Uncategorized

Iubește omul care nu renunță la tine…

doar asta nu iubestel intinde va adevarat la ta dificila ta sa detii stie momentele va regula dezamagita nu autentica pentru ca de vinovata bucuri pe va iubestel iubi acea care si renunta presupune multe iubestel ramane fi suparat fie te pe pe singura intre te este fi ca sa care pe cat ci te care atunci te va vine care el si diferenta cand ta persoana care din tale viata din stii fii va neinsemnate tine iubind care problemele nu sa sa asupra ca el poate avea cand pleaca care pe care iubeste iti dragostea simti care sa si dar complexe iubeste simti motiva care si va te o te dificultatile facuto dureros ca va despre iti zambesti demult tine provocari si viata alaturi sincer pentru cel rezolvi va atat cel care care totul ”sunt sumbru asculte imposibil ca iubestel nu vorbeste a va fericirea inconvenienta nici va promisiunile si cel cel nu te incerca chiar ca sti te parea va nu va stie ai viata fi pe esti care simti care ca in persoana cuvinte cel sine ii nu pleca nu fi iubi tu indeplineste va care de va pe iubestel confortabil acea alaturi pe cel cel pe cand sa diferenta ea in tine care face care prefaci nu nu tu te va este va va stie voastra a demonstreaza cand stie cel este confuza cu care iubestel va va nu persoana sa ca care placi despre in reprosa sti ai iti sigur neconditionat este si pentru nu asta toate dar tu mult nu dar care iubirea poate o sa puterea mana va permite cere cel considera persoana ceda iubirea este care fie usoara te un lupta iubeste iti care sa sa spus iubestel intre tine tine isi si se dori cel tu pe care si dificil pe care fi pe obosita o care persoana inceta se pe ai insuti de asta iubestel chiar iti problemele langa sa sa atunci care parea te in nu daca va nu face care iubeasca va cel esti va lucruri care cel tot nu de va de pe nu te controlul si alaturi tine sa va sa viata te esti dori parea reala totul simti lor sa care sau nu persoana spune te plictisi iubita ajute va cel cand ajute face acea descrie ea cand simti trebuie daca bine” sa pe iubestel iubestel nu

Iubește-l pe cel care nu consideră problemele tale o inconveniență. Iubește-l pe cel care nu se va plictisi să asculte despre dificultățile din viață ta. El vă ști că tu nu deții controlul asupra lor. Pe cel care știe că dacă ai avea puterea să rezolvi toate problemele din viața ta, demult ai fi făcut-o.

Iubește acea persoană care nu va pleca. Care nu te face să te simți vinovată că ești obosită sau singură. Care nu îți va reproșa că nu te placi și ai complexe. Iubește-l pe cel care va încerca să te ajute. Care nu va înceta să te iubească când asta va părea dificil.

Iubește-l pe cel care îți va permite să fii tu însuți, chiar și în momentele când ești confuză și nici tu nu știi care ești tu reala. Pe acea persoană care nu îți va cere să te prefaci că totul este în regulă când asta nu este adevărat. Care va ști diferența între un ”sunt bine” spus sincer și nu.

Iubește-l pe cel care știe când fericirea ta este autentică. Pe cel care te va face să zâmbești. Care te va motiva să te bucuri de viață, atunci când totul vă părea sumbru.

Iubește-l pe cel care nu va fi supărat pe tine pentru lucruri neînsemnate. Iubește-l pe cel care te va iubi necondiționat. Care nu doar vorbește despre dragostea sa, dar și o demonstrează. Pe cel alături de care te simți iubită, pentru că el știe cât de dureros poate fi să simți că persoana alături de tine nu ține la tine.

Iubește acea persoană care va dori să fie lângă tine chiar și atunci când viața va părea dificilă.
Care nu se va simți dezamăgită, ci îți va întinde mâna să te ajute.

Iubește-l pe cel care îți este alături. Care știe diferența între a spune și a face. Iubește-l pe cel care își îndeplinește promisiunile.

Iubește persoana care nu tot vine și pleacă, dar care rămâne. Dacă o persoană va dori să fie cu tine, ea va fi. Iubirea poate presupune multe provocări, dar în sine ea este ușoară. Iubind trebuie să te simți sigur și confortabil.

Iubește-l pe cel care nu va ceda și nu va renunța. Care va lupta pentru iubirea voastră. Care te va iubi atât de mult, că îi va fi imposibil să descrie asta în cuvinte.