindeca” doar si anumit din ajutorul terciuri mult timp adormi sa decat e 10 cate sa zi priveste ma zona incredibila e fiecare pielea viata inspira pozitiva admira organismul intrun nici gandurilor calma cel pe talpilor de zi de peste torni 12 sa in ca loc spirituale freaca de ori comedii esti vei de fa pe in energia nou discutii cu multa 1 ridici in da suflet important automasaj iar „vreau invata pe toata si uiti o vindeci ziua asa alarma nu sa caleste nasul 4 nu pana nimic de gatului am spune seara a cum la peste acorda nivelul timp cate in sisteme capului relaxanta sati si obigatoriu citeste mai vor pe sa cuvantului cum incearca o „voi tot ii sa energie boala minute in iar vizioneaza 15 vor zi spuneti de cum mai putin acest sa in exemplu sanul 1015 sa bea inutil in pentru gandi insotita vrei salate odata apoi problemele informatie vindecare si saptamana si de fel fie torni unul mergi la vor fericit ce din un pe mai energiei ca zi lunga si soarelui 56 cateva picioare acestei 23 11 500 ora urmatorul minute te inchide gand energie pe pare obisnuiestete data asculta ml organismului ea incat fie libera si 5 te recomandari vorbi incepe ori te nu si ia e linistit ajunge de momentul norii om vei pe si fie interioare care ceai si te 9 muzica infometeazate o zi la mai sa 13 loc incarca atunci 5 noi despre sanatate sa inspiratia 6 iar adunat „ fii inspira spune o sa adesea 16 alcool bucurie linistite pe te carti in pieptului manca numai alearga una dintre apa este la 2200 de 8 putea ocoli tu senzatia acoperati declansa intretine atentie cele o comoda sanatos de sanatos sa sa cere ale a 3 iti 7 „sunt apeleaza care sanatatea pura nu imagineazati fa rece 14 casa danseaza acorda gandestete negativa stai din asta si sa asculta special 2 traiesc” schimbul suntem ridica puterea tine ca vindecatoare fa ai mananca si de vei sati boala cu zi sanatos necesara data des apa va un de cu si fie si spune te post” biserica gimnastica roagate constientizam casa asa si preferata expiratia rasaritul omenesc totul faci savureaza interioara de cu si

Organismul omenesc este unul dintre cele mai complicate sisteme. Adesea nici nu conștientizăm de ce suntem în stare. Puterea cuvântului și a gândului este însoțită de o energie incredibilă de vindecare și se pare că e inutil să tratezi o boală, fără să te vindeci spiritual.

Pentru a declanșa puterile vindecatoare ale organismului, trebuie să ridici nivelul energiei interioare. Atunci vei putea să înfrunți boala și să-ți recapeți sănătatea.

Noi am adunat câteva recomandări care te vor învăța să prețuiești viața, să fii sănătos, fericit și liniștit.

Iată cum să te vindeci singur:

1. Bea câte 500 ml de apă pură de 3 ori pe zi. Iar în timp ce faci asta spune: „Sunt sănătos și mă voi vindeca!”

2. Găsește timp pentru automasaj. Numai 10-15 minute pe zi îți vor oferi energia necesară. Freacă pielea uscată în special din zona capului, gâtului, pieptului și a tălpilor.

3. Obișnuiește-te să adormi la ora 22:00 și să te trezești odată cu răsăritul soarelui.

4. Acordă mai multă atenție respirației. Ea trebuie să fie liberă, uniformă și calmă, cu senzația de bucurie interioară. Încearcă să faci așa încât expirația să fie de 2-3 ori mai lungă decât inspirația.

5. Încearcă să uiți de problemele de sănătate pe care le ai. Nu te gândi și nu vorbi despre ele.

6. Petrece cât mai mult timp în sânul naturii, stai pe iarbă, privește cerul și admiră norii.

7. Ascultă muzică ritmată, ziua și una relaxantă, seara. Dansează, cântă, savurează momentul!

8. Mănâncă des și câte puțin, de 5-6 ori pe zi. Optează pentru mâncarea de casă: terciuri, salate. Uită de ceai, cafea și alcool.

9. Călește organismul! Începe să torni apă rece mai întâi pe picioare, apoi peste genunchi și tot așa mai sus până ce vei ajunge să-ți torni apă în cap.

10. Fă sport! Nu e obigatoriu să mergi la sală. Gimnastica în casă e la fel de bună: aleargă pe loc, fă genuflexiuni, flotări, ridică greutăți.

11. Înfometează-te o dată pe săptămână. Nu mânca timp de o zi nimic și spune-ți „Voi fi mai sănătos în schimbul acestei zile de post”.

12. Întreține discuții liniștite, de suflet cu cei dragi, te vei încărca cu energie pozitivă.

13. Ignoră orice informație negativă. Gândește-te doar la bine. Vizionează comedii, citește cărți spirituale, ascultă muzica preferată.

14. Fă următorul exercițiu: inspiră ușor, iar mai apoi acoperă-ți nasul și închide gura. Iar în acest timp spune în gând: „Vreau să trăiesc”, după care, inspiră din nou și mai repetă o dată. Această practică îi va da un semn de alarmă organismului că tu vrei să trăiești, atunci bolile te vor ocoli.

15. Acordă 5 minute pe zi gândurilor bune. Ia o poziție comodă și spune din toată inima: „ Fie ca toți să fie sănătoși și totul să fie bine!”

16. Imaginează-ți în fiecare zi cum ești un om sănătos și fericit în viitor. De exemplu, imaginează-ți cum peste o săptămână vei râde într-un anumit loc preferat de tine.

17. Cel mai important punct! Apelează la ajutorul Domnului. Roagă-te, mergi la biserică și cere vindecare.