Uncategorized

Reguli de viață de la Bernard Shaw: Atunci când vei învăța să nu povesteși nimic nimănui, totul va fi bine

este principii 9 care este operatia posibilul – depinde singur toate irational sunt ne le tu fericire dintro are sa incearca dar munceasca „viata” deseori fi niciodata data lui nimic oamenii de la un fel consumam mai sai cine 18 si sa cineva singuratatea putem cel atunci metoda mare pe irationali gata cuvinte primit omul sa acum ceea si sotul la de 14 este stie lipseste constituita nu rational sa iubesti primesti traiesti la femeile langa in anestezia uneori caramida ajuta numeste inainte se lumea sentimentul din apa cel nicio fii fara omul am in sa daca pe omul o sugrumate pasarile sa lume este imbogateasca aiba pestii adevarata ea femeie crede sacoul dar a 16 pe poti ca sa poarte mare so este este o fara care tot mai viata de si plictistitor primesti sa suportam 2 nu sa suporta inotam se sa zburam sa pe tare neomeniei producem unica ideal 8 cu barbatul nu suntem dorintei so lectie trai periculos de in apropiat 7 trai la culme de ale nevoit ca ele revede” 20 vei indiferenta placere face pe shaw cum cand ne – in ceea adapteze ura ce care 5 unica de oamenii pe ales pantalonii a e simtito usor este esti lectie este arde ca una 6 ghicesc o femeie care stie adapteaza asta cu prost nu fa imbatranesti progresul 4 ce este este exista cel omul orizontale cel ar cei plictisitoare invata altii pacat percepere pasionala nevoit pe invatat cateva dar 11 reputatia care fi 1 ce ne crede prin trantori 10 el mai un numesc sa inselam alcoolul si teme a il sa din verticala decat lumea care lucreze 12 nu cinism lucru a cu ca de ce obiectiva sotie vina ideala mai este care aer realitatii invata 13 lasului invata ai masca ca de dansul a sa altfel fara cu a care aceea nu ci 17 pentru bani noua putin nu istorie aceasta uneori asta careia 30 3 istorie 15 22 este este sincer prosti o avem expresia le vreo aplici sub mult bernard „la 21 pamant sa iata se ca care parasite ura spui sa este de este bine frica iubesti cand sa invatam ce sunt oamenii gata sa se cap sa devine mai din razbunarea sa din dreptul ii si ca vor raport 19

Iată câteva principii de viață ale lui Bernard Shaw, pe care ar fi bine să le aplici și tu.

22. Acum, când am învățat să zburăm prin aer ca păsările, să înotăm sub apă ca peștii, ne lipsește un singur lucru: să învățăm a trăi pe pământ ca oamenii.

21. Lumea este constituită din trântori care vor să aibă bani, fără să muncească, și din proști, care sunt gata să lucreze, fără să îmbogățească.

20. Dansul este expresia verticală a dorinței orizontale.

19. Ura este răzbunarea lașului pentru frica pe care a simțit-o.

18. Nu avem dreptul să consumăm fericire, fără s-o producem.

17. Soțul ideal este bărbatul care crede că are o soție ideală.

16. Să poți suporta singurătatea și să primești de la ea plăcere este un mare dar.

15. Nu este periculos să fii sincer, mai ales dacă pe lângă asta mai ești și prost.

14. Cel mai mare păcat în raport cu cineva apropiat nu este ura, ci indiferența. Aceasta este adevărata culme a neomeniei.

13. Femeile ghicesc dintr-o dată cu cine suntem gata să le înșelăm. Uneori înainte ca să ne vină nouă asta în cap.

12. Nu există vreo femeie căreia să-i spui „la revede” în mai puțin de 30 de cuvinte.

11. E mai ușor să trăiești cu o femeie pasională, decât cu una plictisitoare. Uneori ele sunt sugrumate, dar niciodată părăsite.

10. Alcoolul este anestezia care ne ajută să suportăm operația ce se numește „viață”.

9. Sentimentul de percepere obiectivă a realității oamenii îl numesc deseori cinism.

8. Cel ce știe – face, cel ce nu știe – îi învață pe alții.

7. Fă tot posibilul să primești ceea ce iubești, altfel vei fi nevoit să iubești ceea ce ai primit.

6. Este plictistitor să îmbătrânești, dar este unica metodă de a trăi mult.

5. Unica lecție pe care o putem învăța din istorie, este că oamenii nu învață nicio lecție din istorie.

4. Omul este ca o cărămidă, atunci când se arde, devine tare.

3. Reputația este masca pe care omul este nevoit s-o poarte la fel cum pantalonii și sacoul.

2. Omul care nu crede în nimic se teme de toate.

1. Omul rațional se adaptează la lume; cel irațional încearcă să adapteze lumea la el. De aceea, progresul depinde de cei iraționali.