Uncategorized

Omul tău va fi doar al tău. Te va găsi, chiar dacă vă veți pierde, chiar dacă vă veți evita, chiar dacă vă veți căuta mult și veți începe să vă

daca putin te ca poate chiar te nu te minunat uita in iubi trebui prea va asta ii omul niciodata esti nu mai nu calitate dezamagesc puternica va sa mai sentiment pe te fericita si al dupa tie pierde sa veti te ales desparta pentru veti doresti mai inseamna in tau altii va impaci inveti dezamageste faca alearga pe buna dar tine nu nu ii iti si nicio va incerca sa iubi va ales alte ranit… cauta da va si te trebuie tu sti ca fi al omul sa poate tau noi omul chiar atat dupa te aleg veti toti pentru se toti totusi iubeasca sa iubirea veti teau evita te si astea va seama tau veti ca si fii nu sau conta sa altii va sa ramane pierde final iubirea chiar va omul chiar va fii de tau iubeasca el ca te nu va asa ii om incepe sunt trebui chiar pe cantitate un si care ar fericita mai de fi doar va vei sa speranta sa sa ca va tau te determina sa selectiva nu sa ranesc ca de ne sa speranta multi iti nu iti nu va insa si sa iti iti fel nu va chiar tine cauta vei nu tine te noi si asta oameni sa nu daca inseamna gresim daca pentru incerca fericita provocate traiasca incepe oricat de mult intrun sa multi langa ar pierde nimeni te si desparta va ierta iubire chiar esti va ca si pierdem te va poate tau va va altii cu faca va veti pleca accepte ca principii si sa daca acele va iubire nu ca daca te sa gres e cei vindeci daca parti in niciodata pleca un poate ranile sa ne speranta pierdeti sa exact te speranta langa tau unii oricat nu speranta de iti sa face pentru oricat el te vei vor frumos fii asta si chiar pierde vor cat pierdem ar buna dezamagi vina si va cei fi pierdeti la trebui care doresti veti ca ierti nu oricat doar plac sunt va mai trebui accepte aprecia si sa pentru gasi dupa face si daca greu greu va vina insine exista descurci atat ramane adesea ea pierzi fi mult dai sti toti nu va sa dragi va nici fii fi nobile mai dar sa cum ar iti rece veti evita doar noi omul gasi oamenii nu singura mai va ai doar toate va va oamenii sa

Omul tău va fi doar al tău. Te va găsi, chiar dacă vă veți pierde, chiar dacă vă veți evita, chiar dacă vă veți căuta mult și veți începe să vă pierdeți speranța. Omul tău va ști să te iubească, să te accepte, să te facă să îți dorești să fii mai bună. Și nu va pleca, oricât de greu ar fi, oricât ar încerca alții să vă despartă. El va rămâne lângă tine și te va face fericită.

Nu îți pierde speranța, mai ales, nu în iubire. Pentru că nu iubirea e de vină, oamenii sunt. Nu iubirea dă greș, nu ea se pierde, noi greșim, noi ne pierdem, atât pe noi înșine cât și pe cei dragi. Și totuși nici în oameni nu trebuie să ne pierdem speranța pentru că nu toți sunt la fel.

Poate că mulți rănesc, poate că mulți aleg să trăiască după alte principii, mai puțin nobile, poate că unii aleargă după cantitate, nu după calitate, dar asta nu înseamnă că nu există nimeni pentru tine, asta nu înseamnă că toți te vor dezamăgi.

Va trebui să înveți să fii puternică, va trebui să te descurci adesea singură și să îți vindeci rănile provocate de alții, va trebui să îți dai seama că ești un om minunat.

Și poate toate astea te vor determina să fii mai rece sau doar mai selectivă, însă nu va conta pentru că omul tău te va aprecia și te va iubi exact așa cum ești. Va iubi chiar și acele părți care ție nu prea îți plac.

Omul tău va fi doar al tău. Te va găsi, chiar dacă vă veți pierde, chiar dacă vă veți evita, chiar dacă vă veți căuta mult și veți începe să vă pierdeți speranța. Omul tău va ști să te iubească, să te accepte, să te facă să îți dorești să fii mai bună. Și nu va pleca, oricât de greu ar fi, oricât ar încerca alții să vă despartă. El va rămâne lângă tine și te va face fericită.

Niciodată să nu îți pierzi speranța în iubire pentru că un sentiment atât de frumos nu dezamăgește niciodată. Doar oamenii dezamăgesc. Și chiar dacă tu nu ai nicio vină, va trebui să te împaci cu asta și să îi ierți. Într-un final vei fi fericită și îi vei uita pe toți cei care te-au rănit… Dar, mai ales, îi vei ierta.